- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
insallah ben hedefimm 68 valla ama baktimm verebiliyorum sonrasindaa 59 bile dusunebilirimGünaydın arkadaşlar
Wow!! İkinizin de toplamda verdiği kilo müthiş; hedeflere ulaşılmış, geçilmiş bile!Maşallah kızlar, demek isteyince oluyormuş di mi? İdeal kilolarınıza ulaşana kadar aynen devam, bu yoldan dönmek yok
Bence 800 gr muhteşem bir rakam
Ben nerdeyse aç gezdim
Her gun yürüdüm ama 300 gr gitmiş /
Aslında insülin direncine göre iyi gibi ama bilemiyorum
Keşke çekseydin tablomuz için...benim de bu hafta berbattı ama olsun yanlışlardan da ders çıkarmak önemli.kızlar selam ben 1 haftadır bıraktım o yuzden çekmedim foto en son 62,5 olmustum hedef yalan oldu o yuzden yarın tekrar bi başlangıç olucak nasıl olsa yarından itibaren tekrar başlamak istiyorum
Aynen öyle bak toparlamissin o 100 grama bakma hiç nefesini tutsan eksilir :)Bu da ben arkadaşlar
Eki Görüntüle 2174155
+100 gram olmuş; cumartesi- pazar yediklerime göre az bile. Demekki hafta içi bişeyleri doğru yapmışım yine de.
Lili 3 hafta da iyi bir iş çıkardın yine de.
Ellerine sağlık:) bunlar nedir yazar misin fikir olsun
ellerine saglik cok guzel gorunuyorlarr
çekesim gelmedi hiç ama yarın başlıycam kesin bugun de yemiycem yarın başlangıcım olucak amaKeşke çekseydin tablomuz için...benim de bu hafta berbattı ama olsun yanlışlardan da ders çıkarmak önemli.
Aynen öyle bak toparlamissin o 100 grama bakma hiç nefesini tutsan eksilir :)
gerçi benim de 1 hafta gecikti birazda onun şişliği var ama bahane değil benim için yedim çünkü biliyorum kendimi hamilelik şüphem var. ayın 25 inde adet olmam gerekiyodu olmadım 26sında kan verdim negatif çıktı test de negatifdi doktor 1 hafta sonra tekrar ver ddedi bakalım hayırlısıHiç de bile, sen hepimizin en büyük motivasyon kaynağısın. Bitmek bilmeyen regl süreci ve 2 kg turşuya rağmen -100
Evet canım şükür ya; hayır yediklerimi yazsam bunu nasıl 2 güne sığdırdın dersinizSabah içtiğim yeşil çaylar, arada sirkeli sular topladı sanki. Dün akşam hiç yemiyecektim, ısrarla dışarda bir aşkam yemeğine dahil oldum. Beğendili köfte gitti yine
yaaa cok merak.ettimm neler yedinn ve sen diyete baslangic kilon kacdiHiç de bile, sen hepimizin en büyük motivasyon kaynağısın. Bitmek bilmeyen regl süreci ve 2 kg turşuya rağmen -100
Evet canım şükür ya; hayır yediklerimi yazsam bunu nasıl 2 güne sığdırdın dersinizSabah içtiğim yeşil çaylar, arada sirkeli sular topladı sanki. Dün akşam hiç yemiyecektim, ısrarla dışarda bir aşkam yemeğine dahil oldum. Beğendili köfte gitti yine
eee nasil.hamilelik suphesi oluyor regl oldungerçi benim de 1 hafta gecikti birazda onun şişliği var ama bahane değil benim için yedim çünkü biliyorum kendimi hamilelik şüphem var. ayın 25 inde adet olmam gerekiyodu olmadım 26sında kan verdim negatif çıktı test de negatifdi doktor 1 hafta sonra tekrar ver ddedi bakalım hayırlısı
su rakami gormek.benim.icin imkansiz gibi birsey kendimi.hoc bu rakamda gormedimmSelam kızlaaarr
Benim de hedef tutmadı ama en azından kilo vermeye devam ettim (züğürt tesellisi)
Önümüzdeki hafta da tatil... Yüzerek dengeleyeceğim orada inşaallah
Eki Görüntüle 2174157
yok adet olmadım dahaeee nasil.hamilelik suphesi oluyor regl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?