• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

Benim eltim de beni kıskanır,1-2 kere arkamdan da konuşmuştur, evde ne oluyosa gider annesine anlatır (üst katımda oturuyo,duyuyorum hepsini :icecream:) fln, ama baya cahil ve hep koca karılar arasında büyüdüğü için de daha 24 yaşında olmasına rağmen 40 yaşında gibi giyinir konuşur ve davranır. Ama ben hepsini görmezden geliyorum. Hatta geçen gün kocasını doldurmuş yine olur olmaz, eşim kaynımla biraz tartıştı, 5 dk snra cay içmeye geldik diye geldiler, benden tavır bekliyodu gözümün içine bakıyodu ama ben güleryüzle karşılayıp hiçbişey olmamış gibi güle güle sohbet edince gıcık oldu kaydirigubbakcemile3
Bazen bazı ortamlarda "üniversite bitirince noluyo ki ya ne farkı var okumayandan" fln diyo bana bakarak (kendisi ilkokul mezunu) bende "doğru haklısın, ilkokulda bitirse üniversite de bitirse eşek yine eşek, önemli olan temiz kalp ve insanlık" diorum. Yanlış anlaşılmasın benim annem babam da ilkokul mezunu ama fesat değiller, bu başka bişey.. yüzüme gülüp kardeş gibi davranıp içi içini yiyo, sahte sahte gülüyo, sevmiyorum ama hem ona istediğini vermemek için hem de eşimi abisiyle arada bırakmamak için alttan alıyorum. ailesi geince hizmet ederim, büyük misafir ağırlıycaksa bi iki çeşit pasta börek yapar veririm temizliğine yardım ederim fln, o fesatlaştıkça ben hep süper elti olarak davranıyorum :lepi: eğleniyorum..

evine gittiğimde hoşgeldin deme zahmetinde bile bulunmayan tuhaf bir eltim var
allahtan uzağız aramam sormam umrumda değil artık:umursamaz:
insan olsaydı elti değil abla olurdum ona ama maaelesef şu an hiçbir şeyi olmak istemiyorum:1no2:
sadece kardeşlerin arası açılmasın diye aptala yatıyorumboshayallersmile

benimde bi eltim var düşman basına nasıl kıskanıyo ben kayınvalidemlerle çok iyi anlaşıyorum diye ikiye parcalanıyooo ondan da yılan gibi sokmaya calışıyoooo eşimde uzak dur yengemden dio hep bende uzak duruyom o catlasın dursunn diommm harbi simdide catlıyoooo konusmak için ölüyo ama ben oralı olmuyorumm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :1:

benimde bi eltim var düşman basına nasıl kıskanıyo ben kayınvalidemlerle çok iyi anlaşıyorum diye ikiye parcalanıyooo ondan da yılan gibi sokmaya calışıyoooo eşimde uzak dur yengemden dio hep bende uzak duruyom o catlasın dursunn diommm harbi simdide catlıyoooo konusmak için ölüyo ama ben oralı olmuyorumm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 :1:

ne kadar uzak o kadar iyi canım:1closedeyes:
benim kayınvalidem yok ama görümcelerimle iyi anlaşırım.eltimde beni dışlıyorlar diyormuş
hiç kendinde suçu aramıyor hoş beş yok asık surat donuk bir ifade.
bazı insanları cidden anlayamıyorum:1no2:

ne kadar uzak o kadar iyi canım:1closedeyes:
benim kayınvalidem yok ama görümcelerimle iyi anlaşırım.eltimde beni dışlıyorlar diyormuş
hiç kendinde suçu aramıyor hoş beş yok asık surat donuk bir ifade.
bazı insanları cidden anlayamıyorum:1no2:

Bide öyleleri var evet.. Benim eltim de azcık ortamda kendisiyle konuşulmasın hemen suratı düşer, somurtur. Bende görümcemle çok iyi anlaşırım, biz konuşurken biraz gülelim falan böyle hemen surat düşer, zorlama gülümsemeler asık surat falan uğraş dur sonra.. Hayır bide ondan ayrı konuşsak yada kısık sesle birbirimize fısıldasak falan alınsın tamam da, 3ümüz konuşurken biz gülüşünce alınıyo? :olmaz:
Zaten görümcemi kıskanıyomuş ben evlenmeden önce de, hep arkasından laf ediomus kaynanama falan, şimdi bide elti geldim ve görümceyle iyi anlaşıoz diye kıskanıyo? hey allaam ya alsanaalsanasmile

kızlar lütfen bana akıl verin daha sözlü bile değilim ama çoooooooookkkk kötü durumdayım ve kimse ben gibi çekmemiştir....
konu açmak istiyorum fikir almak için ama nasıl açılır bulamadım
3 senedir sevgilimle birlikteyiz okulu 6 senelik olduğundan ve askerlikten sebep beklemek zorundayız
2.senemizde ailesi ile tanıştım ve beni kendi ailemden bile daha çok ilgiye boğdular ama bende kimseye ii olmadığm kadar onlara iyiyim.. Yanlız bende bi elti var düşman başına. Farklı face adresleri alıp sevgilimle beni ayırmaya çalışmalar.. arkamdan konuşmlar, iftira atmalar. Sevglimin abisinin koluna girmeme laf etmeler.. Evinde içtiğim kahvenin lafını yapmalar.. Kayın validemle aramı açmalar.. kadın beni öyle severki ama onun korkusundan bana sevgisini belli edemio..
ki ben herkese nasılam onada öyleydim.
ben üni mezunuyum o lise ama beni beğenmemeler hafif göstermeler kaynımla kardeş gibiydim şuan kaynım yüzüme bakmaz..
sevgilim hep arkamda çok şükür.. kardeşini aldı konuştu.. ama zehirlemelere dewam edio..
rüyalarıma giriyo bigün face şifresini çözdüm bi baktım benle ilgili yazılar neler neler.. ben herkesle canımlı cicimli konuşuomuşum..
eşinede beni diğer eltim ile ayırd edio dio.. o kdar sinir olmağa başladım ki... neler çektim anlatmakla bitmezz :( evinde tencere çizilmiş hep ben yapmışmışım ki ben elimi sürmedim bişeye.. salçası bitmişmiş ki ben asla kullanmadım hep böle kçük seylerin lafı ne yapcam bilmiom...

kızlar birde şöyle bi sorun var sözlümle benim babamız yok herşeyi kendimiz yapacağız
kayınvalidem herşeyi eltim ve kaynıma yapıyo biz bu yaz evlilik düşünüyoruz hiç bi maddi manevi desteği yok..
eltimin korkusundan bana sopuk durması beni çok üzüo sözlümde üzülüo annesinin kullanılmasına..
ama benim daha büyük sorunum var eltim sert kawgacı old. için sözlümün teyzeleri annesi evlenince benim kayınwalidemle yasayacağımı söylüo ben çok yumuşak başlıymışım herkesle uyum sağlıomuşum.. ama ben 17 yasıma kadar babane ile kadım çok zor günler gecirdik, anne babam ayrıldı ananeme yerleştik 24 yasımdayım bu yasa kadarda anane ile yasadım o kadar zorki insanın anne babasından oluşan dış etkilerden bağımsız yuwası olmaması ağzım o kdr yandıki ewlenincede kayınwalide ben biterim artık.. sözlüm ilkin annesi ile yasama taraftarı idi o elti fena die.. ama ben bunları uzun uzun anlattım yoksa hiç günahıma girme dedim tamam diyo ama korkuom hak mı bu her türlü maddi yardımı eltimlere yapıo aama ilerde benle yasayacğını söylüo herkese ben ne yapacağım şaşrıdım.. sözlüm otur dio oturuo kalk die kalkıo onun korkusundan yanımda bile duramıo birde benle yasayacağını kafasına yerleştirmiş... ki aynı yöre insanı olsak .. değiliz ben çok gittim onlara onlar sözlüm okurken çok geldiler çok farklıyız siyasi acıdan dini açıdan sözlümün annesi ile inanılmaz farklıyız nerde nasıl dawrancanı bilmio.. ben anlatsam inanmazsınız özünde iyi bi insan beni sewer ama oğlunun büyüdüğünü we ayrı bi yuwa kuracağı bilinci gelişmemiş.. her ortamda ben baktım ben okuttum ben büyüttüm e dünyaya getirdiysen bakmak zorundasın karşılık beklio .. ben istemiom birlikte yasamak eltim aslında amacına ulşatı kimse onun ewine gitmio kayınwaldem kaynıma çok acıo çok yardım edio ama ilerde bizim yanımıza yerleşceni sölüo ben ne yapacağımmmmmmmmmmm sözlümüde çok sewiyorum

2 eltim var ikisiyle çok iyiyim maşallah...:nazar:
ama görümceler ve kaynanayla hiç anlaşamam...

bir eltim le düşman gibiydik yaprak dökümünün ferhundesi gibiydi aynı evlerden uzak olsun kaynımla boşandılar hepmiz bir ohh çektik
küçük kaynımda evlendi yeni elti aldık seviyorum bu eltimi sorun yok şimdilik

kızlar lütfen bana akıl verin daha sözlü bile değilim ama çoooooooookkkk kötü durumdayım ve kimse ben gibi çekmemiştir....
konu açmak istiyorum fikir almak için ama nasıl açılır bulamadım
3 senedir sevgilimle birlikteyiz okulu 6 senelik olduğundan ve askerlikten sebep beklemek zorundayız
2.senemizde ailesi ile tanıştım ve beni kendi ailemden bile daha çok ilgiye boğdular ama bende kimseye ii olmadığm kadar onlara iyiyim.. Yanlız bende bi elti var düşman başına. Farklı face adresleri alıp sevgilimle beni ayırmaya çalışmalar.. arkamdan konuşmlar, iftira atmalar. Sevglimin abisinin koluna girmeme laf etmeler.. Evinde içtiğim kahvenin lafını yapmalar.. Kayın validemle aramı açmalar.. kadın beni öyle severki ama onun korkusundan bana sevgisini belli edemio..
ki ben herkese nasılam onada öyleydim.
ben üni mezunuyum o lise ama beni beğenmemeler hafif göstermeler kaynımla kardeş gibiydim şuan kaynım yüzüme bakmaz..
sevgilim hep arkamda çok şükür.. kardeşini aldı konuştu.. ama zehirlemelere dewam edio..
rüyalarıma giriyo bigün face şifresini çözdüm bi baktım benle ilgili yazılar neler neler.. ben herkesle canımlı cicimli konuşuomuşum..
eşinede beni diğer eltim ile ayırd edio dio.. o kdar sinir olmağa başladım ki... neler çektim anlatmakla bitmezz :( evinde tencere çizilmiş hep ben yapmışmışım ki ben elimi sürmedim bişeye.. salçası bitmişmiş ki ben asla kullanmadım hep böle kçük seylerin lafı ne yapcam bilmiom...

Arkadaşım, her konunu altına yazmışsın...!!! Bu kadar uğraşacağına kendine konu açsaydın ya...!!!
( Seçenekler sekmesinden "yeni konu aç" seçeneği var, oradan açılıyor...)

Kızlar ben de eltilerden şikayetçiyim çok :43: 3 eltiyiz. Ben Yüksek lisans yapıyorum. Diğer ikisi lise mezunu. aramızda ikisiyle de 3 yaş var. Büyük gelin olan çok rahat nişanlımın elini tutuyormuş eskiden bir yere çıktıklarında ben bunu duyunca çok kızmıştım neden bi kadın kocasının kardeşiyle el ele gezsin ki demi ama? Sonra bir oturuyor bacakları açılıyor eğiliyor her yeri meydanda. Sadece benim nişanlıma değil diğerine de aynısını yapıyor mesela gömleğini düzeltmek için pantalonunun içine elini falan sokuyor. Bu Rahatlığı yetmezmiş gibi Ailelerin ilk tanıştığı gün Aİleme ve bana sol elini ters olarak uzattı ki bu çok ayıptır bizde :20: Diğer eltimde oturdu yanıma benimkinin eski sevgililerini anlatmaya başladı. Sanki ikisi de anlaşmış bizi ayırmak için. ama istedikleri olmadı ve çok yakında düğünümüz olucak hayırlısıyla :21: Her zaman söylerim Allah herkesin kalbine göre versin.Onlar benim mutluluğumu engellemek için ellerinden geleni yaptılar ama onların mutluluğunun garantisi de yok:24:

cok guzel bı baslık olmus tesekkur ederım arkadasım :)bende nısanlıyım yakında rabbım ızın verırse dugunum olucak 4 tane eltım var benden buyukler ben bugune kadar saygıda hıc kusur etmedım ama en buyugu hep bana kaynanalık yapıo bole laf carpıtıo ben gene de altan alıyorum bazen. nişan bohcam geldı kaynanama hıc yardım etmemıslerdı cok uzulmustum hıc ılgılenmezler ole ama ben alıstrdım cok sukur ben mesaj atarım ararım onlarda yavas yavas aramaya basladılar...nısanımda ıkı eltım yoktu cok uzulmustum bazen hala aklıma gelır onlara bısey yapmıycam derım ama gene dayanamam yaparım rabbımden duam aramıza fıtne fesat dedıkodu sokmasın herkesı ıyı ınsanlarla karsılastırsın :)

Büyük gelin olan çok rahat nişanlımın elini tutuyormuş eskiden bir yere çıktıklarında ben bunu duyunca çok kızmıştım neden bi kadın kocasının kardeşiyle el ele gezsin ki demi ama? Sonra bir oturuyor bacakları açılıyor eğiliyor her yeri meydanda. Sadece benim nişanlıma değil diğerine de aynısını yapıyor mesela gömleğini düzeltmek için pantalonunun içine elini falan sokuyor. :24:

nasıl bir aile terbiyesi almışsa artık...

Benim hayattaki tek kafaya taktığım insan eltimdir...
Huzurumu kaçıran tek insanda kendisidir...

İblis gibi biri gerçekten...Allah düşmanımın çevresine vermesin böyle insan...
Fitnelik, fesatlık, yalancılık, entrikacılık ne ararsanız var...
Hım, birde bol çene var...:113:

üç eltiyiz ben orta direk :1:

bbir büyük,birde küçük var büyük hem benim başıma hemde küçüğün başına bela,neymiş yani 8 yıl flort,1 yıl nişanlılık,8 ay evlilik kadının yaptıklarını anlatsam kitap olur...

daha küçükten doğru düzgün bişey göremedim ...ama oda sinsi gibi geliyo sütten ağzı yana yoğurdu üflayerek yer hesaba

benim elti bozuntusuda sürekli benim yaptıklarımı taklit etmeye çalışır, herzaman gözü üzerimde diyebilirim sürekli benimle uğraşmasından bıktım, sıkıldım yaptıklarından, kendisiyle görüşmüyor olmama rağmen sokakta karşıma çıkar yanyan bakar bi pozlar, aynı apartmanda oturuyoruz, markete çıktığım zaman beni takip ediyor manyak, ondan nefret ediyorum, hatta midemi bulandırıyor, işin gücün yok mu be kadın :57: bizim bu elti ortanca oluyor, kayınvalidem görümcem ve diğer eltim onun bir arıza olduğu kanaatinde ve sevmiyorlar, allam başımıza bela olarak göndermiş, herkese ilalalah! dedirtti. böle bi bela başka yoktur yani.

nasıl bir aile terbiyesi almışsa artık...

Canım ya hem de düşün daha ilk tanışmamızda bir sürü terbiyesizlik yaptılar üstelik sadece bana olsa ben yine aileme söylemezdim gizlerdim bazı şeyleri ama direk aileme yaptılar herşeyi. Hani biz daha önce tanışmış olsak ben bunlara bişey söylemiş olsam ya da yapsam,dicem ki onlara sinirlendiler öc aldılar ama yok. Daha ilk tanışmamızda. Ben hala düşünüyorum ben ne yaptım da bu kızlar bana böyle davrandılar diye. Hele el ele tutuştuklarını öğrendim ya nişanlımla eltimin aklımdan bin bir tilki geçti valla. Bİr türlü o mantığı kuramadım.Çünkü benim annem amcamla değil el ele tutuşmak yanındayken şortla bile oturmaz. Ayıptır bizde yani. Nişanım oldu geçen yıl oraya geldi nişanı bizde kız tarafı yapar. Ne ailemi ne beni ne de nişanlımı tebrik etmedi. boy göstermeye geldi gitti. Valla kızlar bu konuda çok dertliyim. Sİzca nasıl davranayım. Şimdi nişanlım da tavrını koydu konuşmuyor. Ben de konuşmuyorum ikisiyle de. off off :43::95:

Bu forum' da hic kötü elti yok mu merak ettim? :27:
Olsa bile ben kötüyüm diyecek sankii. Bende ki de laf iste hee.. :60:

Back
X