Hep dert,hep,dert. Mutlu gün var mı?

gulebilmek

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
1.564
3.236
333
Tamam burası bir derdim var köşeşi. Belki konu taşınır bilemedim açıkçası.

Böyle bir topik yoksa eğer olsun derim. Mutluluklarımızla mutlu olalım Biz bir aileyiz nede olsa .

Belki daha erken gün içinde olanları ,mutlulukları yazmak için .

Her gününüz ufacıkta olsa mutlulukla dolsun kızlar :)

Derdiniz nedir biraz anlattim ferahlarsiniz.Herseyin başi saglik hayatta bu varsa mutlun olmalisiniz.
Hayata diger hic bir sey icin mutsuz olmaya degmez.

Benim için şuan mutluluk, bugün izinli olmam, saat ona kadar uyumuş olup güzel bir kahvaltı edip kahve keyfi yapıp pineklemek :KK36:

sağlığımız yerinde kızımın eşimin ve benım bin kere çok şükür , birde bir bebeğimiz daha olursa dahada mutlu oluruz inşallah,:dua::dua::dua::dua:

o kadar alışmış ki bünyem dert sıkıntı dert sıkıntı mutlu olmak tuaf geliyor :27:

Nefes alabildiğimiz her güne şükürler olsun..çok şükür sağlığımız yerinde eşimin de benim de,çalışıyoruz mücadele ediyoruz..seviyor ve seviliyoruz..
mutlu olmak için çok sebep var..dert mi tabiki dert de var olmaz mı ama bizim dertlerimizden büyük Rabbim iz var çok şükür..en kötü gecenin bile bir gündüzü var..
o kadar çok şey atlattıkki o kadar çok acı..geçmez dedik bitti buraya kadar dedik hepsi geldi ve geçti..
Bu güzel Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim ne kadar darda sıkıntı da kulu varsa yarımcısı olsun,herkesin gönlündeki muradını hayırlı zamanda versin inşallah...

Bazen sacma sapan seylere sinir oluyordum ama 2017 bize iki tane cok acı kayip yasatti. Ölümün hep farkindaydim ama olur ya hani bilirsin, gorursun ama icten ice basina gelmeyecegini veya daha vaktinin oldugunu dusunursun. En azindan ben oyle dusunuyordum sanirim. Artik cok yakin gelmeye basladi ve ben yasamayi seviyorum. Bunu olabildigince mutlulukla doldurmak istiyorum. Oyuzden nefesimi alip verebilmek bile mutluluk artik.

Back
X