Ben bu zamana kadar depodan sorumlu kimsenin düzgün kayıt tuttuğunu düzenli olduğunu görmedimmuhasebe
depo daki arkadaş sorumsuz sonra stoklarla bile ben ilgileniyorum fatura kaybediyo esendedir diyo hasta mıdır nedir
Ben bu zamana kadar depodan sorumlu kimsenin düzgün kayıt tuttuğunu düzenli olduğunu görmedim
Mal alış ve satışlarda muhasebeci nasılsa stoğu tutmuştur deyip salıyorlar hep
Haklısın vallaiçimden canavar çıktı şuanda
annen doktor muSamson
Annem diyor ki en etkili yontemler içinde
Ilık suya limon sıkılır içilir
Enginar avokado bol tüketilir
Roka gibi sebzelerden salata bol yenir
Soğan sarımsak bol tüketip
Düzenli zerdeçal tüketilirse safrayi dengeler
Ha birde saf zeytinyağından başka yağ asla kullanmamaliymissin
Hayvansal gıdalardan kaçınmalı diyor
İyi kolestrol arttırılıp kötü kolestrol düşürülmeli kolestrolle safra direk ilişkili diyor
Hayır estetisyenannen doktor mu
Çok teşekkür ederim Nisaaa, sana da annene deSamson
Annem diyor ki en etkili yontemler içinde
Ilık suya limon sıkılır içilir
Enginar avokado bol tüketilir
Roka gibi sebzelerden salata bol yenir
Soğan sarımsak bol tüketip
Düzenli zerdeçal tüketilirse safrayi dengeler
Ha birde saf zeytinyağından başka yağ asla kullanmamaliymissin
Hayvansal gıdalardan kaçınmalı diyor
İyi kolestrol arttırılıp kötü kolestrol düşürülmeli kolestrolle safra direk ilişkili diyor
Rica ederim ne demek :)Çok teşekkür ederim Nisaaa, sana da annene deMaşallah ne güzel, bayılıyorum böyle bilinçli hatunlara
Hadi ya, tereyağına da elvada o zaman
Bunların hepsini not alıyorum, benim için anneciğine teşekkür et lütfen
offf mal insanlarla çalışmaktan nefret ediyorum
işini yapmayan embesil kesimden nefret ediyorummmmm
gecmis olsumn
evet yaa, gidişat o canım. Hayvansal gıda olarak bana doktor beyaz et, kuzu eti ve keçi ürünleri sadece okay demişti. Keçi yoğurdu yapmayı beceremedim, tekrar denicem.Samson seni korkutmak istemem ama
O çamuru iyileştirmezsen taş olurmuş
Salatasına mutlaka elma sirkesi eklesin diyor
Merhaba Semiha,merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.ne kadar zamandır aktif bi grup arıyordum ve buldum galiba.diğer topikteki bütün mesajları ve burdakilerin hepsini okudum. hepinizde çok azimlisiniz maaşallah beni de aranıza alın lütfennnn
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.ne kadar zamandır aktif bi grup arıyordum ve buldum galiba.diğer topikteki bütün mesajları ve burdakilerin hepsini okudum. hepinizde çok azimlisiniz maaşallah beni de aranıza alın lütfennnn
teşekkür ederim.burası çok güzel olmuş kızlar gerçekten baya aktif bi gruphoş geldin canım
Tamam Semiha, bunu salı kilon ekleyeceğim ben o zaman, fotoya şimdilik gerek yok. İşler biraz yoğunlaştı, ama bugün içinde düzenlerim listeyi. Temmuz sonu için hedef kilon nedir?fotoyu ancak akşam atabilirim ama salı sabahki kilom tam 64 şuan iş yerindeyim
05.07.18 menüm
sabah
1 bardak süt
öğlen
1 tabak yoğurt
3 parça tavuk
2 dilim kavun
sabah
1 avuç fındık
öğlen
1 tabak kuru fasülye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?