Helal sana Semiha! Bu hafta da listeleri sallayacaksın benceEki Görüntüle 2168676
kizlar aksam yemekten sonra misafilige gittik ikram tabagim. gorunce yedim sanmayin sakinnnn sadece koymak istedim ordaki yarimda kizima ait ben sadece sekersiz cay ictim sabah kahvaltida da tadimlik simit isirdim sadece kizimla geldim bugun işe o yerken kiramadim bi isirik attim bide peynir yedim. oglen yemek yemeyi dusunmuyorum kuruyemisle gecistiririm insallah
Bence o kimse için iyi değil zaten. Öyle diye diye milleti yeme bağımlısı yaptılar, yemekten başka hayat derdi olmayan insanlara dönüştükBende iki ana öğün 1 ara öğün yapıyorum az az sık sık yeme olayı benlik değil:)
Evet canım, o güzel hatun ta kendileri
Bazıları uyanınca kahvaltı moduna geçemiyor. Benim de öyle bikaç arkadaşım var, öğlen saatinde ancak kahvaltı yapıyordu.benim kahvaltı alışkanlığım yok,
bu yediklerim bana çok geliyor ben 12 de acıkmaya başlıyorum ama metbolzma tembelleşmesin diye sabah erkenden
su ve bişeyler atıştırıyorum
öğlen çok acıkıyorum
akşam 9 gibi acıkıyorum ama 9 da yemem doğru değil ben 10 11 gibi uyuyorum çünkü
kahvaltıyı sağlam yapın diyorlar
2 öğün yiyin sağlam yiyin doyun diyorlar aslında
Az kaldı,inşallahekmeği sevdiğim için değil de bazı yemeklere yakıştırıyorum
veya alışkanlığım var balı ekmeğe sürüp yemek gibi :)
ideal kilona gel hedefine gel geldğin zaman ödül olarak belirle kendine
MaşallahEvet canım, o güzel hatun ta kendileri
Evet maşallah ya, boncuk boncuk kocaman gözlerMaşallahçok güzeeeeel
Enişte bunu görse hayatının anlamı benim sanıyordum, meğerse ekmekmiş diyecek.kahvaltıda ben bişi yemedim
süt içtim peynir yedim 4 tane zeytin yedim azcık kuruyemiş
iki ısırıktan bişey olmaz da tadını unutman için hiç yememelisin
ekmeğinde tadı unutuluyorsa bu hayat boş demektir
Az kaldı,inşallah
Enişte bunu görse hayatının anlamı benim sanıyordum, meğerse ekmekmiş diyecek.
kaç kilosun şuan
vermen gereken kilo nedir boyun kaç daha önce sorduysam kusura bakma inan hatırlamıyorum
1 kilo gitse bu hafta yeter bana çok hızlı gitmesede olur sağlıklı olsa yeterHelal sana Semiha! Bu hafta da listeleri sallayacaksın bence
cok sagol canım benım
Bence o kimse için iyi değil zaten. Öyle diye diye milleti yeme bağımlısı yaptılar, yemekten başka hayat derdi olmayan insanlara dönüştük
Evet canım, o güzel hatun ta kendileri
Maşallahçok güzeeeeel
Evet maşallah ya, boncuk boncuk kocaman gözler
Benim de var öyle bir tane densiz arkadaş müsveddesi:/Günaydıngörenlerin şaşırması ne güzel hissettirir insana ya darısı başıma inşallah bi kaç kişi var beni görüpde aa nolmuş sana demesini istediğim
allah bıldıgı gıbı yapsın onlarıBenim de var öyle bir tane densiz arkadaş müsveddesi:/
Anlatmak istiyorum walla o kadına görünmeyi ben de çok isterdim: ben hamileyken 5.aya kadar aktif bir şekilde spor yapıyordum ve evimde de bir sürü spor aletim vardı. Benim iş arkadaşları gün için bana geldiler(ilk defa evime gelmişlerdi). Spor aletlerini görünce “eşin mi çalışıyor bunlarla “ diye başladılar(eşim başka bir ülkedeydi,birarada değildik bile). Hareketliliğimi de görünce “böyle hamile mi olur,şuna bak, fit bir de” diye diye söylendi *özellikle birisi. Onlar gittikten sonra bırak spor yapmayı,kolumu dahi kaldıramadım ve bir sürü kaza yaşadımmotivasyonum düştü,hareketsiz yaşamla kilo artışı da beraberinde geldi. Lohusalıkta da sütüm kesildikçe yedim ve netice benim için korkunç,onun için acayip sevindirici oldu. Bebek görmeye geldiğinde “ohhh canıma değsin,tipin de bozulmuş ya” dedi varlığıyla o kadar moralimi bozmuştu ki o kadın, hala unutamuyorum
Var öyle tipler bi dolu hakkatenallah bıldıgı gıbı yapsın onları
kotulukten fesatlıktan nasıl beslenebılır bır ınsan
nasıl bır karakter nasıl bır kalp bu ben hıc anlayamıyorum
bende hamılelıgımde 14 kılo verdım sanırım hayatımın en guzel oldugum dönemısaclarım uzadı gurlestı ıncecık oldum son ay bıle hamıle oldugum anlasılmıyordu hamıleyım bu ay dogurcam dedıgımde ınanmıyorlardı bana
karsı komsumun kızı buna oyle katlanamıyordu kı aynı yastaydık dogumuma 2 ay kala evlendı gıttı ama kurtulamadım
her gelısınde kapımı calar ayyyy burnun kocaman ! ayyyy sacların ıgrenc olmus gıtde boyat bence dogunca bebek senı boyle gormesın ! hep boyle konusurdu
en son doguma 3 gun kala kapımı caldı
acmadım
msj attı musaıtmısın dıye gordum cevap vermedım ozellıkle anlasın dıye
aradı bu kezbana kırılmıs !
allahını seversen kırıl dedım
cok degısık cok tuhaf karakterlı ınsanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?