- 4 Aralık 2010
- 783
- 45
- 118
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
Arkadaşlar bir de bi içecek tarifim var hem tadı çok güzel hem de o bozulan metobolizmamızı dengeliyor ben bu aralar başka şeyler içtiğim için bunu yapamıyorum bakın sadece 3 gün yapın ne kadar yağ yaktığınızı göreceksiniz işte tarif;
3 yeşil ekşi elma
1 limon
1 kabuk tarçın
4 adet karanfil
4 adet tane karabiber
3 lt su
limonu ve elmayı kabuklarıyla birlikte dörde böl ,kabuk tarçın, karanfil ve 3 lt suyu düdüklüye koyup 7 dk kaynat sonra süz ve bunu 2 yada 3 gün içerisinde tüket. İstediğin kiloya ulaşıncaya kadar bunu tekrarlayın günde 20 dk yürüyüş gerçekten inanamayacaksınız çevremde yapan bayanlar var inanamadım diyetisyen tarifi üstelik. bende bi kaç hafta sonra başlıycam
karabiber dışında normalde yapıp tükettiğim bi çay ..bide karabiberle deneyelimama tadı gerçekten çok güzel
karabiber tane olduğu için tadını pek değiştirmiyor bende seviyorum tadını karabiber yağ yakıcı bi madde sanırım ondan var
tam 125 kloyum mutsuzluktan ölücem boyum çok uzun ama bu 50 kilo vermem gerçeğinide değiştirmiyorherkes yüzün çok güzel boylu poslusun ama çok kilolusun diyorlar..milyonlarca diyet listem var bugün yine doktora gittim xenical ve reductil alsam mı almak için ama kafam çok karışık..çok istiyorum kilo vermeyi ama olmuyor diyet yapamıyorum işte en iradesiz arkadaşım bile 10 kilo verdi 2 ayda ben hala böyleyim çok mutsuzum 50 kilo vermem lazım mezuniyet baloma ve düğünüme 2 yıl kaldı ya verdim ya verdim yani ne yapıcam bilmiyorum (((
tam 125 kloyum mutsuzluktan ölücem boyum çok uzun ama bu 50 kilo vermem gerçeğinide değiştirmiyorherkes yüzün çok güzel boylu poslusun ama çok kilolusun diyorlar..milyonlarca diyet listem var bugün yine doktora gittim xenical ve reductil alsam mı almak için ama kafam çok karışık..çok istiyorum kilo vermeyi ama olmuyor diyet yapamıyorum işte en iradesiz arkadaşım bile 10 kilo verdi 2 ayda ben hala böyleyim çok mutsuzum 50 kilo vermem lazım mezuniyet baloma ve düğünüme 2 yıl kaldı ya verdim ya verdim yani ne yapıcam bilmiyorum (((
Dün zayıf bir anıma geldi ve elimde olmada bozdum
Ümidimi kaybetmiş ya da pes etmiş değilim ama biraz mutsuzum, emeklerime ihanet etmişim gibi bir his var içimde :)
Epak canım spor yapıyorum, yani elimden geldiğince ama çoğu zaman pek fırsatım olmuyor.
Güzel destekleriniz için de teşekkür ederim
Arkadaşlar bir de bi içecek tarifim var hem tadı çok güzel hem de o bozulan metobolizmamızı dengeliyor ben bu aralar başka şeyler içtiğim için bunu yapamıyorum bakın sadece 3 gün yapın ne kadar yağ yaktığınızı göreceksiniz işte tarif;
3 yeşil ekşi elma
1 limon
1 kabuk tarçın
4 adet karanfil
4 adet tane karabiber
3 lt su
limonu ve elmayı kabuklarıyla birlikte dörde böl ,kabuk tarçın, karanfil ve 3 lt suyu düdüklüye koyup 7 dk kaynat sonra süz ve bunu 2 yada 3 gün içerisinde tüket. İstediğin kiloya ulaşıncaya kadar bunu tekrarlayın günde 20 dk yürüyüş gerçekten inanamayacaksınız çevremde yapan bayanlar var inanamadım diyetisyen tarifi üstelik. bende bi kaç hafta sonra başlıycam
Tatlım cidden çok güzelsin..Evet diyet adı bile kötü..O yüzden yediklerinden seçmeler yap..Sağlıklı yaşamak ve daha fit olmak için bu beyaz ekmeği yemiyorum de.. Yada kahveni artık sütsüz sekersız içmeye basla..Çayı cok acık ıc bolbol ve sekersız..ılık su nıyetı gorur..Bence yaza daha cok var.Hemen basla ..Evet diyet yaparken yada ınsan yedıgıne dıkkat etse bıle pat dıye zayıflamak ıstıyor..Ama ınanın yedıklerınızın kalıtesını artırıp, zararlı seylerı azaltırsanız 2-3 ay sonrasında aniden ıncelecegınızı goreceksınız..
Sevgıler canım
bu arada kizlar bu yag yakici çayi yapmaya karar verdim ama tane karanfil yok evde ama tozu var olurmu acaba? elmalarida aldim ama, birde tane karabiber var ama oda degirmenin içinde çikmiyor mecburen ezip çikariyoruz acaba böyle olurmu?
selam kizlar bugün çooooook çikolata krizim tuttu bu zamana kadar yediklerim :
bir ton çikolata : 450
peynir : 100
krep : 80
lava$ : 30
toplam : 660 kal ama ak$ama fazla yemicem çünkü di$arda spor yapiyo olcam ceza olarak :)
ya bugün herkes cezali desene, vallahi ben fazla pi$man olmadim o yedigim çikolatadan dolayi, çünkü hem gündüz yedim hemde ak$am yine 6km ko$ucammmmm insanin kollari bile terliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?