Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

ıyy elti demeyin bana evlenmeden nefret ettim. Annemin bir eltisi var aman aman Allah düşmanıma bile vermesin. ıftira desen onda yalan, cimrilik yok yok yani...Bu yaz iyice nefret ettim ondan çektirmediği kalmadı bize Allahtan şuan yurtdışındalarda sülaledekiler rahat herkesi kendinden nefret ettirdi. Annemin başka eltileride var çok iiler ama bu kadın yüzünden nefret ettim. Allah ne verirse hayılrısını versin...

1 tane eltim var şimdidlik aman evlerden ırak. beni kıskanıyor buunda herkese belli ediyor.
beni görünce arkasını dönüyo yüzüme bakmıyo ama sağa sola bana neden hiç gelmiyo diyo.

ama baltayı taaşa vurdu bana oyunları sökmez:)))

aman yemişim eltiyi ben hamileyim beeeeeeee...elti de kim umrumda bile degil şimdilik:))))))))

şahsen ilk başlarda oldu öyle kıskançlık falan
hiç anlaşamıyorduk
ama şimdi anlaşıyor gbiiyiz.. problem yok
ben accuk dengesizimdirde kadın hep aynı ama benim tavırlarım değişkendir
bi bakarsın uyuz olurum ona bi bakarsın benim için ondan iyisi yoktur
sorun bende sanırım. benim ruhhalim iyi olduğu sürece herkes iyidirbenim için
yok ama tepem atıksa herkes batar iyi de olsa..
bilmem anlatabildimmi !

eltilerde bence ayrim yapmamalidirlar, cünki her iki tarafta gelin adi üstünde ayrimcilik olmayacak eger ayrimcilik olursa tabi eltiler birbirlerine düserler

benimde eltim olcak 2 ay sonra bende mesafeli davranıyorum ve mesafeli olmayı da planlıyorum okuduğum ve yaşadığım deneyimler sonrasında

3 yıldan sonra ilk defa dün bana saygısızlık yaptı arada bi ufak ters hareketleri vardı ben nişanlı o evli düşünün ben ne kadar iyiyiz derken vahhhhh bana ki yazıklar olsun son gördüğü gün olsun diyorum siz anlayın Allah'a havele ettim ee atalarımız boşuna dememiş kumanın gemisi yürürde eltininki yürümez die kıskançlığınamı yanim çekememzliğinemi özenmesinemi havalanmasına............Allh düşmanıma bile böle birisini vermesin terbiyesiz ne olucak!!!!!!!!!!

eltim var evet normalde iyi anlaşıyoruz ama içine kapanık ve içten pazarlıklı biri tabi bu insana herşeyi düşünerek konuşmasını gerektiriyor.birazcıkta kıskançç..ee büyük gelin haliyle el üstündeymiş biz geldik pabuç biraz damda olayları var..ve tabi eşimin azmi çalışkanlığı evi geçindirmesi kayınbiraderimde bu özellikler olamadığı için kıskanıyor..yapılacak bişey yok çaktırmamaya çalışsada salak değiliz ya farkındayız konuşmasından davranışlarından.. ama isterim allah onlara daha çok versin...

SıZıN ELTıLER BENıM ELTıMıN YANINDA MELEK KALIR MELEK ...NELER NELER YAPTI BANA ,AYNI ÇATI ALTINDA 2 SENE BERABER KALDIK EVıM AYRIYDI AMA YEMEMıZ ıÇMEMıZ BıRDı ELTıM KAYNANAMLARDA KALIYORDU YANı BENıM GıBı YATIDAN YATIYA KALACAK EVı YOKTU ,EN ÇOK BUNU KISKANIRDI
EVLENDıĞı AY HAMıLE KALDI BU BANA BıR HAVA ATIYOR BıR HAVA ATIYOR ANLATAMAM NEDENMı BENıM ÇOCUĞUM OLMUYOR ( 6 SENE OLDU)
DÜNYAYALAR TATLISI BıR OĞLU OLDU SıZE YEMıN EDıYORUM BENıM ÇOCUĞUM OLSA BUKADAR SEVERDıM AMA O NE YAPIYORDU HER KUCAĞIMA ALDIĞIMDA GELıP KUCAĞIMDAN ALIYORDU
ELTıMLE HEP TARTIŞMALARIMIZ OLURDU ARAMIZDA SOĞUKLUK VARDI VE BU BENıM EN ZAYIF NOKTAMI BıLıYORYA ıMALI LAFLARIYLA ıĞNENELEYıP DURUYORDU
ELTıMıN OĞLU 6 AYLIKKEN TEKRAR HAMıLE KALDI ,KOMUŞUMUZ ONA NE ACELEN VARDI DAHA OĞLUN KÜÇÜK EMZıRıYORDUN YAZIK OLDU FALAN DEDı BENıM ELTıMDE KOMŞUMUZA (BENı SıNıR ETMEK ıÇıN )EEE NE YAPALIM ALLAH BAZILARINA VERıR BAZILARINA VERMEZ DEDı ODAMA GıRıP 2 SAAT AĞLAMIŞTIM HıÇ UNUTMUYACAM ....... AMA ASIL BANA SÖYLEDıKLERıNı ŞıMDı ANLATACAM ....EN SON KAVGAMIZDA BANA SEN GAREZLı VE KÖTÜ OLDUĞUN ıÇıN ALLAH SENı CEZALANDIRIYO O YÜZDEN SENıN ÇOCUĞUN OLMUYOR ALLAH BU YÜZDEN SANA ÇOCUK VERMıYOR,,ıNŞALLAH HEP BU DERTLE KALIRSIN KUCAĞINDA EVLAT GÖRMEZSıN DEMıŞTı .
OGÜNDEN SONRA ARTIK KAYNANAMLARDA DURAMAZDIM EŞıME BEN ARTIK DAYANAMIYORUM BENı BUNLARDAN AYIR ARTIK DEDıM ..AYRILDIK AMA ALTLI ÜSTLÜ OTURUYORUZ YıNE ONUN DEDıKODULARINI DUYUYORUM KISKANÇLIĞINDAN YAPTIĞINDANDA EMıNıM ÇÜNKÜ ODA AYRI EVE ÇIKMAYI ÇOK ıSTıYOR AMA BU KRıZDE BıR YERE GıDEMıYOR

KUSURA BAKMAYIN KIZLAR BıRAZ UZUN OLDU SADECE YAZDIKLARIMI YAPMADI BANA FAZLASINI YAPTI kötükedihüsoONU ALLAHA HAVALE EDıYORUM BAŞKADA BıŞEY DEMıYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
kedersiz çok üzüldüm ne kadar kötü terbiyesiz allah korkusu olmayan insanlar var.rabbim büyüktür umarım eltin evlat acısıyla imtihan olunmaz o tüp insanlar genelde hep evlat acısı yaşarlar.boşver takma onu gül geç cahil kıskanç çekemiyor işte diye.sende inadına daha çok çık gez dolaş çatlasınnn.

inanmiyorum ya ne kadar cahil ve terbiyesizmiş
Allaha havale et bacim sen
zevke gelip çocuk doğurmak marifetmi
onu yetiştirmek okutmak adam etmek önemli
onun çocuğu da ona benzer üzülme sen:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…