Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 eltiyiz ve 5 de olacak daha küçük kaynım sempatiksalakcinni
biri hariç diğerlerini severim ama diğeri aman allahımm ismini duyunca bile sinirleirm tepeme çıkıyo
heee evlenmeden önce en çok sevdiğim eltimde şu an nefret ettiğim eltimdi evlendikten 3 ay sonra 20 gün bana geldiler kalmaya iç yüzünü o zaman gördüm
bir insan ancak bu kadar yapmacık kıskanç olabilir
ama annem demişti çok yakın olma kızım içine girmeden bilemezsin diye :bbo:
ne kadarda haklıymış annem
hepsiyle aramda 1000 km varr allahtann ne kadarr uzakkk o kadar iyiiii
Yani sulalede o sevılmeyen bırı ıse sende sıcakkanlı durust canayakınsan onun esı ona deger vermezken sana eşin deger verıyorsa genelde cıkıyor bu sorun.Ama sakın takma kafana,mudahale edebılıyosan cok gorusme mecbur olmadıkca.Herkes yuvasında mutlu olsunda cokta lazım bırsey degıl elti.Ben ıkı senedır yok sayıyorum son derece huzurluyum.Boşver sen eşini bil ana babasını bıl yeter.Mutluluklarrr..genelde büyük eltilerden yana sorun yaşanıyor sizde de öyle mi?
ben 3 kardesın 2.cisinin eşi olcam.. büyük eltim aramızda sorun olusturdu.. cok iyiyken kıskanmaya basladı bende anlamadım..
bakıyorum etrafa genelde büyük eltiler kucuk eltileri cekemiyor..herkezde böyle mi merak ettim?
genelde büyük eltilerden yana sorun yaşanıyor sizde de öyle mi?
ben 3 kardesın 2.cisinin eşi olcam.. büyük eltim aramızda sorun olusturdu.. cok iyiyken kıskanmaya basladı bende anlamadım..
bakıyorum etrafa genelde büyük eltiler kucuk eltileri cekemiyor..herkezde böyle mi merak ettim?