• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep böyle mi devam edecek eşim

sizden özür dileyerek ve sizi kırmak istemediğimi belirterek bişi demek istiyorum, kendinizle barışın bence eşinizin sizi cinsel anlamda çekici bulmadığından şüphe ediyorsunuz yanlış anlamadıysam tabi çok kiloda almışsınız buda sizin kendinize olan güveninizi zedelemiştir,
bence öncelikle kendinizle barışın sonra bir çocuğunuzu dünyaya getirin ve kilo vermeye çalışın tüm bunlardan sonra

evet kendime olan güvenimi kaybettim kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum

evet kendime olan güvenimi kaybettim kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum

bence siz bunun üzerine çalışın şuan gebeydiniz değilmi yanlış hatırlamıyorum gebe olduğunuza göre sırf bebeğinizi düşünün anne olacağınızı düşünün, bebek bakımıyla ilgili şeyler okuyun onlara odaklanın şuanda ilgiyi eşinize veya kendinize değilde bebek ve sonrasına verin bir süreliğine, zaten annelik iç güdüsü size uğradığında uzun süre misafir olup gitmeyecek.

bu aşamalardan sonra da zayıflamaya çalışın ama tabi herkes zayıf olacak diye bişi de yok, şişman olduğu halde kendine güveni olan kendini öyle beğenen ve hakkatende güzel olan bir sürü insan var, bu konuda psikolojik yardım alabilriisniz mesela

bence siz bunun üzerine çalışın şuan gebeydiniz değilmi yanlış hatırlamıyorum gebe olduğunuza göre sırf bebeğinizi düşünün anne olacağınızı düşünün, bebek bakımıyla ilgili şeyler okuyun onlara odaklanın şuanda ilgiyi eşinize veya kendinize değilde bebek ve sonrasına verin bir süreliğine, zaten annelik iç güdüsü size uğradığında uzun süre misafir olup gitmeyecek.

bu aşamalardan sonra da zayıflamaya çalışın ama tabi herkes zayıf olacak diye bişi de yok, şişman olduğu halde kendine güveni olan kendini öyle beğenen ve hakkatende güzel olan bir sürü insan var, bu konuda psikolojik yardım alabilriisniz mesela

bir kaç defa düşündüm gitmeyi ama zamanım olmadı,izin alamıyorum,çok fala secenegimde yok,hep düşünüyorum ama bir türlü gidemedim

Back
X