benim hic eltim yok ama cok ozeniyorum olanlara bitanecik olsaydi arkadas olurduk diyorum kvalideye aman ne eltisi kiz dertsiz basina dertmi ariyon dedi o bile okeylemedi yani coguda 1 tane gorumcen olcana 10 tane eltin olsun diyorlar neden dyince eltiyle anlasamasan bile gorusmezsin kimse dir dir etmez ama gorumceyle gorusmezsen kv kpederin cenesi durmaz senide esinide yer bitirir aslinda dogru tespit bendede 2 gorumce var ne kadarda sanssizim
kızlar benim cok merak ettiğim bi konuydu bu. şimdi görüncede sunu düşündüm.
bence eltiler arasındaki gerginlik tamamen büyüklerden kaynaklanıyor. hani söyle düşünün
kaynananız veya kaynınız görümceniz yani eltinizle ortak kişileriniz sizi üzerken o kişiye değer verseler. veya ikili muhabetlerde o önemsense. yada siz daha fazla sevilseniz o ciddiye bile alınmasa vsvs.
bence bütün mesele bunlardan kaynaklanıyor. yoksa eltilerin arasında baska ne gerginlik yaratabilirki???
o bahsedilen hasta eltilerden biri de benim galiba ben 2 o 1 yıllık evli.benim yapamadığım şeyleri yapabiliyor diye (sanırım)kıskandım onu sevmemeye başladım.görmek bile istemiyorum halbuki o bişey yapmadı.çok kötü bir durum oysa ben hep iyi anlaşmak isterdim o bana çok havalı geliyor onun olduğu ortamda kendimi hiçbirşey bilmiyor gibi hissediyorum.ev işi yemek falan değil kendini geliştirme modern yaşama konuları.ikimizinde imkanları aynı üstelik.aaaahhhhhhhhhhh.çok sıkıcı.oh be içimi döktüm insan bunları kimseye söyleyemiyor......................
Benim ki buralardami diye kontrole geldim:)))
Simdi burayi takip etme ihtimalini gozealarak yazamicam bisiler. Ama ona davranislarimdan anliyodur insallah duygularimi:)
iyide senin kim olduğunu nerden bilecekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?