eyy güzel allahım sen bu hanıma onun istediğinden daha hayırlı ve güzel evlatçıklar nasip et.Hiç bir insanın bu durumuyla dalga geçilir mi ne kadar da kötü biri kavga esnasında bile söylenmez bu senin elinde olan bir şey değil ki rabbimin verdiği imtahan yani eltin kısaca diyor ki rabbim sana çocuk vermiyor işini bilmiyor tövbe haşaa..Boş ver güzelim sakın üzülme köpeklerde doğuruyor düzüne düzüne ama etrafında bir tane kalmaz o kadar doğurmasına rağmen bereketi olmaz .Eltin doğurmayı marifet sanıyor yazııık yazıık. Gün gelir çark düzüne çevrilir, günü gelir hesabı görülürSİZİN ELTİLER BENİM ELTİMİN YANINDA MELEK KALIR MELEK ...NELER NELER YAPTI BANA ,AYNI ÇATI ALTINDA 2 SENE BERABER KALDIK EVİM AYRIYDI AMA YEMEMİZ İÇMEMİZ BİRDİ ELTİM KAYNANAMLARDA KALIYORDU YANİ BENİM GİBİ YATIDAN YATIYA KALACAK EVİ YOKTU ,EN ÇOK BUNU KISKANIRDI
EVLENDİĞİ AY HAMİLE KALDI BU BANA BİR HAVA ATIYOR BİR HAVA ATIYOR ANLATAMAM NEDENMİ BENİM ÇOCUĞUM OLMUYOR ( 6 SENE OLDU)
DÜNYAYALAR TATLISI BİR OĞLU OLDU SİZE YEMİN EDİYORUM BENİM ÇOCUĞUM OLSA BUKADAR SEVERDİM AMA O NE YAPIYORDU HER KUCAĞIMA ALDIĞIMDA GELİP KUCAĞIMDAN ALIYORDU
ELTİMLE HEP TARTIŞMALARIMIZ OLURDU ARAMIZDA SOĞUKLUK VARDI VE BU BENİM EN ZAYIF NOKTAMI BİLİYORYA İMALI LAFLARIYLA İĞNENELEYİP DURUYORDU
ELTİMİN OĞLU 6 AYLIKKEN TEKRAR HAMİLE KALDI ,KOMUŞUMUZ ONA NE ACELEN VARDI DAHA OĞLUN KÜÇÜK EMZİRİYORDUN YAZIK OLDU FALAN DEDİ BENİM ELTİMDE KOMŞUMUZA (BENİ SİNİR ETMEK İÇİN )EEE NE YAPALIM ALLAH BAZILARINA VERİR BAZILARINA VERMEZ DEDİ ODAMA GİRİP 2 SAAT AĞLAMIŞTIM HİÇ UNUTMUYACAM ....... AMA ASIL BANA SÖYLEDİKLERİNİ ŞİMDİ ANLATACAM ....EN SON KAVGAMIZDA BANA SEN GAREZLİ VE KÖTÜ OLDUĞUN İÇİN ALLAH SENİ CEZALANDIRIYO O YÜZDEN SENİN ÇOCUĞUN OLMUYOR ALLAH BU YÜZDEN SANA ÇOCUK VERMİYOR,,İNŞALLAH HEP BU DERTLE KALIRSIN KUCAĞINDA EVLAT GÖRMEZSİN DEMİŞTİ .
OGÜNDEN SONRA ARTIK KAYNANAMLARDA DURAMAZDIM EŞİME BEN ARTIK DAYANAMIYORUM BENİ BUNLARDAN AYIR ARTIK DEDİM ..AYRILDIK AMA ALTLI ÜSTLÜ OTURUYORUZ YİNE ONUN DEDİKODULARINI DUYUYORUM KISKANÇLIĞINDAN YAPTIĞINDANDA EMİNİM ÇÜNKÜ ODA AYRI EVE ÇIKMAYI ÇOK İSTİYOR AMA BU KRİZDE BİR YERE GİDEMİYOR
KUSURA BAKMAYIN KIZLAR BİRAZ UZUN OLDU SADECE YAZDIKLARIMI YAPMADI BANA FAZLASINI YAPTI kötükedihüsoONU ALLAHA HAVALE EDİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM
Benimde 1 tane eltim var Çokkkkkkkkkk cimri
yok demekten başka bişey bilmiyor bende yok yok derken yokolup gitmesinden korkuyorum :)))))))))))))))))
KEDERSİZ kullanıcısından alıntı SİZİN ELTİLER BENİM ELTİMİN YANINDA MELEK KALIR MELEK ...NELER NELER YAPTI BANA ,AYNI ÇATI ALTINDA 2 SENE BERABER KALDIK EVİM AYRIYDI AMA YEMEMİZ İÇMEMİZ BİRDİ ELTİM KAYNANAMLARDA KALIYORDU YANİ BENİM GİBİ YATIDAN YATIYA KALACAK EVİ YOKTU ,EN ÇOK BUNU KISKANIRDI
EVLENDİĞİ AY HAMİLE KALDI BU BANA BİR HAVA ATIYOR BİR HAVA ATIYOR ANLATAMAM NEDENMİ BENİM ÇOCUĞUM OLMUYOR ( 6 SENE OLDU)
DÜNYAYALAR TATLISI BİR OĞLU OLDU SİZE YEMİN EDİYORUM BENİM ÇOCUĞUM OLSA BUKADAR SEVERDİM AMA O NE YAPIYORDU HER KUCAĞIMA ALDIĞIMDA GELİP KUCAĞIMDAN ALIYORDU
ELTİMLE HEP TARTIŞMALARIMIZ OLURDU ARAMIZDA SOĞUKLUK VARDI VE BU BENİM EN ZAYIF NOKTAMI BİLİYORYA İMALI LAFLARIYLA İĞNENELEYİP DURUYORDU
ELTİMİN OĞLU 6 AYLIKKEN TEKRAR HAMİLE KALDI ,KOMUŞUMUZ ONA NE ACELEN VARDI DAHA OĞLUN KÜÇÜK EMZİRİYORDUN YAZIK OLDU FALAN DEDİ BENİM ELTİMDE KOMŞUMUZA (BENİ SİNİR ETMEK İÇİN )EEE NE YAPALIM ALLAH BAZILARINA VERİR BAZILARINA VERMEZ DEDİ ODAMA GİRİP 2 SAAT AĞLAMIŞTIM HİÇ UNUTMUYACAM ....... AMA ASIL BANA SÖYLEDİKLERİNİ ŞİMDİ ANLATACAM ....EN SON KAVGAMIZDA BANA SEN GAREZLİ VE KÖTÜ OLDUĞUN İÇİN ALLAH SENİ CEZALANDIRIYO O YÜZDEN SENİN ÇOCUĞUN OLMUYOR ALLAH BU YÜZDEN SANA ÇOCUK VERMİYOR,,İNŞALLAH HEP BU DERTLE KALIRSIN KUCAĞINDA EVLAT GÖRMEZSİN DEMİŞTİ .OGÜNDEN SONRA ARTIK KAYNANAMLARDA DURAMAZDIM EŞİME BEN ARTIK DAYANAMIYORUM BENİ BUNLARDAN AYIR ARTIK DEDİM ..AYRILDIK AMA ALTLI ÜSTLÜ OTURUYORUZ YİNE ONUN DEDİKODULARINI DUYUYORUM KISKANÇLIĞINDAN YAPTIĞINDANDA EMİNİM ÇÜNKÜ ODA AYRI EVE ÇIKMAYI ÇOK İSTİYOR AMA BU KRİZDE BİR YERE GİDEMİYOR
eltilerin anlaşşmama nedeni tabii önce kıskanclık ama ..
aileler de önemli...
sürekli kıyaslama yapıyorlar, aynı şeyler alınmıyor,
özellikle arada yaş farkı da yoksa o güzel bu zayıf diye sıfatlanınca eltiler birbirinden soğumaya başlıyor...
kızlar hepinize merhabazemuszemus
öncelikle bende eltiyim bunu belirteyim:1closedeyes:
bizde 3 eltiyiz ve eşlerimizin arasında da çok fazla yaş farkı yok öyle ..
bizde genciz tabiri caizse öyle çok olgun oturaklı yaşlı başlı herşeyi görmüş geçirmişliğimiz yok daha yani,ama birbirimizi seviyoruz,şahsen ben eltilerimi seviyorum ve sevildiğimede inanıyorum..
üstelik birinle aynı apartmanda birinlede aynı sokakta sayılırız yakın oturuyoruz ve kocalarımzında aynı işle meşguller(bütün gün beraberler yani)
bunların yanında bizim apartmanda kayınvalidemiz ve onun kayınvalidesi yani büyük babannede var,saygı ve sorumluluklarımız yalnız yaşayanlara göre daha fazla!.çok şükürki ciddi bir sorunumuz olmadı hiç..istedikten sonra emin olunki sorun çıkaracak mevzular bizde de okadar çok vardırki ama geçinmek için bazı şeyleri görmemezlikten gelmek gerektiğine inanıyorum..birde kimseden çok fazla beklentisi olmamalı bir insanın bu herkez için geçerli bir detaydır aslında!
beklentiler azalırsa kırgınlıklarda azalır emin olun!!
bu yüzden herkezi aynı kefeye koymayalım lütfen! birbirimizi anlamadıgımız zamanlar yada kırgınlıklarımız muhakkakki oldu ama daha bir kötü lafımız yoktur birbirimize
bence anlaşmada saygıda sevgide karşılıklıdır,almak için önce vermek gerekir diye düşünüyorum..her ailede yada herkez de tartışma olabilir mühim olan seviyeli olmaktır.
bizim sırrımız belkide birbirimizi az görmektendir,hergün bir arada değiliz ama bazen bir hafta sürekli beraber olduğumuz zamanlar olur bazende alt katımdaki eltimi 20 gün bile görmediğim olur ama bu kırgınlıktan değildir asla meşaketten veya yoğunluktandır.. ama bir araya geldiğimizde muhakkaki konuşacak birşeyler buluruz ...
birde aileler biraz sabırsız ve baskıcı oluyor sanırım bu karmaşık ilişkilerde..
piskolojik baskılar bazen insanların birbirine tepki göstermesine de sebep olabiliyor..aman hır gür olmasın.. aman görüşün ,kaynaşın ..gibi sözler ve yaklaşımlarda eltiler arsında soğukluğa sebep olabiliyor.sadece eltiler arasında değil emrivakiler aslında herkez için aynı tepkiye yol açıyor sanırım..
kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil tabikide ama şu var siz iyi olursanız herkez iyi olur diye bir laf vardır..ben buna kısmen katılıyorum!
hep birilerini suçlamak doğru değildir, özveriler karşılıklı olmalıdır!! büyük küçük herkez önce istediği ve beklediği saygı sevgiyi hak etmeyi bilmeli ve öğrenmelidir!
çok ii diyorsun arkdaşaım ama insanların karakter ve kişiliklerine göre kendini ayarlıyamıyorsunki.ben kendi adıma hep verdim hep saygı duydum.bir kaşılık aldıysam on kez geri çevrildim.şimdi biz kayınvalidemiz kötü diyorsak bizdenmi kaynaklanıyor.ben bunu bilir bunu söylerim.susarsan kafanı eziyorlar.azıcık sesin çıkarsa senden iyisi yoktur.doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir atasözü vardır.kötü işte.zamanı gelipte yüzüne vurunca bütün gerçekleri arsız terbiyesiz oluyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?