Hep birlikte sağlıklı yaşama

Dışardayım şimdi eve geçince tartılıp göndereyim:)
Ben hurma diyeti yapıyorum dünden beri,sadece hurma ve su tüketiyorum. Bir de yoğurt. Kaç gün devam ettiririm bilmiyorum ama devamında yediklerimi yazarım yine. Bir ara yapmıştım,çok memnun kalmıştım. Son zamanlarda çok fazla şekerli ürün ve ekmek tükettim. Bebeğimden dolayı uzun süredir uykusuz kaldım derken,resmen sistem çöktü benim:/ sporu da bırakmıştım uzun süredir,yürürken bile bacaklarım kesiliyor o kadar güçten düşmüşüm ki
İnşallah burdan grup motivasyonuyla tekrar ayağa kalkarım. Gerçekten hiç olmadığım kadar kötü bir durumdayım

Aaa koyuverme kendini öylee.. 2 ay'da toparlarsın. Hem diyet hem spor yaparsan yeniden çok iyi hissedeceğine eminim.

Ama sadece hurma baymıyor mu? Ben de çok hurma tüketiyorum, ama gün içinde 1 öğün olarak sadece. Hurma, peynir, zeyin gibi. Ekmek yerine hurma.

Bence dengeli beslenmeye özen göster. Hurmayı tek öğünle sınırla. Günde 2 öğün yeter sana zaten. Asıl öğününde, sebze yemeğin, ya da salata + et olsun. Hem bu şekilde olayı diyet olarak görmezsin, sağlıklı yaşam biçimim bu dersin ve daha uzun sürece kalıcı bir yöntem olur.

Tartı fotonu bekliyorum o zaman

Ayy ne guzel oyle ev sahibine can kurban

Ay ben onları bonibon sandım. Dedim oyun gibi diğer renkleri yediler. Sarılar kaldı galiba
Hahhhhah bonibon
Ben de katılmak istiyorum aranıza
Kilo bildirimini salı gününe mi yapsam, yoksa bugünden mi?
Hosgeldin canim:))
Yas kactir?
Bide bebis var sanirim:)

Sabahki kuruyemişten sonra şimdi de hurma, peynir, zeytin yedim ve yanında çay içtim

herkes nerde acabaaa hadi kizlar canlanin biraz kimsecikler yok muuuu

Evde interneti ödemeyi unutmuşum
Paketim az persanim a dostlar
Bugün ödedim.
Telden de yazmak ne zor bilgisayardan girdim mi cenem düşüyor rahat yazılıyor ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…