Bravo Walla :)Sormaya ya Özsüt, Mado ve sayısız bilimum yazlik dondurmaci sıra sıra dizilmiş. 6 aylik tan 60.ına herkes renk renk dondurmalar yalayarak geziyor. Hava sıcak, ama.hafif bir esinti var..güneşin batasi yok....ye beni ye beni dedi dondurmalar
Bravo Walla :)Sormaya ya Özsüt, Mado ve sayısız bilimum yazlik dondurmaci sıra sıra dizilmiş. 6 aylik tan 60.ına herkes renk renk dondurmalar yalayarak geziyor. Hava sıcak, ama.hafif bir esinti var..güneşin batasi yok....ye beni ye beni dedi dondurmalar
Uzandım boynuma kadar belim çıt çıt etti bı rahatladım :)Oyy sert bir yere uzan, güzel dinlen canım. Tahmin etmek zor değil, bütün gün ayakta koşturmussundur sen. Biraz masaj da iyi gelebilir
unsuz patatessiz mücver tarifim var onu vereyim canımYa Nisa bildigin hafif ama guzel bi kahvaltilik var mi menemen soganli yumurta vs bunlar gibi yani:)
Benimki tiryakilikten sanırım içince geçtiEsenmine geçmiş olsun canım. Tamam, dikkatli ye yine de, çok açım diye kontrolü kaçırma.
N nscckts sana da acil şifalar canım. Baş ağrırken kahve iyi gelir mi?
Ya tarifin çok güzel..yumurtasiz hiç bişey olmuyorum işte. Kime güvenmeli anlamıyorum, ee kolestrol açısından bir tehlikesi yoktuysa yumurtanın, safraya ne zarari var ki?
Evet yaa, uykunu da kaçırmiyor, kahve kahve olmaktan çıkıyor senin karşındaBenimki tiryakilikten sanırım içince geçtigözüm açıldı resmen
Safraya dokunuyor olabilir bugün anneme gidicem iyice öğrenip yazayım senin safradan şikayetin neydi tam öğreneyim
Yapma yaEvet yaa, uykunu da kaçırmiyor, kahve kahve olmaktan çıkıyor senin karşında
Sağol canım ya. Bana bir kan testi yapmıştı; çoğu hastaneye git, şu aşamada bir şey tektik edemezler, ama safran çamur gibi demişti
gecmis olsumnEvet yaa, uykunu da kaçırmiyor, kahve kahve olmaktan çıkıyor senin karşında
Sağol canım ya. Bana bir kan testi yapmıştı; çoğu hastaneye git, şu aşamada bir şey tektik edemezler, ama safran çamur gibi demişti
Noldu kiizzzzofff mal insanlarla çalışmaktan nefret ediyorum
işini yapmayan embesil kesimden nefret ediyorummmmm
meslegin.neydiofff mal insanlarla çalışmaktan nefret ediyorum
işini yapmayan embesil kesimden nefret ediyorummmmm
muhasebemeslegin.neydi
Noldu kiizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?