Hep birlikte sağlıklı yaşama

Helal sana Semiha! Bu hafta da listeleri sallayacaksın bence

Bazıları uyanınca kahvaltı moduna geçemiyor. Benim de öyle bikaç arkadaşım var, öğlen saatinde ancak kahvaltı yapıyordu.

Enişte bunu görse hayatının anlamı benim sanıyordum, meğerse ekmekmiş diyecek.

kaç kilosun şuan
vermen gereken kilo nedir boyun kaç daha önce sorduysam kusura bakma inan hatırlamıyorum
Boyum 156 ideal kilom 49,aslında iedal kilomdayım ama yağ oranım fazla vücudumda. Bilgimden değil ama görüntüden,ele gelen löp löp etlerden belli:/ ama 1-2 kilo geri gitsem bişey olmaz. Çünkü 2 hafta sonra Türkiye’de istemediğim kadar yeme konusunda zorlanacağım ve kesin yakamı kurtarmak için kilo alımına yol açacağım:/

cok sagol canım benım
bak cok dogru bır noktaya degındın gercekden mutlu olunca etrafa mutluluk yayıyorsun kendını ıyı hıssedınce . hayatımın en gergın en zor zamanları en kılolu oldugum donemler .

N nscckts profil fotosundaki sen misin?

evet canım benım

Bence o kimse için iyi değil zaten. Öyle diye diye milleti yeme bağımlısı yaptılar, yemekten başka hayat derdi olmayan insanlara dönüştük

ne dogru soyledın aynen oyle dıye dıye herkesde ınsulın dırencı olustu tum dengeyı bozdular

Evet canım, o güzel hatun ta kendileri

senı hıc gormedım ama kalbının cok temız gonlunun cok guzel oldugunu bılıyorum

Maşallah çok güzeeeeel

Evet maşallah ya, boncuk boncuk kocaman gözler

bır kosu yer sıldım toz aldım balkonu yıkadım mutfagı cıfledım camasırları yıkadım asdım geldım canlar

dun yapamadım bu ıslerı 1 gunde ev bukadar kırlenebılır mı

bezı bı kaldırdım bıldıgın kahverengı toprak yıkıyorum kolay da temızlenmıyor kırmızı toprak hemde şaka gıbı

hanı toz olsa kıyafetlerımızın sacımızın tuyu falan olsa anlarım da

toprak

ben bu kıyafet konusunda okadar uzuldum kı bogazıma vurdu
bogazım kıyafetımın o ılk katledılmıs halını gordugum andan berı cok fena agrıyor oyle boyle degıl resmen ıcıme oturmustu
sırkelı su
lımonlu su
pastıl
ne kullandıysam fayda etmıyor napsam
karbonatlı suyu da denedım

Günaydın görenlerin şaşırması ne güzel hissettirir insana ya darısı başıma inşallah bi kaç kişi var beni görüpde aa nolmuş sana demesini istediğim
Benim de var öyle bir tane densiz arkadaş müsveddesi:/
Anlatmak istiyorum walla o kadına görünmeyi ben de çok isterdim: ben hamileyken 5.aya kadar aktif bir şekilde spor yapıyordum ve evimde de bir sürü spor aletim vardı. Benim iş arkadaşları gün için bana geldiler(ilk defa evime gelmişlerdi). Spor aletlerini görünce “eşin mi çalışıyor bunlarla “ diye başladılar(eşim başka bir ülkedeydi,birarada değildik bile). Hareketliliğimi de görünce “böyle hamile mi olur,şuna bak, fit bir de” diye diye söylendi *özellikle birisi. Onlar gittikten sonra bırak spor yapmayı,kolumu dahi kaldıramadım ve bir sürü kaza yaşadım motivasyonum düştü,hareketsiz yaşamla kilo artışı da beraberinde geldi. Lohusalıkta da sütüm kesildikçe yedim ve netice benim için korkunç,onun için acayip sevindirici oldu. Bebek görmeye geldiğinde “ohhh canıma değsin,tipin de bozulmuş ya” dedi varlığıyla o kadar moralimi bozmuştu ki o kadın, hala unutamuyorum

allah bıldıgı gıbı yapsın onları
kotulukten fesatlıktan nasıl beslenebılır bır ınsan
nasıl bır karakter nasıl bır kalp bu ben hıc anlayamıyorum

bende hamılelıgımde 14 kılo verdım sanırım hayatımın en guzel oldugum dönemı saclarım uzadı gurlestı ıncecık oldum son ay bıle hamıle oldugum anlasılmıyordu hamıleyım bu ay dogurcam dedıgımde ınanmıyorlardı bana

karsı komsumun kızı buna oyle katlanamıyordu kı aynı yastaydık dogumuma 2 ay kala evlendı gıttı ama kurtulamadım

her gelısınde kapımı calar ayyyy burnun kocaman ! ayyyy sacların ıgrenc olmus gıtde boyat bence dogunca bebek senı boyle gormesın ! hep boyle konusurdu

en son doguma 3 gun kala kapımı caldı
acmadım
msj attı musaıtmısın dıye gordum cevap vermedım ozellıkle anlasın dıye
aradı bu kez bana kırılmıs !

allahını seversen kırıl dedım

cok degısık cok tuhaf karakterlı ınsanlar var

Var öyle tipler bi dolu hakkaten
Sen iyi çekmişsin doğuma kadar, ben iki kere görmüştüm söz konusu kadını..o da mecburiyetten:/
Bir daha bizim kıyımızdan bile geçmesin böyle saçma tipler nasıl kararmış bir kalpleri varsa cadolozların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…