aynen :)öğlen ve akşam yoğurt ve salatalık arada da çiğ fındık yiyim diyorum olmaz mı bol su ve form çay içip ödem atarim bugun belki
afiyet olsun canımsabah klasık kahvaltımı yaptım
1 haslanmıs yumurta
3 dılım peynır
1 avuc karısık kuruyemıs
5 yesıl zeytın
1 salatalık
1 bardak ayran
1 sekersız turk kahvesı
aksam nohutlu yemegım var :) yanına suzme yogurt
tesekkur ederımafiyet olsun canım
Buna ben fırından çıkmaya yakın bol domates de ekliyorum. Çok güzel oluyor. Domates soslu fırın sebze
ay bunun tadı nasıl acaba? Çok güzel gözüküyor. Denemek isterim.
Esenmine gelinliğini merak ediyoruzGünaydın kızlar ben yokken neler kaynatmışsınız öyle
aynen sindirim olmadı hiç karnım şiş wc ye de çıkamıyorumGünaydın herkese
_Makaron_ seni aktif görmeyi özlemişiz. Hoş geldin
E Ev Kushu nasıl oldun?
beybigirll 1 kerecik kaçamakla o kadar kilo alman imkansız. Sindirememişsindir canım.
prensesinannesi nerdesiiiiin?
liliyaa da nadir görüyoruz.
Az önce humus ve çayla kahvaltı yaptım. Birazdan da bir kaç hurma ve peynir yerim.
Dün gece Leslie 3 mile yaptım, gerçekten müthiş, tüm kaslarınızın varlığınızı hissediyorsunuz. Denemeyenlere tavsiye ederim.
Buna ben fırından çıkmaya yakın bol domates de ekliyorum. Çok güzel oluyor. Domates soslu fırın sebze
ay bunun tadı nasıl acaba? Çok güzel gözüküyor. Denemek isterim.
Ham çikolatalar var ya, şekersiz, ben eskiden onları benmari eritip, biraz hindistancevizi yağ ve az bal ile yeniden dondurunca gerçekten güzel oluyordu.
Günaydın herkese
E Ev Kushu nasıl oldun?
beybigirll 1 kerecik kaçamakla o kadar kilo alman imkansız. Sindirememişsindir canım.
Az önce humus ve çayla kahvaltı yaptım. Birazdan da bir kaç hurma ve peynir yerim.
Dün gece Leslie 3 mile yaptım, gerçekten müthiş, tüm kaslarınızın varlığınızı hissediyorsunuz. Denemeyenlere tavsiye ederim.
Yeşil çay iç canım, ama poşet olmasın mümkünse. İyi geliyor böyle durumlarda.aynen sindirim olmadı hiç karnım şiş wc ye de çıkamıyorum
Ya evde yapınca çok güzel oluyor hakkaten, hala düdüklüm yok bana eziyet nohutu pişirmek.humusuu cooookk severım :) afıyet olsun
form çayım var soğuk içilebilen ondan içiyorum inşaallah işe yarar daha önce işimi iyi görmüştüYeşil çay iç canım, ama poşet olmasın mümkünse. İyi geliyor böyle durumlarda.
Ya evde yapınca çok güzel oluyor hakkaten, hala düdüklüm yok bana eziyet nohutu pişirmek.
Dardanelin biberli humusu şahaneydi. Bir kaç kez aldım, ama artık hiç bir yerde bulamıyorum. Sanırım pahalı diye pek satmıyor.
Günaydın herkese
E Ev Kushu nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?