Hep birlikte sağlıklı yaşama

Sanki az önce 4 patlıcanı yiyen ben değilmişim gibi, yine canım çekti Sağol canım, denenicem inşallah
afıyet olsun :)

yarın aksam ne yapsam acaba
nohut haslamıstım 1 tabak dolusu nohuta yarım lımon suyu bıraz tuz karabıber pul bıber 1 tatlı kasıgı zeytınyagı ıle soslayıp ıcıne 1 tane taze sogan dograyıp 1 tutam dogranmıs maydonoz eklerım yanında suzme yogurt mu yesem evet aynen oyle yapayım :)

ıyıdır kuzum senden naber
bugun fecı yorgunum
hep kosusturmayla gectı yarın olsa da rahatlasam
İyiyim bende superim hattaartik 22 yasindayim
Aynen bana da gaz veriyor insanlar nasil bu hale geliyor anlamiyorum
Cok kotu ya Ellah gostermesin bizlere:/
Tadellenin diabetik olanını yedim Mitsuu gideri varmış, ama adet haline getirmiyoruz, çünkü malum tadlandirici meretler de çok zararlı.
Aynen ben hic güvenmiyorum o tatlandırıcılara falan
Aslinda her sey erkek arkadasimin babasinin kilo aldin demesiyle basladi. Inadim inat zayiflamak icin minimum yiyorum hedefime odaklaniyorum :)
Hahahahh
Babasi mi?? Ya genelde babalar farketmez bile

Nisa, nohut,kırmızı kapya bibet ve soğanı suda haşlıyoruz(nohut önceden tabi aynı zamanda),sonra üzerine yoğurt döküp,nane serpip yiyoruz eşimin memleketin yöresel tarhana yemeğiymiş:) tavsiye ederim

Aslinda her sey erkek arkadasimin babasinin kilo aldin demesiyle basladi. Inadim inat zayiflamak icin minimum yiyorum hedefime odaklaniyorum :)
Shaman yaaa,sen benim hurma diyetini denesen ya:) bak o da çok çabuk kilo verdiriyor,hem alman gereken bütün vitaminleri de alıyorsun hurmadan

Nisa, nohut,kırmızı kapya bibet ve soğanı suda haşlıyoruz(nohut önceden tabi aynı zamanda),sonra üzerine yoğurt döküp,nane serpip yiyoruz eşimin memleketin yöresel tarhana yemeğiymiş:) tavsiye ederim
aaa cok farklı bır tarıf ılk kez duyuyorum
denıcem bunu
cok merak ettım :)

canim nasil yapiyosun hurma diyetini
Mitsu, normalde sadece hurma ve su. Tek sayıda yemek aslolan. Ben günde 7 yiyordum. 9-11 falan da olabilir. Peygamber efendimizin sünneti, bunu bilerek niyet edip başlarsan daha dirayetli oluyorsun. İlk gün biraz başın ağrıyor ama ertesi günler gayet rahat geçiyor.
Ben emzirdiğim için,yoğurt,fıstık,meyve falan da yedim aralarda.

ayyy ınsallah canım benım

pekı baya corba gıbı yapıyoruz dımı
blanderdan cekıyormuyuz meze gıbı mı yapıyoruz
Yok yok blenderdan çekilmiyor,iri iri doğra biberi,soğanı tüm şeklinde atıyoruz. Haşlanınca yağ ekliyoruz. Bu kadar. Soğan yumuşayınca oluyor.Hafif sulu kalıyor.

Canım bak ben bunu denedim enfes oluyor

Ilk 2 dk yi geçebilirsin, kimyon tohumu isitiyor ,öğütüyor. Ama biberler, soğan, nohut ile yaptığı salataya kimyon,taze zencefil rendesi,limon, zeytinyağı enfes oluyor

Yok yok blenderdan çekilmiyor,iri iri doğra biberi,soğanı tüm şeklinde atıyoruz. Haşlanınca yağ ekliyoruz. Bu kadar. Soğan yumuşayınca oluyor.Hafif sulu kalıyor.

Ilk 2 dk yi geçebilirsin, kimyon tohumu isitiyor ,öğütüyor. Ama biberler, soğan, nohut ile yaptığı salataya kimyon,taze zencefil rendesi,limon, zeytinyağı enfes oluyor
offf super ya
her ıkı tarıfı de denıcem
nohutu cok severım ben nohutlu ne olsa yerım
tesekkur ederım kızlar ıkısını de ayrı ayrı denıcem

evde bıraz bakla da var bıgun de bol lımonlu bakla pısıreyım

bu sıcakta canım kuru fasulye de ıstıyor noluyor bana nohut bakla kuru fasulye falan hayırdır ınsallah

Allahımmm fonda çalan müziğe falan baaak ben de eskiden sabahtan akşama yeni pasta tarifleri dener dururdum,şimdi pasta hamurunun üstüne çıkmaya çalışan kızımı ittire ittire ayda yılda bir ancak bişey yapıyorum,karnımı da alelacele doyuruyorum
Ben azcık iş yapayım kızım uyumuşken
İyi geceler herkse

ıyı geceler

Sana da iyi geceler canım . Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…