• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

benim de 1 tane eltim var,valla o evli ben nişanlıyım birbirimizi 6 senedir tanırız birbirimize ne yararımız ne zararımız olmuştur...en güzeli galiba resmi olmak...:1::1:

benim de 1 tane eltim var,valla o evli ben nişanlıyım birbirimizi 6 senedir tanırız birbirimize ne yararımız ne zararımız olmuştur...en güzeli galiba resmi olmak...:1::1:

aynen valla katılıyorum sana.en iisi resmi olmak kaynanaylada eltiylede görümceyledee hepsiyleee:)o zaman daha mutlu oluruz

biz de üç eltiyiz. biriyle karşı karşıya oturuyorum. diğeri de aynı binada ama biz en üst, o en alt katta. karşımdaki eltimle birbirimizden çok farklıyız. ben kimsenin özelini merak etmem mesela o meraklıdır. kim geldi, kim gitti, ne aldı, ne giydi, çocuk mu ağlıyr, neden ağlıyor vs. baktım ki konuşacak şeylerimiz çok farklı ben de resmi bir komşuluk ilişkisine girdim. asla habersiz gitmem, habersiz kabul etmem. ramazan dışında ne yemeğe giderim, ne yemeğe davet ederim. en başlarda ısrarla çağırırdı ben de nazikçe tşk eder reddederdim. nadiren resmi görüşülen bir komşuya gider gibi kahveye giderim, o da genelde iş dönüşü olur. nadiren de o gelir. onun tek derdi k.validemdir. hep konuyu oraya çekmeye çalışır ben de hep tetikte olurum hiç o muhabbete girmesine izin vermem:61:

eğer onun evinde muhabbeti o yöne çekmeye çalışıyorsa ben hemen kahve için teşekkür ederim canım, çok makbule geçti ama evde işlerim var der kalkarım. benim evimdeyse hemen konuyu çocuklara çekerim. o da bir içini boşaltamadım diye herhalde bana kızıyordur. kızarsa kızsın, ben ka.validemi seviyorum. sorunları varsa medeni cesaret gösterip gidip onunla halletsin.

ama diğer eltimle sohbetimiz uyar. yine de çok özelimizi paylaşmamaya ikimiz de dikkat ederiz. mahremiyeti koruruz. ama hayata bakışımız kardeşten daha fazla birbirine benziyor. birbirimizin fikirlerinden faydalanırız. onu kendime daha yakın buluyorum. ama bunu o ve ben biliriz. hiç başkasının yanında dile getirmeyiz ki diğer eltime dedikodu malzemesi çıkmasın:1:

o bahsedilen hasta eltilerden biri de benim galiba ben 2 o 1 yıllık evli.benim yapamadığım şeyleri yapabiliyor diye (sanırım)kıskandım onu sevmemeye başladım.görmek bile istemiyorum halbuki o bişey yapmadı.çok kötü bir durum oysa ben hep iyi anlaşmak isterdim o bana çok havalı geliyor onun olduğu ortamda kendimi hiçbirşey bilmiyor gibi hissediyorum.ev işi yemek falan değil kendini geliştirme modern yaşama konuları.ikimizinde imkanları aynı üstelik.aaaahhhhhhhhhhh.çok sıkıcı.oh be içimi döktüm insan bunları kimseye söyleyemiyor......................

bende ilgisiz eltiyim.o yüzden benim eltim pek bi dertli.aramıyomuşum sormuyomuşum:)kendisi kına gecemde yoktu:)ne kadar yakın olabilirimki.böyle iyi valla

iyi ki de yokmus benim ki benim kinayi dügünü cenaze törenine cevirdi :)
benim düsüncem ki onun düyününe kimse gelmemis ama benim kine kv geldi cekemedi sanirim alt üst yapti gitti ama ALLAH ona da bi kiz evladi verdi ben beklemedeyim kimsenin ahi kimsede kalmaz :)

biz 3 eltiydik simdi 4 olduk :) diger ikisi ile iyi anlasiodum basta kinayi hal edenle araya mesafe koydum digeri de sinsi cikti arkamdan is ceviriyormus meger :))) onlada mesafeliyim

yeni gelenlede suan cok iyiyiz ALLAH bozmasin ama onuda bastan uyardim senden de bir yamuk görürsem senlede mesafeli olurum diye :))

hadi bakalim hayirlisi...

o bahsedilen hasta eltilerden biri de benim galiba ben 2 o 1 yıllık evli.benim yapamadığım şeyleri yapabiliyor diye (sanırım)kıskandım onu sevmemeye başladım.görmek bile istemiyorum halbuki o bişey yapmadı.çok kötü bir durum oysa ben hep iyi anlaşmak isterdim o bana çok havalı geliyor onun olduğu ortamda kendimi hiçbirşey bilmiyor gibi hissediyorum.ev işi yemek falan değil kendini geliştirme modern yaşama konuları.ikimizinde imkanları aynı üstelik.aaaahhhhhhhhhhh.çok sıkıcı.oh be içimi döktüm insan bunları kimseye söyleyemiyor......................

ayyy coook güldüm :))))

Son düzenleme:
eltim yok şimdilik rahatım ama eltım oluncada çok sorun yaşıycamı sanmıyorum onun evi farklı kocası farklı banane ondan arama mesafemı koyarım paşa paşa geçinirim ne gerek var önce can ciger olup sonra kedi köpek gibi olmaya degil mi ama..

Benim eltimi benden başkası idare edemezmiş ben bunu anladım :44:
Ruh hali sürekli değişiyor ve haliyle bu ilişkimize ve onun haraketlerine de yansıyor..
Bir sıcak bir soğuk durumu yani.
Başlarda sürekli onun hallerine bir anlak biçmeye ve eşimin abisini gerçekten sevdiğim ve sıcak ilişki kurmak istediğim için
yakın olmak istiordum..
Sonra baktım,ne sıcak ne soğuk ILIK olmak en iyisi..
Yaşadığımız bariz bir gerilim ve soğukluk olmadı hiç,ama anladığım kadarıyla onun annesi ve eltilerinin
arasındaki gerilim ona ''eltiyle iyi geçinilmez,düşmadır o''yu öğretmiş
Halbuki benim gördüğüm de annemin eltileriyle çok iyi anlaştığı,dert ortakları olduğuydu..

Neticede resmiyiz,resmiyet iyidir,onun seçimi oldu bu,bana da uyar dedim..
Yazın hafta sonları yazlığa gidiyoruz,orda beraber geziyoruz,eğleniyoruz,hatun içince süper oluyor :7:
sabah ayılınca başka.. :1:
Ben de anlam biçmiyorum,onu öyle kabul ettim..
Şehire dönünce ne araşırız,ne görüşürüz..
Böyle işte bizimkisi..
Böyle iyi bence..

şuanda hayatımda biri yok ama eltim olursa inşallah kıskanç fesat kendini beğenmiş ukala biri çıkmaz ya :26: ben kimseyi kıskanmam fesat düşünmem herkesin iyiliğini isterim :40:

Görümce olsa diyecegim belki ama ne görümceler var insanlarda,çok şükür bende yok olsa kesin sorunlu olurdu
ama bir eltim var 13 yıldır,bir defa yanlış anlaşılmadan sorun çıktı aramıza ama hemen hallettik,Maşallah çok iyidir ne sıkıntımız ne sorunumuz olur 3 yıl evvel beraber tatile Boluya gittik beş kuruş para bile harcatmadı bize Allah huzurumuzu daim etsin

benim eşim 2 kardeşin küçüğü ama biz evleneli 4 yıl oldu eşimin abisi bu sene evlendi 10. ayda hemde 16 yaşında bir kızla...

bu karışık eltilik ilişkisinde en baştan beri kötü olmakla suçlanan benim; çünkü eşimin abisi eltimle evlenmeden önce benim bir arkadaşımla birlikteydi (sonradan öğrendiğime göre nişanlı oldukları dönemde bile konuşuyorlarmış arkadaşımdan nişanlı olduğunu saklamış benimle görüşmesini de yasaklamış), tabi birde 30 yaşındaki kaynıma 16 yaşındaki kızla evlenme anlaşamazsın dedim o zamanki samimiyetimize güvenerek... yani suçum büyük :)

tabi benim yeni yetme eltim boş durmadı evlendikten sonra arkadaşımın telefonunu serserilere dağıtmış sapıklık için bende bu sebeple muhattap olmuyorum. allahtan arkadaşımla aramız bozulmadı "çocuk işte üzme kendini senin yapabileceğin birşey yok kocası büyütsün" dedi bana :)

allahtan farklı şehirlerdeyiz de çok görüşme imkanımız olmuyor. ama kv. pek ısrarkar aman görüşün diye "sen onun ablasısın" diye. hiç uğraşamam açıkçası kimsenin ablası olmak gibi de bir derdim yok. benim hiç ablam olmadı hayat boyu hep birilerinin ablası olduğumdan öyle bir hevesimde yok.

ben de erkek tarafından cok sanslı olanlardanım sanırım.hıc bırıyşle sorun yasamadım sukur.kayınbabam ben nısanlıyklen vefat ettı.kayınvalıdem de bu yılın basında allah rahmet eylesın ıkısıne de yasarlerkende sorunum yoktu ıksıyle.ıkı tane eltım var hıc gorumcem yok.ben kendı memleketımde yasıyorum onlarsa baska sehırde.o yuzden hıc gorusemıyoruz.ayda yılda bır telefon ıle olursa o kadar samımı bıle degılız:D yanı erkek tarafıyla ılgılı hıc sorunum yok sukur:D::D:D

benim sevgilimin abisinin nişanlısı (müstakbel eltim) çok fitne fesat bir insan gerçekten. Bizi çok üzdü, ayrılık aşamasına getirdi hatta. Şimdi onun evliliği ertelendi ama hem de 2 yıl. Ve araları kötü şu an. EN önemlisi de bizim ondan önce evlenmemiz söz konusu şu an.:16:

Allah iyi demiyor gerçekten. Ben aynısını ona yapmıcam ama. Yaş olarak küçük olsam da büyüklük bende kalsın ama asla samimi olmam onla.:19:

herkes eltisi için beni çekemiyor kıskanıyor şöyle böyle diyor peki siz de elti olarak eltinize ne yapıyorsunuz yoksa siz çok iyisiniz ama eltiniz ruh hastasımı:)))

aynen öyle canım ruh hastası nedemek konuşurken bile kafasıo sağa sola gidiyor.eşim tayin için memlekete gitmek istiyor.evliliğimiz bozacağını bildiğinden gidemiyor

Ahhh ahhh benimde bir eltim var maşallahı var banaaa çokkk destek oldu çoook evim olacaktı köstek oldu doğru bildiklerini kaynanama yaranıcam diye söylemedi...böylesine müthiş bir eltim var

benim hic eltim yok ama cok ozeniyorum olanlara bitanecik olsaydi arkadas olurduk diyorum kvalideye aman ne eltisi kiz dertsiz basina dertmi ariyon dedi o bile okeylemedi yani coguda 1 tane gorumcen olcana 10 tane eltin olsun diyorlar neden dyince eltiyle anlasamasan bile gorusmezsin kimse dir dir etmez ama gorumceyle gorusmezsen kv kpederin cenesi durmaz senide esinide yer bitirir aslinda dogru tespit bendede 2 gorumce var ne kadarda sanssizim :19:

Back
X