Sanki az önce 4 patlıcanı yiyen ben değilmişim gibi, yine canım çektiyok buna lımon sıkılmaz Eki Görüntüle 2169169
goruntu bu olur
ıstersen 1 yemek kasıgı zeytınyagı ve pul toz bıberı ustunde bır sos gıbı gezdırebılırsın
afıyet olsun :)Sanki az önce 4 patlıcanı yiyen ben değilmişim gibi, yine canım çektiSağol canım, denenicem inşallah
Aslinda her sey erkek arkadasimin babasinin kilo aldin demesiyle basladi. Inadim inat zayiflamak icin minimum yiyorum hedefime odaklaniyorum :)Ay soğan da koymadım canım ya. Dur inşallah bi dahaki sefere böyle yapayım aynen. Buna limon sıkılıyor mu?
İyiyim bende superim hattaıyıdır kuzum senden naber
bugun fecı yorgunum
hep kosusturmayla gectı yarın olsa da rahatlasam
Cok kotu ya Ellah gostermesin bizlere:/Aynen bana da gaz veriyor insanlar nasil bu hale geliyor anlamiyorum
Aynen ben hic güvenmiyorum o tatlandırıcılara falanTadellenin diabetik olanını yedim Mitsuugideri varmış, ama adet haline getirmiyoruz, çünkü malum tadlandirici meretler de çok zararlı.
HahahahhAslinda her sey erkek arkadasimin babasinin kilo aldin demesiyle basladi. Inadim inat zayiflamak icin minimum yiyorum hedefime odaklaniyorum :)
Nisa, nohut,kırmızı kapya bibet ve soğanı suda haşlıyoruz(nohut önceden tabi aynı zamanda),sonra üzerine yoğurt döküp,nane serpip yiyoruzafıyet olsun :)
yarın aksam ne yapsam acaba
nohut haslamıstım 1 tabak dolusu nohuta yarım lımon suyu bıraz tuz karabıber pul bıber 1 tatlı kasıgı zeytınyagı ıle soslayıp ıcıne 1 tane taze sogan dograyıp 1 tutam dogranmıs maydonoz eklerım yanında suzme yogurt mu yesem evet aynen oyle yapayım :)
Shaman yaaa,sen benim hurma diyetini denesen ya:) bak o da çok çabuk kilo verdiriyor,hem alman gereken bütün vitaminleri de alıyorsun hurmadanAslinda her sey erkek arkadasimin babasinin kilo aldin demesiyle basladi. Inadim inat zayiflamak icin minimum yiyorum hedefime odaklaniyorum :)
aaa cok farklı bır tarıf ılk kez duyuyorumNisa, nohut,kırmızı kapya bibet ve soğanı suda haşlıyoruz(nohut önceden tabi aynı zamanda),sonra üzerine yoğurt döküp,nane serpip yiyoruzeşimin memleketin yöresel tarhana yemeğiymiş:) tavsiye ederim
canim nasil yapiyosun hurma diyetiniShaman yaaa,sen benim hurma diyetini denesen ya:) bak o da çok çabuk kilo verdiriyor,hem alman gereken bütün vitaminleri de alıyorsun hurmadan
Dene dene:) ben çok seviyorum bu tarifi, yağ da ekleyebilirsinaaa cok farklı bır tarıf ılk kez duyuyorum
denıcem bunu
cok merak ettım :)
ayyy ınsallah canım benımİyi geceler kızlar yarın kilolarimizi vermis olarak uyanmak dileğiyle...
pekı baya corba gıbı yapıyoruz dımıDene dene:) ben çok seviyorum bu tarifi, yağ da ekleyebilirsin
Mitsu, normalde sadece hurma ve su. Tek sayıda yemek aslolan. Ben günde 7 yiyordum. 9-11 falan da olabilir. Peygamber efendimizin sünneti, bunu bilerek niyet edip başlarsan daha dirayetli oluyorsun. İlk gün biraz başın ağrıyor ama ertesi günler gayet rahat geçiyor.canim nasil yapiyosun hurma diyetini
Yok yok blenderdan çekilmiyor,iri iri doğra biberi,soğanı tüm şeklinde atıyoruz. Haşlanınca yağ ekliyoruz. Bu kadar. Soğan yumuşayınca oluyor.Hafif sulu kalıyor.ayyy ınsallah canım benım
pekı baya corba gıbı yapıyoruz dımı
blanderdan cekıyormuyuz meze gıbı mı yapıyoruz
Canım bak ben bunu denedim enfes oluyorafıyet olsun :)
yarın aksam ne yapsam acaba
nohut haslamıstım 1 tabak dolusu nohuta yarım lımon suyu bıraz tuz karabıber pul bıber 1 tatlı kasıgı zeytınyagı ıle soslayıp ıcıne 1 tane taze sogan dograyıp 1 tutam dogranmıs maydonoz eklerım yanında suzme yogurt mu yesem evet aynen oyle yapayım :)
Bak sen, adamın gözünden kaçmiyor. Kaç kilo fazlan vardı ki sanki?Aslinda her sey erkek arkadasimin babasinin kilo aldin demesiyle basladi. Inadim inat zayiflamak icin minimum yiyorum hedefime odaklaniyorum :)
Yok yok blenderdan çekilmiyor,iri iri doğra biberi,soğanı tüm şeklinde atıyoruz. Haşlanınca yağ ekliyoruz. Bu kadar. Soğan yumuşayınca oluyor.Hafif sulu kalıyor.
offf super yaCanım bak ben bunu denedim enfes oluyor
Ilk 2 dk yi geçebilirsin, kimyon tohumu isitiyor ,öğütüyor. Ama biberler, soğan, nohut ile yaptığı salataya kimyon,taze zencefil rendesi,limon, zeytinyağı enfes oluyor
AllahımmmCanım bak ben bunu denedim enfes oluyor
Ilk 2 dk yi geçebilirsin, kimyon tohumu isitiyor ,öğütüyor. Ama biberler, soğan, nohut ile yaptığı salataya kimyon,taze zencefil rendesi,limon, zeytinyağı enfes oluyor
o erkek arkadasının babasına kılo aldırmak gerekBak sen, adamın gözünden kaçmiyor. Kaç kilo fazlan vardı ki sanki?
ıyı gecelerAllahımmmfonda çalan müziğe falan baaak ben de eskiden sabahtan akşama yeni pasta tarifleri dener dururdum,şimdi pasta hamurunun üstüne çıkmaya çalışan kızımı ittire ittire ayda yılda bir ancak bişey yapıyorum,karnımı da alelacele doyuruyorum
Ben azcık iş yapayım kızım uyumuşken
İyi geceler herkse
Sana da iyi geceler canımAllahımmmfonda çalan müziğe falan baaak ben de eskiden sabahtan akşama yeni pasta tarifleri dener dururdum,şimdi pasta hamurunun üstüne çıkmaya çalışan kızımı ittire ittire ayda yılda bir ancak bişey yapıyorum,karnımı da alelacele doyuruyorum
Ben azcık iş yapayım kızım uyumuşken
İyi geceler herkse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?