Hep böyleyim

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Kendimi mutsuz hissediyorum. Hayatımda hiçbir renk yok. Zaman geçsin diye yaşıyor gibiyim zaman da geçmiyor ya neyse. Memleketimde değilim ve burda bir tane bile arkadaşım yok. Neden böyle bilmiyorum. 1 yılda sanki 5 6 yaş yaşlandım. Çoğu insan beni huzursuz ediyor. Her gün evdeyim. Dışarı çıksam da sıkılıyorum. Yapacak bir şey yok çünkü. Canım hep sıkkın. Ailemin yanına gidince iyi oluyorum sadece. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Hep üzerimde bir kasvet var. Burdan uzaklaşmak istiyorum işim dolayısıyla kalmak zorundayım. Önceden hayatım güzelmiş çok güzelmiş diye düşünüyorum. Ne olacağım böyle bilmiyorum.

Vitamin eksikliğim hep vardı önceden beri. Kendimi buraya ait hissedemiyorum. Tayinim imkansız gibi uzun süre burda kalmak zorundayım ama çok bunalıyorım
Vitamin takviyesi alın bi nebze ruh halinizin düzelmesine yardımcı olur diye düşünüyorum.

Is yerinde kafa dengi hic arkadasin yok mu? Arada bir disariya cikip bir kahve icsen ya da ev ziyaretleri yapsaniz? Civar illere gidip gelseniz gunubirlik? Evde kaldigin zamanlarda da yabanci diziler, filmler izleyebilirsin. Kitap okuyabilirsin. Hobi edinmek icin kurslara yazilabilirsin. Aslinda yapacak cok sey var ama senin enerjin yok sanirim.

başka bir üyenin söylediği gibi kan değerlerinize, d vitaminine ve b12'ye baktırın öncelikle. herkesin hayatında böyle zamanlar olur. geçici olduğunu bilin, hep böyle hissetmeyeceksiniz. ama bir yerlerden de baslayın. mesela yasadıgınız sehirde hobi grupları vs. varsa onlara katılın, spora başlayın, kitap okuyun, kendinize bakın. söylemesi kolay biliyorum ama siz bi adım atarsanız gerisi daha kolay geliyor.

Alışverişe çıkın. Kitap okuyun. Yazı yazın.. Bunlar benim canım sıkkınken yaptıklarım belki size de iyi gelir

Back
X