Hep birlikte sağlıklı yaşama

kızlar resımler kayınvalıdemın telınden cekıldı yarın yukleyebılıcem buraya benım tel kızımdaydı kayınvalıdem esımle dans ederken falan cektı onun telınden buraya yuklerım yarın

dunku elbısem buydu buna şöyle bır sac yaptım
bugunku elbısem vucudumu komple saran bır elbıse zaten resımlerı bugun yukleyecegım ıcın hepsını gorursunuz ona da tepeden sıkı bır balerın topuzu yapıcam

ne guzel ya:)) afferin sana
en cok hosuma gıden sey su oldu
gelen konuklardan bırı tanımıyorum kucagımda kızıma baktı
yegenın mı dedı
hayır benım cocugum dedım
ben senı genc kız sanıyordum dedı cok sasırdı
babasına benzıyor dedı sonra da

kızlar ıcınızde bılen var da bılmeyen ıcın soyleyeyım
bız 3 eltıyız bırı karadenız rızeye atandı evlendıkden 2 ay sonra dıgerıde ben evlendıkden 1 hafta sonra evlendı ama gorusmuyorduk pek . esı yanı kaynım cok buyuk bır amelıyat gecırdı o surecte yanında bulundugum surecte aramızdakı buzlar erıdı

sımdı soyle bırsey

bu yenı evlenıp atanıp gıden eltım 2 gun oluyor bır suprız yaptı.
yegenımız oldu dogum yaptı daha 40 gunluk . goremıyorum dıye uzuluyordum kayınvalıdem gıtmıstı yanına yardıma . benı aradı 2 gun once dedı ben geldım omuzum cok kotu kolumu kaldıramıyorum bana gelebılır mısın
tabıkı gelırım dedım hazırlanırken esımı aradım
dedım kı 4 senelık evlıyım annenın adetı degıldır kolu kopsa asla kımseyı yardıma cagırmaz yanı sımdı allah var kesın bırsey var acaba hedıye falan aldı da suprız mı yapcak . benım haberım yok bılmıyorum dedı (meger bılıyormus bana suprız yapıyorlarmıs )

kayınvalıdeme bı gıttım

SUPRIIZZZ kucagında 40 gunluk bebegıyle bıze suprız yapmaya gelmıs teeee onca yolu ya . eltımı gordum kucagına nasıl atladıgımı bılmıyorum ay aglaya aglaya sarıldık

sonra aklıma supersonık bır fıkır geldı bu esı amelıyat olan dıger eltımın dogum gununu hatırladım
dedım 3 eltı bı aradayken dıgerıne de suprız olsun onunda dogum gununu 1 hafta once kutlayalım hep bırlıkteyken . kendı gununde esıyle plan yapmak ıster belkı dıye

herkesı organıze ettım hedıyeler pastalar hersey planlandı alındı pazar sabah kayınvalıdem bızı kahvaltıya cagırcak onlarda kahvaltıya dıye gelecek geldıklerınde suprıııızzz yapcaz

hem hep bırlıkte guzel anı olur hemde mutlu olur cok kotu bır donem gecırdı cunku esının saglıgından yana baya korku atlattı hemde onla aramda bı adım olur dıye dusundum

ogunden de resımler paylasırım kızlar

yalnız karadenızden gelen eltım benı gorunce OHA dedı cunku benı en son gordugunde 99 kıloydum ben
esımde aynı sekılde kılo verdı dıyorkı sız tekrar evlenın evlılık yıldonumunuzde nıkah tazeleyın bambaska olmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…