Hep birlikte sağlıklı yaşama

Fotoyu yükleyemedim yaaa:/ geçersiz içerik deyip duruyor. Mesaj da gönderemedim:/ tekrar uğraşırım.
Benim sıkıntım kilodan ziyade dinçlik ve zihnimin açılması azıcık. O yüzden hurma diyeti yapıyorum. Yoksa 2 kilo fazlam var,gitse iyi olur diyorum sadece. İnanılmaz sarktı vücudum,hamilelik kilolarından dolayı. 1-2 ay öncesine kadar ben de inanılmaz sağlıklı beslenirdim ama bir koyverdim..şu an bu haldeyim:/
Hurma diyetini en azından 3 güne tamamlamayı düşünüyorum. Tavsiyen üzerine yoğurda keten tohumu,susam,ay çekirdeği,kabak çekirdeği eklemesi yaptım.
Çok sağol tavsiyelerin için

Resim ekran görüntüsünü alıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin boyutdan hata veriyor

Rica ederim canım. Telefondan ekran görüntüsü al, öyle yüklemeyi dene. Fotonun boyutu çok büyük geliyordur muhtemelen.

Ya o bahsettiğin zihin bunalıklığını iyi biliyorum. Unlu ve şekerli şeyler yapıyor. Bir keresinde 1 ay boyunca bir lokma bile tüketmedim bunları, yeniden 18 gibi hissetmeye başlamıştım.

Kilo sorunun çok yoksa pilates sıkılaşmak için ideal

Platesi uzun süre yaptım,etkinliğini biliyorum ama benim sorunum kolumu kaldıracak mecalimin olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…