Evet, hep birlikte çok güzeliz bizteşekkür ederim.burası çok güzel olmuş kızlar gerçekten baya aktif bi grup
60ı görmek istiyorum inşallah ama daha fazla da versem tabiki iyi olurTamam Semiha, bunu salı kilon ekleyeceğim ben o zaman, fotoya şimdilik gerek yok. İşler biraz yoğunlaştı, ama bugün içinde düzenlerim listeyi. Temmuz sonu için hedef kilon nedir?
himm anladimm supermissÇok teşekkür ederim Nisaaa, sana da annene deMaşallah ne güzel, bayılıyorum böyle bilinçli hatunlara
Hadi ya, tereyağına da elvada o zaman
Bunların hepsini not alıyorum, benim için anneciğine teşekkür et lütfen
teşekkür ederimmmhosgeldinbeybigirll
Tabloyu güncelledim. Resmi olarak aramıza hoşgeldin Semiha60ı görmek istiyorum inşallah ama daha fazla da versem tabiki iyi olur
salı sabahtan atarım fotoyu bende inş bu grup hepimize ii gelir
uyuyomu acaba
arkadaşlar spor olarak bişeyler yapan varmı
Kesinlike iyi geliyor, sen de göreceksin. Hem eğleniyor hem motive oluyoruz. Kızlara yazacağım diye birşey yiyecek olduğum zaman 2 kere düşünüyorum. Sen de fırsat buldukça gün içinde yediklerini yazmaya çalış olur mu? Foto da atabilirsin. Nasıl istersen.salı sabahtan atarım fotoyu bende inş bu grup hepimize ii gelir
salı sabahtan atarım fotoyu bende inş bu grup hepimize ii gelir
Neşeli bir Ağustos böcüğü oooay geçen gece profilini inceldim, ne yemekler, tatlılar yapıyor gördün mü? O pasta ne öyle! Laz böreğinde aklım kaldı zaten. Böcüük çok hamarat yaaa
Şu sıralar pek yok sanırım ama ben Leslie ve eliptik bisiklete başlamayı düşünüyorum
evet yaa, gidişat o canım. Hayvansal gıda olarak bana doktor beyaz et, kuzu eti ve keçi ürünleri sadece okay demişti. Keçi yoğurdu yapmayı beceremedim, tekrar denicem.
Teşekkür ederim ilgin için. Hayır bilsem 1-2 sene özenle temizlik/ detoks yapmış olurum diye, çok dikkat edicem...ama ben ne kadar süre bu hayvansal gıdaları yemeyeceğim ki?
Peynir ve yoğurt çok sıkıntı oluyor; bir de dışarda et/ kebap...off
Çok sağol canım; elma sirkesi çok tüketiyorum. Cacığa mutlaka denemelisin. Dereotu, nane, zeytinyağı ve elma sirkesi katınca tadı müthiş oluyor. Arada da suyla içeyim bari. Tembellikten salata yapıp yediğim çok nadir.
Süper olmuş afiyet olsun :)Eki Görüntüle 2165187 Kızlar bugünku tabağım. N nscckts 1 avokadaya 1 limon sıktım. Çok sağlıklı di mi? :)
Sabah da 1 yumurta yemiştim, bunları da şimdi yiyorum.
teşekkür ederim.burası çok güzel olmuş kızlar gerçekten baya aktif bi grup
Menüler çok güzel kızlar
inşallah bende eşimle akşam koşmaya gidicem eğer gidemezsemde evde mekik falan çekmeyi düşünüyorumEki Görüntüle 2165236
Yemeğimi şimdi yicem akşama yüzmeye gidiyorum :)
afiyet olsunEki Görüntüle 2165236
Yemeğimi şimdi yicem akşama yüzmeye gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?