benim de 1 tane eltim var,valla o evli ben nişanlıyım birbirimizi 6 senedir tanırız birbirimize ne yararımız ne zararımız olmuştur...en güzeli galiba resmi olmak...
bende ilgisiz eltiyim.o yüzden benim eltim pek bi dertli.aramıyomuşum sormuyomuşum:)kendisi kına gecemde yoktu:)ne kadar yakın olabilirimki.böyle iyi valla
o bahsedilen hasta eltilerden biri de benim galiba ben 2 o 1 yıllık evli.benim yapamadığım şeyleri yapabiliyor diye (sanırım)kıskandım onu sevmemeye başladım.görmek bile istemiyorum halbuki o bişey yapmadı.çok kötü bir durum oysa ben hep iyi anlaşmak isterdim o bana çok havalı geliyor onun olduğu ortamda kendimi hiçbirşey bilmiyor gibi hissediyorum.ev işi yemek falan değil kendini geliştirme modern yaşama konuları.ikimizinde imkanları aynı üstelik.aaaahhhhhhhhhhh.çok sıkıcı.oh be içimi döktüm insan bunları kimseye söyleyemiyor......................
herkes eltisi için beni çekemiyor kıskanıyor şöyle böyle diyor peki siz de elti olarak eltinize ne yapıyorsunuz yoksa siz çok iyisiniz ama eltiniz ruh hastasımı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?