• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep böyle mi devam edecek eşim

mutluluk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
323
1
26
Ankara
mrb arkadaslar hep aynı sorunlarla ilgili konu acıyorum ama gercekten çok doluyom,birde gebeliğin verdiği stres,eşim iyice ilgisizlesti cinsel anlamda,zaten daha öncede öleydi gebelikte iyice arttı,dışarda televizonda güzel kız görünce bakar ama ben evde sanki arkadasıyım,formalite yaklasır haftada 1 2 ben hissediyorum olsunda bitsine getiriyor,sürekli sarılır öper ama arada tutku yok,birde sürekli reddedildiğim için bende cesaret edip yaklaşmıyorum,benle beraber olmaktan zevk almıyo heralde neden böyle diye kafayı yicem,nişanlıyken sürekli sıkıştıran adam evlenince çok değişti,önceleri baslarda sıkıntısı oldu,sonra düzeldi hep düzelir dedim psikolojik dedim ama hala aynı ıyıce araya ucurumlar girdi,o kadar üzülüyorum ki doğumdan sonra nolacak diye,aranızda böyl bir durum yaşayan sonra düzelen varmı iyice umutlarım tükendi

bence hamileliğin verdiği psikolojıylee yaaklaşıyorsunuz ama şu br gerçekki hiç bir erkek nişanlılığındaki kadar arzzulu değil.olmuyo birşeyler hep değiiyor sıradanlaşıyor bende 1.5 yıllık evliyim inan bende bu aralar kendim ağırdan alıyorum sürekli bir bahaneleri oluyo ulaşılmazken değerliyiz bende sabah eşimle tartıştım ondan sinirliyim biraz ama bence en kendini üzme hamile oldugun için kendini kötü hissediyo olabilir

biraz eski konularına göz attımda arkadaşım, senin evliliğinde tek sorunun cinsellik olduğuna eminmisin sen?

hımm anladım.o zaman ne yapabilirsiniz ki erkeklerin hepi aynı bence buraya herkes yazıyor nedense kadınlar daha istekli erkekler isteksiz benim anladığım.. siz birkaç kez reddedin o zaman belki kaçan kovalanır misali size daha iyi davranmaya başlar aslında hepimiz ilgi bekliyoruz bu falanda değil mevzu değilmi:7::7::7:

gebelikten dolayı sen hassassın biraz bence canım, oluruna bırak biraz hamileliğinin tadını çıkar.

kafana takma arkadasım hamılelıkte cok normal bende suanda hamıleyım ve gercekten bızımde cınsel ılıskımız tamamen bıtmıs durumda.ama ınanıyorum kı dogumdan sonra normal seyrıne doner.zaten karnın ıyıce buyunce sen de ıstemezsın merak etme :D

tek sorun değil ama en büyük sorun gibime geliyor,cunku diğerleri bu yuzden oluyomuş gibime geliyor

yanılıyorsunuz arkadaşım. tarafları mutlu eden, sıkıntıların çatışmaların olmadığı bir ortamda cinsellik kendiliğinden iyi arzulu tutkulu yaşanır. arada bazen stresle uzaklaşmalar olsa da yine de tutkulu beraberlikler devam eder bunlar çözülünce. sizin birkaç konunuza baktım, çok sıkıntı yaşamışsınız ve belki çoğunun da duygusal yanını hala taşıyorsunuz hem siz hem eşiniz. sorunları çözemesek de işin duygusal kısmı atlatılmazsa zamanla bunlar daha da büyür ve uzaklaşmaya yol açar. odaklanmanız gereken cinsellikten ziyade bunlar.

kafana takma arkadasım hamılelıkte cok normal bende suanda hamıleyım ve gercekten bızımde cınsel ılıskımız tamamen bıtmıs durumda.ama ınanıyorum kı dogumdan sonra normal seyrıne doner.zaten karnın ıyıce buyunce sen de ıstemezsın merak etme :D

yoo bende istemiyorum ama oda istemeyince tuhaf oluyorum,daha öncede isteksizdiye doğumdan sonra daha kötü olur diye korkuyorum

yanılıyorsunuz arkadaşım. tarafları mutlu eden, sıkıntıların çatışmaların olmadığı bir ortamda cinsellik kendiliğinden iyi arzulu tutkulu yaşanır. arada bazen stresle uzaklaşmalar olsa da yine de tutkulu beraberlikler devam eder bunlar çözülünce. sizin birkaç konunuza baktım, çok sıkıntı yaşamışsınız ve belki çoğunun da duygusal yanını hala taşıyorsunuz hem siz hem eşiniz. sorunları çözemesek de işin duygusal kısmı atlatılmazsa zamanla bunlar daha da büyür ve uzaklaşmaya yol açar. odaklanmanız gereken cinsellikten ziyade bunlar.

kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz,ben hiç eve alışamadım,nişan dönemimiz berbattı birbirimizi yedik,aileler anlaşamadı,1 hafta beraber olamadık ben korktum sonra eşim başarısız oldu 1 ay böyle oldu,herşeye karısır kayınvalidemler,üstüne üstelik ben depresyona girdim ilaç kullandım 20 kilo aldım,şimdi beni görenler tanımıyo,yani bunları yasadım ama yinede bunlardan olmayabiliridiye düşünüyorum

kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz,ben hiç eve alışamadım,nişan dönemimiz berbattı birbirimizi yedik,aileler anlaşamadı,1 hafta beraber olamadık ben korktum sonra eşim başarısız oldu 1 ay böyle oldu,herşeye karısır kayınvalidemler,üstüne üstelik ben depresyona girdim ilaç kullandım 20 kilo aldım,şimdi beni görenler tanımıyo,yani bunları yasadım ama yinede bunlardan olmayabiliridiye düşünüyorum

bizler mekanik değiliz. kavga gürültü yaşansın, her gün sıkıntılarla dolup taşın ama gece olunca hepsini unutalım çılgınca sevişelim. böyle birşey mümkün mü? erkekler de kadınlar gibi duygusaldır sadece belli etmezler göstermezler. bu yüzden onların da cinselliğe olan bakışı ilişkilerde yaşadıkları şeylerin sonucudur. duruma böyle bakın. geçmişteki denemeler vs onlar geçmiş artık o konuda birşey yapılamaz. şimdiki durumlara bakın. depresyon, kilo, ev durumu, kayınvalidenizle ilgili sıkıntılar bunları eşinize yansıtıyor olma tarzınız. söylemeseniz bile eğer içerliyorsanız eşiniz hisseder bunu. sezgisel anlamda dile getiremesede hisseder. bu yüzden ilgisizleşmiş de olabilir. bunları halletmeye çalışın önce. taşınma durumunuz var mı bilmiyorum ama psikolojik olarak sizi yıpratıyorsa başka eve geçin. kilo için doğum sonrasını bekleyin sonra birşeyler yapın. bu şekilde üzerinde düşünüp bazı adımlar atarak daha sevgi dolu bir ilişkiye ulaştıkça cinsellik de daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

bizler mekanik değiliz. kavga gürültü yaşansın, her gün sıkıntılarla dolup taşın ama gece olunca hepsini unutalım çılgınca sevişelim. böyle birşey mümkün mü? erkekler de kadınlar gibi duygusaldır sadece belli etmezler göstermezler. bu yüzden onların da cinselliğe olan bakışı ilişkilerde yaşadıkları şeylerin sonucudur. duruma böyle bakın. geçmişteki denemeler vs onlar geçmiş artık o konuda birşey yapılamaz. şimdiki durumlara bakın. depresyon, kilo, ev durumu, kayınvalidenizle ilgili sıkıntılar bunları eşinize yansıtıyor olma tarzınız. söylemeseniz bile eğer içerliyorsanız eşiniz hisseder bunu. sezgisel anlamda dile getiremesede hisseder. bu yüzden ilgisizleşmiş de olabilir. bunları halletmeye çalışın önce. taşınma durumunuz var mı bilmiyorum ama psikolojik olarak sizi yıpratıyorsa başka eve geçin. kilo için doğum sonrasını bekleyin sonra birşeyler yapın. bu şekilde üzerinde düşünüp bazı adımlar atarak daha sevgi dolu bir ilişkiye ulaştıkça cinsellik de daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

şuan kayınvalidemlerle o kadar kötü değilim ama daha önce cok sıkıntılıydı,inşallah düzelir herşey eşime taşınalım diyorum doğum yapta öle diyor

sizden özür dileyerek ve sizi kırmak istemediğimi belirterek bişi demek istiyorum, kendinizle barışın bence eşinizin sizi cinsel anlamda çekici bulmadığından şüphe ediyorsunuz yanlış anlamadıysam tabi çok kiloda almışsınız buda sizin kendinize olan güveninizi zedelemiştir,
bence öncelikle kendinizle barışın sonra bir çocuğunuzu dünyaya getirin ve kilo vermeye çalışın tüm bunlardan sonra

Back
X