- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
krozlm cuma günü tartiliyoruz canim :) ama ben kilo aldim gibime geliyo maalesef
bugün dogum günü vardi ama kalorim fena degil :)
sabah
krem peynir+misir gevregi 50
öglen
hindi jambon 40
1 dilim ekmek 60
biraz lava$ ekmegi : 60
peynir 30
çikolata 30
ara :
yarim dilim çikolatali kremali pasta : 200
ak$am :
1 balik pane 80
1 kase yogurtlu lahana salatasi : 100
3 ka$ik cuscus : 120
biraz lava$ ve peynir : 100
ara : yarim dilim çikolatali pasta : 200
toplam :1100 ve 1 saat normal tempolu yürüyü$
günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor ben biraz biraz vermeye başladım bugünlerde boğazımı tutarsam
iyi olacak. yarın herkes tartılmayı unutmuyo ona göre. Ya bu arada ben daha önce isveç diyeti yapmıştım ama nasıl olsa diyet yapacağım dedim herşeyi yiyip içip sonra yapınca tepe taklak olup baya kilo vermiştim şu aralar kendimi alıştırdım az yemeye acaba tekrar başlasammı diyorum dün nette onunla ilgili bi sürü yorum okudum çok kilo veren vardı offff bilemedim
ewet bakalım yarın kımler kac kılo vermıss :))))
ısvec dıyetı saglıklı deılkıı metobolızmanı alt ust edıyorr bence az yıyerekk saglıklı kılo vermelısın, ole dıyetlere hiç bulaşma hem cok ac kalırosun hemde verdıgını cabuk alıyorsun... bızım yolumuzz uzun ama sgalıklıı en temızı :))
selam ben dayanamadim ve bu sabah tartildim ve tartildigima pi$man oldum, yine hüsran, yine bo$ emekler ve yine mutsuzluk ve göz ya$i, kilo aliyorum yine, bu foruma yazdigimdan beri kilo alma durumum sadece yava$lamakla kaldi, yani bir kaç ay önce ayda 2 kilo aliyodum, 3 marttan bu yana 1.200kg almi$im, geçen hafta tartildigimda 62.3 kiloydum bugün 62.9 ila 63 arasi gidip geldive tabi bu morelle agladim bütün gün dalgindim ve i$tahsizdim, ne yedigimi yazmicam ama
TOPLAM 600kal
yarin yinede kilo bildirimi yapicam, bakalim bugünki 2km ko$u, 4km bisiklet, 1 saat tempolu yürüyü$ ve aldigim 600kal, bana kaç kilo aldircak yarina kadar.........
günaydin kizlar, epakcim bugün yine tartildim ve 61.9kg çiktim bende anlamadim ama dünden beri 1kg mi gitti? olacak i$ degil ya bence su kaybettim dün o kadar spor yaptimki ondandir diyorum, ama artik hergün tartilcamm, bu arada benim tartim hassas tarti, ve 1 ay içinde hem yagdan almi$im hem kastan, bugün ile dünü kiyaslayincada kas ayni ama yag gitmi$ diyo ben anlamadim yani...bugünki menüm
sabah :
1-2 ka$ik sütle neskafe
1 küçük ye$il elma
kizlar sizin kilolar ne alemde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?