- 3 Temmuz 2013
- 894
- 3.019
- 313
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
Aaaa yorumları okumadan cevap vermiştim şimdi anladim. Ama o kayinvalide buna nasil musade ediyor ya. Ayıp kızım yapma dese, gerci görümce zaten düzgün bi tip olsa bunları yapmaz dimi.Kv evi beraber yasamak
Konu sahıbı kendısı musade ederken bu duruma, kaynanası neden velisi gibi davranıp kendi kızıyla kotu olsun?Aaaa yorumları okumadan cevap vermiştim şimdi anladim. Ama o kayinvalide buna nasil musade ediyor ya. Ayıp kızım yapma dese, gerci görümce zaten düzgün bi tıp olsa bunları yapmaz dimi.
O zaman evleri ayırmak kökten çözüm olur
Ben insanın yuzune pat diye bir şeyi söyleyebilen Biri degilimde. İnsanları kırmaktan çok cekiniyorum.
Sorun burda. Görümcenin ne isi var senin evinde sen yokken? Sen oldugunda bile kalmasi ne alaka? Sorun sadece görümce bile degil. Esin bunlara karsida sesini çikarmiyor. Sen dislerini göstermezsen, kimse seni ciddiye almaz.
Kilitleri degistireceksin, ve görümceye agzinin payini vereceksin. Esin birsey derse "simdiye kadar görümceye bir kelime laf etmedin, gücün ancak banami yetiyor" deyip, gerekirse kapiyi göstereceksin. Yapilanlar normal degil. O ev senin evin, kiyafetler senin. Kimse ile paylasmak zorunda degilsin.
Dislerini göstermedikçe çok yipranirsin. 10 yil içinde 40 yas yaslanirsin.
Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.
Kayınvalidenin evi konu sahibinin degil
öyle ama yinede cok ayıp. Benim çocuğum yapsa kesinlikle tepki gösteririm. insanlarin iyi niyetlerini sömürmeye gerek yok kiKonu sahıbı kendısı musade ederken bu duruma, kaynanası neden velisi gibi davranıp kendi kızıyla kotu olsun?
Kendını savunmayan insanları bence kimse savunmamalı
Zaten senin cocugun oyle yapmaz. Sen boyle dusunen kadınsın ya emınım efendi bir cocugun olur senin.öyle ama yinede cok ayıp. Benim çocuğum yapsa kesinlikle tepki gösteririm. insanlarin iyi niyetlerini sömürmeye gerek yok ki
Insallah insallah teşekkür ederiimZaten senin cocugun oyle yapmaz. Sen boyle dusunen kadınsın ya emınım efendi bir cocugun olur senin.
18 yaşını geçmiş her birey reşit olmuyor muydu?öyle ama yinede cok ayıp. Benim çocuğum yapsa kesinlikle tepki gösteririm. insanlarin iyi niyetlerini sömürmeye gerek yok ki
Sorumun cevabı buradaymış.Sizin eviniz yok ki,orası kvnizin evi.Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.
Konu sahibi kaynanasiyla yasiyormus. Yani gorumcesi annesine geliyor aslinda.
Konu sahibinin evine değil annesinin evine geliyormuş
Konu sahibi kv ile beraber yaşıyor
Oda kilitleme tek çözüm
50 yasinada gelse, evlat yanlış birşey yaparsa uyarılır. Dövmek sövmek değil bu. Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu boyledir. Amaaan banane diyen bir anne umursamazdır bana göre.18 yaşını geçmiş her birey reşit olmuyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?