Hep birlikte sağlıklı yaşama

insallah ben hedefimm 68 valla ama baktimm verebiliyorum sonrasindaa 59 bile dusunebilirim

kızlar selam ben 1 haftadır bıraktım o yuzden çekmedim foto en son 62,5 olmustum hedef yalan oldu o yuzden yarın tekrar bi başlangıç olucak nasıl olsa yarından itibaren tekrar başlamak istiyorum

Eki Görüntüle 2174121

Samsonn

Yarışma bitti ve ben 800 gram verdim

52 hayal oldu (

Olsun canım, en azından isteyince verebildiğini gördün. Senin fazlan çok yok zaten, o yüzden neredeyse 1 kg da az değil. Ve yemenden pek de kısmamana rağmen sonuç bu. Bir de gerçek manada özen gösterdiğini düşün, 1 ayda hedefe ulaşırsın sen.

Bence 800 gr muhteşem bir rakam
Ben nerdeyse aç gezdim
Her gun yürüdüm ama 300 gr gitmiş /
Aslında insülin direncine göre iyi gibi ama bilemiyorum

Canım aç gezdiğin günler vardır elbet, ama arada tatlılar da gidiyor...pudingler, kazandipleri, patates falan Bahanelerin arkasına sığınmayalım. Ben tatlı yediğim hafta asla eksi çıkmıyorum. Gayet iyi gidiyorsun, tatlıyı tamamen elersen, daha da hızlı vermeye başladığını göreceksin inşallah.

kızlar selam ben 1 haftadır bıraktım o yuzden çekmedim foto en son 62,5 olmustum hedef yalan oldu o yuzden yarın tekrar bi başlangıç olucak nasıl olsa yarından itibaren tekrar başlamak istiyorum
Keşke çekseydin tablomuz için...benim de bu hafta berbattı ama olsun yanlışlardan da ders çıkarmak önemli.

2 lady ve prensesınannesı harıka kılo vermıssınız kızlar supersınız ya helal olsun valla

kılo veren tum arkadaslarımı tebrık edıyorum ve ben yerımde saymaya devam edıyorum

bende sımdı yukluyorum tartı resmımı yer silerken aklıma geldı

Hiç de bile, sen hepimizin en büyük motivasyon kaynağısın. Bitmek bilmeyen regl süreci ve 2 kg turşuya rağmen -100
Aynen öyle bak toparlamissin o 100 grama bakma hiç nefesini tutsan eksilir :)

Evet canım şükür ya; hayır yediklerimi yazsam bunu nasıl 2 güne sığdırdın dersiniz Sabah içtiğim yeşil çaylar, arada sirkeli sular topladı sanki. Dün akşam hiç yemiyecektim, ısrarla dışarda bir aşkam yemeğine dahil oldum. Beğendili köfte gitti yine

gerçi benim de 1 hafta gecikti birazda onun şişliği var ama bahane değil benim için yedim çünkü biliyorum kendimi hamilelik şüphem var. ayın 25 inde adet olmam gerekiyodu olmadım 26sında kan verdim negatif çıktı test de negatifdi doktor 1 hafta sonra tekrar ver ddedi bakalım hayırlısı

yaaa cok merak.ettimm neler yedinn ve sen diyete baslangic kilon kacdi

eee nasil.hamilelik suphesi oluyor regl oldun

Selam kızlaaarr

Benim de hedef tutmadı ama en azından kilo vermeye devam ettim (züğürt tesellisi)
Önümüzdeki hafta da tatil... Yüzerek dengeleyeceğim orada inşaallah

Eki Görüntüle 2174157
su rakami gormek.benim.icin imkansiz gibi birsey kendimi.hoc bu rakamda gormedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…