Fotoyu yükleyemedim yaaa:/ geçersiz içerik deyip duruyor. Mesaj da gönderemedim:/ tekrar uğraşırım.Aaa koyuverme kendini öylee.. 2 ay'da toparlarsın. Hem diyet hem spor yaparsan yeniden çok iyi hissedeceğine eminim.
Ama sadece hurma baymıyor mu? Ben de çok hurma tüketiyorum, ama gün içinde 1 öğün olarak sadece. Hurma, peynir, zeyin gibi. Ekmek yerine hurma.
Bence dengeli beslenmeye özen göster. Hurmayı tek öğünle sınırla. Günde 2 öğün yeter sana zaten. Asıl öğününde, sebze yemeğin, ya da salata + et olsun. Hem bu şekilde olayı diyet olarak görmezsin, sağlıklı yaşam biçimim bu dersin ve daha uzun sürece kalıcı bir yöntem olur.
Tartı fotonu bekliyorum o zaman
HoşbuldumAyy ne guzel oyle ev sahibine can kurban
Hahhhhah bonibon
Hosgeldin canim:))
Yas kactir?
Bide bebis var sanirim:)
Resim ekran görüntüsünü alıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin boyutdan hata veriyorFotoyu yükleyemedim yaaa:/ geçersiz içerik deyip duruyor. Mesaj da gönderemedim:/ tekrar uğraşırım.
Benim sıkıntım kilodan ziyade dinçlik ve zihnimin açılması azıcık. O yüzden hurma diyeti yapıyorum. Yoksa 2 kilo fazlam var,gitse iyi olur diyorum sadece. İnanılmaz sarktı vücudum,hamilelik kilolarından dolayı. 1-2 ay öncesine kadar ben de inanılmaz sağlıklı beslenirdim ama bir koyverdim..şu an bu haldeyim:/
Hurma diyetini en azından 3 güne tamamlamayı düşünüyorum. Tavsiyen üzerine yoğurda keten tohumu,susam,ay çekirdeği,kabak çekirdeği eklemesi yaptım.
Çok sağol tavsiyelerin için
Hoşbuldum nsccktsVaaayyy yeni arkadaşımız varmış hosgeldin fitundgesund :)
Resim ekran görüntüsünü alıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin boyutdan hata veriyor
Yükledim buraya, boru gibi bacaklarımla benResim ekran görüntüsünü alıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin boyutdan hata veriyor
Rica ederim canım. Telefondan ekran görüntüsü al, öyle yüklemeyi dene. Fotonun boyutu çok büyük geliyordur muhtemelen.Fotoyu yükleyemedim yaaa:/ geçersiz içerik deyip duruyor. Mesaj da gönderemedim:/ tekrar uğraşırım.
Benim sıkıntım kilodan ziyade dinçlik ve zihnimin açılması azıcık. O yüzden hurma diyeti yapıyorum. Yoksa 2 kilo fazlam var,gitse iyi olur diyorum sadece. İnanılmaz sarktı vücudum,hamilelik kilolarından dolayı. 1-2 ay öncesine kadar ben de inanılmaz sağlıklı beslenirdim ama bir koyverdim..şu an bu haldeyim:/
Hurma diyetini en azından 3 güne tamamlamayı düşünüyorum. Tavsiyen üzerine yoğurda keten tohumu,susam,ay çekirdeği,kabak çekirdeği eklemesi yaptım.
Çok sağol tavsiyelerin için
Masallah:)Hoşbuldum
Yaş 33, boncuğum da 15 aylık bir bıcırık
Ay ne guzel bi kilodasin:))Yükledim buraya, boru gibi bacaklarımla ben
Sağol nscckts
Ne güzel bir kilo öyle :)Yükledim buraya, boru gibi bacaklarımla ben
Sağol nscckts
51,1 di mi? aaa iyimiş aslında boy kaç ki? Bir de temmuz sonu hedef kilonu kaç olarak not edelim?
Yok ben 56 dan aşağıya inmemeyim. En dip 52 gördüm, fotolar da çok zayıfmışım yawNe güzel bir kilo öyle :)
Senin kılonda olmak isteyen kişiler olarak varız burda :)
:) Ne güzel 56 da güzel rakamYok ben 56 dan aşağıya inmemeyim. En dip 52 gördüm, fotolar da çok zayıfmışım yaw
Teşekkür ederim canım çok ihtiyacım var desteğe2 lady bak bu grup varya kilo vermede süper bir grup :) acayip motive ediyor . Benim takım arkadaşlarım
Teşekkür ederim mitsu, boy 156 benim. Kısacık:)Masallah:)
Ay ne guzel bi kilodasin:))
Boy kac
Platesi uzun süre yaptım,etkinliğini biliyorum ama benim sorunum kolumu kaldıracak mecalimin olmamasıRica ederim canım. Telefondan ekran görüntüsü al, öyle yüklemeyi dene. Fotonun boyutu çok büyük geliyordur muhtemelen.
Ya o bahsettiğin zihin bunalıklığını iyi biliyorum. Unlu ve şekerli şeyler yapıyor. Bir keresinde 1 ay boyunca bir lokma bile tüketmedim bunları, yeniden 18 gibi hissetmeye başlamıştım.
Kilo sorunun çok yoksa pilates sıkılaşmak için ideal
156 boyum samsonn, hedef 49 olsun:)51,1 di mi? aaa iyimiş aslında boy kaç ki? Bir de temmuz sonu hedef kilonu kaç olarak not edelim?
İşteydim samsonn, afedersin. Ancak bakabildim
E buyur gel o zaman:)Teşekkür ederim canım çok ihtiyacım var desteğe
Yok canin 5 santim var aramizdaTeşekkür ederim mitsu, boy 156 benim. Kısacık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?