Hep birlikte sağlıklı yaşama

muhasebe

depo daki arkadaş sorumsuz sonra stoklarla bile ben ilgileniyorum fatura kaybediyo esendedir diyo hasta mıdır nedir
Ben bu zamana kadar depodan sorumlu kimsenin düzgün kayıt tuttuğunu düzenli olduğunu görmedim
Mal alış ve satışlarda muhasebeci nasılsa stoğu tutmuştur deyip salıyorlar hep

Samson seni korkutmak istemem ama
O çamuru iyileştirmezsen taş olurmuş
Salatasına mutlaka elma sirkesi eklesin diyor

annen doktor mu

Hayır estetisyen
Annanem safra kesesinden ameliyat olmuştu safradan çok çekmişti o dönem 6 ay annanemin yanında kalıp beslenme ve iyileşme sürecinde doktor kontrolunde annemde bulunmuştu ondan iyi bilir safra mevzusunu
Bana vücudun süzgeci en önemli yeri demişti çocukken ordan hatırladım

Çok teşekkür ederim Nisaaa, sana da annene de Maşallah ne güzel, bayılıyorum böyle bilinçli hatunlara

Hadi ya, tereyağına da elvada o zaman

Bunların hepsini not alıyorum, benim için anneciğine teşekkür et lütfen

Rica ederim ne demek :)

Samson seni korkutmak istemem ama
O çamuru iyileştirmezsen taş olurmuş
Salatasına mutlaka elma sirkesi eklesin diyor
evet yaa, gidişat o canım. Hayvansal gıda olarak bana doktor beyaz et, kuzu eti ve keçi ürünleri sadece okay demişti. Keçi yoğurdu yapmayı beceremedim, tekrar denicem.

Teşekkür ederim ilgin için. Hayır bilsem 1-2 sene özenle temizlik/ detoks yapmış olurum diye, çok dikkat edicem...ama ben ne kadar süre bu hayvansal gıdaları yemeyeceğim ki?

Peynir ve yoğurt çok sıkıntı oluyor; bir de dışarda et/ kebap...off

Çok sağol canım; elma sirkesi çok tüketiyorum. Cacığa mutlaka denemelisin. Dereotu, nane, zeytinyağı ve elma sirkesi katınca tadı müthiş oluyor. Arada da suyla içeyim bari. Tembellikten salata yapıp yediğim çok nadir.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.ne kadar zamandır aktif bi grup arıyordum ve buldum galiba.diğer topikteki bütün mesajları ve burdakilerin hepsini okudum. hepinizde çok azimlisiniz maaşallah beni de aranıza alın lütfennnn

Kızlar bugünku tabağım. N nscckts 1 avokadaya 1 limon sıktım. Çok sağlıklı di mi? :)

Sabah da 1 yumurta yemiştim, bunları da şimdi yiyorum.

Merhaba Semiha,

Hoşgeldin.

Hemen bir tartı fotosu atabilir misin? Bu haftayı yarılamak üzereyiz.

fotoyu ancak akşam atabilirim ama salı sabahki kilom tam 64 şuan iş yerindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…