Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

Aman al birini vur ötekisine değişen hiçbirşey yok.sana arkadaş değil, anca rakip olur.

vala benim gibi eltiyi bulamazlar..
çocuklarının ödevlerine yardım ederim 100 alırlar...
okullar arası yarışmalar için şiir kompozisyon yazarım dereceye girerler...
ve tüm bunlar olurken,
ben sormazsam tşk ederim 100 aldık veya dereceye girdik falan demezler..
bundan sonra da rüyalarında görecekler zaten

çok şükür eltim yok

ama görümcem var bir tane onunla da ayda yılda bir görüşebiliyoruz evli iki çocuklu benle uğraşacak vakti yok , şimdilik iyiyiz

benim bi eltim var sözlendiğim günden beri çekemedi beni karşılıklı apartmanlarda oturuyoz daha evime bile gelmedi çeyiz serilirken erkenden kaçtı gitti evden çekemedi beni sevmiyorum eltileri kocasını bile yasakladı eşimlegörüşmeyi

Ben hep iyi geçinirim diye düşünüyordum taakiii yılbaşına kadar
Sirf sevgilisinin sözünü dinlemiş olmak icin bana yalan söyledi
safim bide daha kurduğu ilk cümleden yalanı belli etti
o günden beri hic aramadım oda aramadı
Evli falan olsa anlicam yani yarış icinde diye ama hic resmi bise yok onlardada bizdede
Onlar kavga ettiginde kac kere aradım teselli ettim ayrılıyorlardı baristirdim ama o kıymet bilmedi dahada dogrusu sevgilisininkini bildi :)
Kincilik belki ama ben bi soğursam daha devamı olmaz

biz şimdilik 4 eltiyiz. önceleri beni sevmediler. çünkü onlar eşimin kendi kızkardeşleriyle evlensinler istiyorlardı. hepsi akraba ben yabancıyım. baktılar ki ben iyiyim onlar da yumuşadı.

benim 1 tane eltim var.
onunlada iyi anlaşıyoruz.
zaten farklı şehirlerdeyiz,bayramdan bayrama...
bi de arada telde konuşuyoruz.
ama ben şunu bilirim,ne elti ne görümce ne kayınvalide...
özelini paylaşmayacaksın,
havadan sudan muhabbetler her zaman en iyisi.

Benimkini sözde Nisan'da düğünde gördüm onun dısında 2 yıl ozel günlerde aradım sordum 1kere bile dönüş olmayınca salladım kotu günler geçirdi umrumda olmadı.hala da cok sertim ölüm bile olsa aramam,bitti mı bitiyor bazı seyler.ben onun için onemsizsem oda benim için önemsiz,herkes hakettiğini alacak.dipnot.hicbir neden laf soz dedikodu yok inanması zor ama.

Son düzenleme:

çok haklısın herşey büyüklerde bitiyo :) mesela bizimkiler o dengeyi koruyamıyo

bnm eltimde beni öle görüyo :) hawalıymışsım alakası yok o ilkokul ben lise mezunuyum bunda sorun etmiş we beni hiç istemiyoo

doğum gününe kadar herşeyiniince düşündüm onun için haylımden feda ettim sonuç ne mi şuan bana selam bile vermiyor
aynı ortama bulunmamıza rağmen

Benim ki buralardami diye kontrole geldim:)))
Simdi burayi takip etme ihtimalini gozealarak yazamicam bisiler. Ama ona davranislarimdan anliyodur insallah duygularimi:)

benim eski eltim biz ne konussak direk kocasina yetistirirdi sonra baskalarina da yetistirdigini ögrendim

1 tane eltim var, elbette her fikrimiz uyuşmuyor. ama burda öyle şeyler okuyorum ki, yazılanlara göre eltiler sürekli kurup duruyor, çok kıskanıyor, kafa takıyor, kin besliyor vesaire.
40 yaşındaki kadının işi gücü yok durup durup beni mi düşünecek bence çok komik.

benım ıkı eltım var buyuk eltımı ortancaya gore daha cok sevıyorum ben kucuk gelınım, buyuk eltımle ben lise mezunuyuz ortanca eltım cok ıyı bır unıversıte bıtırmıs ve cok saygın cok paralı işi var ama gel gelelımkı cok kıskanc buyk eltımı degılde benı cok kıskanıyo normal sartlarda benım onu kıskanmam gerekır belkı ama işte... esımın aılesı benı cok ısteyerek aldılar cokta sevıyorlar ama onu hıc ıstememısler oda bılıyo bunu belkı ondandır allahtan uzagım yılda bıtkacgun goruyorum

elti değilim eltimde yok burdaki okuduklarıma bakınca sevinmem grekiyo heralde ama anlaşabildiğim bi eltim olmasını isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…