Hep birlikte sağlıklı yaşama

Tamam Semiha, bunu salı kilon ekleyeceğim ben o zaman, fotoya şimdilik gerek yok. İşler biraz yoğunlaştı, ama bugün içinde düzenlerim listeyi. Temmuz sonu için hedef kilon nedir?
60ı görmek istiyorum inşallah ama daha fazla da versem tabiki iyi olur

60ı görmek istiyorum inşallah ama daha fazla da versem tabiki iyi olur
Tabloyu güncelledim. Resmi olarak aramıza hoşgeldin Semiha Şekerli, unlu, nişastalı yememeye özen gösteriyoruz ve her salı, mümkünse öğlen 12'ye kadar tartı fotonu bekliyoruz, ok?

N nscckts Makaron'dan bir haber var mı? Gözü nasıl oldu?

salı sabahtan atarım fotoyu bende inş bu grup hepimize ii gelir

uyuyomu acaba

Neşeli bir Ağustos böcüğü ooo ay geçen gece profilini inceldim, ne yemekler, tatlılar yapıyor gördün mü? O pasta ne öyle! Laz böreğinde aklım kaldı zaten. Böcüük çok hamarat yaaa

arkadaşlar spor olarak bişeyler yapan varmı

Şu sıralar pek yok sanırım ama ben Leslie ve eliptik bisiklete başlamayı düşünüyorum

salı sabahtan atarım fotoyu bende inş bu grup hepimize ii gelir
Kesinlike iyi geliyor, sen de göreceksin. Hem eğleniyor hem motive oluyoruz. Kızlara yazacağım diye birşey yiyecek olduğum zaman 2 kere düşünüyorum. Sen de fırsat buldukça gün içinde yediklerini yazmaya çalış olur mu? Foto da atabilirsin. Nasıl istersen.

Tamam canım, salı sabah tartıyı atman yeterli, başlangıç kilonu kaydettim zaten.

Hiç bakmadım canım ama çok sevimli
Gruptaki herkes gibi

Caciga elma sirkesi mi işte bu çok ilginç :) kesinlikle denicem çok merak ettim

Eki Görüntüle 2165187 Kızlar bugünku tabağım. N nscckts 1 avokadaya 1 limon sıktım. Çok sağlıklı di mi? :)

Sabah da 1 yumurta yemiştim, bunları da şimdi yiyorum.
Süper olmuş afiyet olsun :)

teşekkür ederim.burası çok güzel olmuş kızlar gerçekten baya aktif bi grup

Hoşgeldin :)

Menüler çok güzel kızlar

Çok iyi gidiyoruz maşallah :)

Makoya yazdım daha görmedi mesajımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…