Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

biz 2 eltiyiz,ben 3 yıllık evlıyım kendisi 1 hftalık evli,biz evlenırken yardım ettiler ailem ve görümcelerim, ama kaynımın durumu işleri daha iyi ,onlar herseylerini kendıleri yaptı.kızda bana laf soktu sımdı durup durrken bana kalkmıs dıokii bız herseyı kendımız yapıyrz daha rahatız sız zorlanmıssınızdır falan dedi.bende benım kımseye borcum kalmadı herkese borcumu ödedim dedim sustum.bu durumda kimm kötü ??? ben arkds oluruz dıe bakarken o ne yaptı , daha soğuttu kendnden hayatta ısınmam artık kısasa kısas üzgünümmmm ....

eltim yok,hiçbir zamanda olmayacak bayanssulusmile
burda okuduklarımdan sonra iyiki evin tek oğluyla evlenmişim diyorum kaydirigubbakcemile3

3 eltim var hepsi birbirinden beter.Büyük olan biraz daha iyiydi.Ama sanki hersey onun cebinden cıkacakmıs gibi herseye burnunu sokmaya basladı.Onu da hic sevmiyorum artık.Asıl kazık atanlar bas tacı tabii.

Hata bende ne bu güleryüz,ne bu iyi niyetlilik.Yok artık ne halleri varsa görsünler umrumda degil.İyilik yap,denize at diye bir sey var bosuna denmemis o söz.

Biz 4 eltiyiz,maşallah iyi anlaşırız,biraz büyük eltim kıskançtır ama pek belli etmemeye çalışır:))
ortancı eltimle tam arkadaş gibiyiz,evlerimiz yakınken hergün görüşürdük,şimdi eskisi gibi görüşemiyoruz ama bugüne kadar hiçbiriyle bi sorunum olmadı şükür

4 eltiyiz ve 5 de olacak daha küçük kaynım sempatiksalakcinni
biri hariç diğerlerini severim ama diğeri aman allahımm ismini duyunca bile sinirleirm tepeme çıkıyo
heee evlenmeden önce en çok sevdiğim eltimde şu an nefret ettiğim eltimdi evlendikten 3 ay sonra 20 gün bana geldiler kalmaya iç yüzünü o zaman gördüm
bir insan ancak bu kadar yapmacık kıskanç olabilir
ama annem demişti çok yakın olma kızım içine girmeden bilemezsin diye :bbo:
ne kadarda haklıymış annem
hepsiyle aramda 1000 km varr allahtann ne kadarr uzakkk o kadar iyiiii

Elti değilim.
Ama eltim olsaydı da takabileceğim bir konum da olmadıgı için pek kaale almazdım..

kaydirigubbakcemile3

ben eltiyim ve çok kötüyümdür diyen olmayacak.ya benim eltim var çok kötüdür ya eltim var iyi anlaşırız denecek.buda ne kadar doğruyu yansıtır bilmem:umursamaz:

sanırım 15 sene sonra falan Elti olurum
kayınım daha çok küçük :)
15 sene belki daha uzun zaman sonra elti olacağım için
yaşımı başımı almıs olacağım ve kimseye kötülüğümün
dokunacağını sanmıyorum :))

Haklısın valla ve aynı zamanda sanslısın.

Kızlaaar elti dendide aklıma geldi paylaşayım sizinle de.Benim eltimde kayın biraderimde hakikaten iyi insanlar deillerdir kayınbıraderın cevırdıgı katakullinin haddi hesabı yoktur adam bır senede 230 mılyara ev 40 mılyarada araba aldı düşünün.O kısmı benı cokta ılgılendırmıyo ben kocacıgımı bılırım.Şimdi yapısı geregı esımın abısıde karısıda kendını nımetten sayan tıplerdır ve butun cocuklugunun gectıgı mahallede kımse sevmez onu ve karısını herkes benım esımle onun abı kardes olduklarına ınanamadıklarını soylerler,esımle benım,abısıylede esının bırbırını tam bulduklarını soylerler.Biz nısanlıyız annemle kayınvalıdeme gıttık kapıyı eltım actı ve acar acmaz dondu gıttı merhaba yok hosgeldınız yok bız annemle zınk dıye kaldık neyse gectık ıcerı oda oturmaya gelmıs .Bıraz oturduk falan kalktık neyse.Sonra annem bıgun dıle getırdı kayınvalıdeme bunu kayınvalıdemde onun yetıstırılısıde o heralde cok yanlıs yapmıs falan dedı neyse sonra bana altın alınıcak zamanında esım annesıne bılezıkmı ne almıs (o kısmı tam hatırlamıyorum)annesıde bılezıgı bozdurucak bana ıstedıgım bılezıgı alıcak gıttık ben kayganam kayınpeder annem esım yolda bunlarla karsılastık karı koca klava: ay bunlarda bızle gelmezmı kuyumcuda oturuyorum kayınvalıdem bılezıgını cıkardı verdı kuyumcu bana ıstedıgım bılezıgı cıkardı bı tak koluna dedıler aldımı benı bır aglama ben kadının kolundan cıkan bılezıgı bak malında gozum vardı oh nasıl aldım der gıbı takamam dedım bu sırada eltımde kendıne bılezık baktı bunu al bana sahııınnn dedı kaydirigubbakcemile tut sacından yol dırek neyseeee nısanlandık esımın dogumgunu ıcın ona bır cevsen almak uzere annemın arkadasının gumuscu dukkanına gıttık annemle orda bı tektas gumus yuzuk gordum altım taktım parmagıma guzelmıs bu ne kadar dedım annemın arkadası kabul edersen benım armaganım olsun kızım o sana dedı.Eltim nerde gorduyse parmagımdakı yuzugu gormus embesıl bunu pırlanta sanmıs gıtmıs kocasına sahın bak nısanlısına yuzuk almıs sende bana alıcaksın demıs ögrendıgımde ne güldüm ama..Sonra dugunde gelen celenklerı kabul etme ısını kayınbıradere vermısler kayınbıraderde kendı sagcı partısınden gelen celenklerı kabul edıp bızım sol kesım partıden gelen celengı kabul etmeyecekmıs kii bırı olaya mudahele edıp almıs.Neyse dugun baslamadan once kamereman dedıkı yanındakı kızla sımdı odaya gecın sızınle roportaj yapıcaz bız gectık odaya kapattık kapıyı roportaj yaptık dugun oldu dugunden sonra ogrenıyorumkı gıtmısler guya ben suratlarına kapı carpmısım kınada kuzenı gelmıs benımle oynamak ıstemıs ben sırt cevırmısım kına getırılıcekken ben eltıyı ıstemem o gıtsın demısımkaydirigubbakcemile3 kayınvalıdem bana sordu bunlar oldumu dıye olmadıgını soyledım.Ama daah ne dedıkodular anamdan emdıgım sut burnumdan geldı bı haftalık gelınken boşanyıorduk az kalsın.Sonra zaten esım bu dedıkoduları cıkaranlara(halası amcasının karısı enıstesı abısı yengesı )haddını bıldırdı buyuk bır sınır krızıyle.Sonra bız evlendık falan bı sene gectı (asla evlerıne gıtmedım onlarda gelmedıler hatat onlar varsa kaynanamlara bıle gıtmedık )bıgun esım aradı A... (eltım) babasına elektrık carpmıs ölmüş annemlerle beraber abım yengem ızmıre gıdıcekler bende anneme gecıyorum belkı annemlerın aban ıhtıyacı olur dedı neyse bu gıttı ben dusundum yav dedım ne olursa olsun ölüm olayı bu baska seye benzemez acaba arayıp bassaglıgı dılesemmı yada mesajlamı dılesem dıye dusunuyodum anneme sordum annem sen nasıl ıstersen kızım dedı bende mesaj attım ''acı haberı aldım basın sagolsun yapabılecegım bırsey olursa ara nisvess'' yazdım yolladım....İki dakıak gecmedı annem ''kızım ınsallah kıza soylemıslerdır kız bıde senden ogrenmesın ''dedı.Hemene esımı aradım bılıyomuydu A.. babadının öldügünü dedım yok ızmıre gıdene kadar soylemeyeceklerdı sadece hasta dıyeceklerdı demezmi klava: ay basımdan asagı kaynar sular dokulduuu.Eyvah dedım kasıtlı yaptıgım sanılıcak aradım kaynanamı 'Valla anne bole bole bı nıyetım yoktu ama oglun bana A ... bılmıyo bak demedıgı ıcın mesaj attım dedım oda ''Tamam kızım bılıyorum ben ''dedı..Tabı aradan bı sene gectı kızdan bı ses yok bıgun aradık kaynanamı bız gelıyoruz dıye bunlarda ordaymıs cıkmıslar bızım gelıcegımızı duyunca yolda karsılastık abısıyle tokalastım kadına elımı uzattım bole ıstemem dercesıne elını yukarı dogru salladı ama o an onu orda yolmadım ya uhdedir içimdealsanaalsanasmile sonra geldık kaynanama dedımkı onlara bakın bugune kadar sıze olan saygımdan normalde adam dıye muhattap almayacagım gelınınızı muhattap aldım sıze ve esıme olan saygımdandı ama bu son olaydan sonra benden artık hıcbısey beklemeyın onun sıze ve esıne saygısı yokmus demekkı dedım.İşte benım elti maceram budur..Ben onu eltı degıl insan kabul etmıyorum aslındada neyselaelaelaelaelae Eşimin kankardesının karısı benim eltm..Hiloşum seni çok sevıyorum mınık kuşum....:hulya:

Son düzenleme:
genelde büyük eltilerden yana sorun yaşanıyor sizde de öyle mi?
ben 3 kardesın 2.cisinin eşi olcam.. büyük eltim aramızda sorun olusturdu.. cok iyiyken kıskanmaya basladı bende anlamadım..
bakıyorum etrafa genelde büyük eltiler kucuk eltileri cekemiyor..herkezde böyle mi merak ettim?

Yani sulalede o sevılmeyen bırı ıse sende sıcakkanlı durust canayakınsan onun esı ona deger vermezken sana eşin deger verıyorsa genelde cıkıyor bu sorun.Ama sakın takma kafana,mudahale edebılıyosan cok gorusme mecbur olmadıkca.Herkes yuvasında mutlu olsunda cokta lazım bırsey degıl elti.Ben ıkı senedır yok sayıyorum son derece huzurluyum.Boşver sen eşini bil ana babasını bıl yeter.Mutluluklarrr..

Son düzenleme:
Eltimle iki iyi arkadaşız.

Yeri gelir kız kardesiyle paylaşamadığını benimle paylaşır.

Çok doğal,samimi,sevecen biridir,severim kendisini. :1hug:

Yok be bacııım !! Benim büyük eltinin 2 eltisi var ( ben daha evli degilim diye kendimi katmıyorum ) en sonuncu daha yeni evlendi sayılır ona karsı cok cana yakın resmen üzerine titriyormus.

Yeni evlenen eltisi arkasından dedikodusunu yapıyor. Büyük eltinin de kulagına gitmis bu üzülmüs ama o kadar yani. Hatta bilmiyormus gibi davranıyor aynı samimilikte. Beni cok fazla tanımamasına ragmen garezi bana ama nedense.

Ne problemi var bilmiyorum ama kıskanclık olsa benden önce 2 tane var hemde artık eltisi oldu önce onları kıskanırdı.fisfisfis

dün itibariyle bende eltiyim.gelinimi çok tatlı Allah heriki tarafıda utandırmasın.ama çevrede her göre n ayy senişn papucun dama atıldı diyor..bende inşllh çıkıp damdan indirmek zorunda kalmazsınız dedim..hayır ne yapmamaı bekliyorlar ağlayımmı.sonuçta eltimle paylaşamayacağım hiçbir ortak çıkarımız yokki..bi kaynvalidem var ortak oda çok isterse onun olsun..ağzımı bile açmamolumunekankayizsmile

yani siyah inci doğru soyluyorsun paylaşılamayacak hiçbir şey yok ama ben nedense kayınvalde onun olsun istemiyorum ama ne yapsam ne etsem de o zaten onun oluyor.biz kayınvalıdemle beraber yasıyoruz yeri geliyor ben onun her ışını yapıyorum o da gıdıp onun işini yapınca çıldırmak içten degil...biz beraberken çok hasta onlar gelınce goklere uçuyor bi hizmetler bi hizmetler sormayın eltim kayınvalıdemin 6 senelık gelını ve hala kayınvalideme 'siz' dıyor nasıl oluyorda bu kadar ılgı goruyor onu anlayamıyorum....bunun yontemini bilşen varsa banada anlatsın lutfen....

bende büyük eltiyim ama görümcelerimden çok eltimle anlaşırım herşey karşılıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…