• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

benim eltimle aram uzak farklı şehirlerdeyiz zaten ama bir kötülüğü yoktur iyidir aramız biraz patavatsızdır bikaç kez bozuldum ona o da aradı özür diledi uzaklık her zaman iyidir :))

bende gelecek 15 yıl sonra elti olucam ama eltimi olurum kaynanamı bilmem artık:roflol: tabe o zmanaca yaşllanacaz kayınvalidemde o zmana allah ömür versin nasıl olur malumunuz..şimdiden kaynıma diorum senin karın benden çok çekecek die 13 yaşında olduğu için çok sinirlenio bana çocuk aklı işte anlamıo kandırdıımı:roflol:

eltilerimle hic sorunum yok...
cunku sorun cikacak kadar samimi deilim...
seviyeli ve saygili bir sekilde randevulasarak gorusuruz
disarda bi kahve icer sohbet ederiz..
birbirimizin hayatlarina mudahale etmeyiz asla ki boyle bi hakkimiz olmadigini biliriz

selam hanımlar ben yeni üyeyim sıkmayın canınızı böyle kıytırık şeyler için.

elti oldugu icin degil huyla alakali bisey ben 4 yillik evliyim,nisanlandigim zamandan beri eltim hep dedikodumu yapar senede bi gördügü halde bunlari da ben duyarim tabii ki o onun cahilligi ama son 1 seneyi gecgindir huyu düzeldi evlendigimde diger odaya gitsem yanindakilere karaliyordu resmen duyuyordum huzursuzluk cikmasin diye bisey demiyordum ama ne oldu iyiler kazandi simdide her yerde beni öve öve bitirmeiyor,ne yapsa bana danisiyor aramizda 20 yasa yakin fark varr:1closedeyes:

benim eltim kesin benden şikayetçidir.araya mesafemi koydum ne gidiyorum nede gelmesine izin veriyorum.valla böylede çok mutluyum.benim huzurum olsunda kötü olan ben olayım.

bende eltiyim gerçekten eltilerimle çok iyi anlaşıyoruz hiç bir problemim yok ama arkamdan ne iş çeviriyorlar bilemem 6 yıl oldu şimbir sorun yaşamadım onlarla inşallah bundan sonrada yaşamam çünkü aile içinde huzursuzluk çok zor
ama kaynanalara gelince nefret ediyorum nefret anlatamam kötükedihüso

onun da benim de ewimin yolu ayrı...
mesafeyi taaa en baştan koyduk...
böylece kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyor...:kahve:

kızlar benim cok merak ettiğim bi konuydu bu. şimdi görüncede sunu düşündüm.
bence eltiler arasındaki gerginlik tamamen büyüklerden kaynaklanıyor. hani söyle düşünün
kaynananız veya kaynınız görümceniz yani eltinizle ortak kişileriniz sizi üzerken o kişiye değer verseler. veya ikili muhabetlerde o önemsense. yada siz daha fazla sevilseniz o ciddiye bile alınmasa vsvs.
bence bütün mesele bunlardan kaynaklanıyor. yoksa eltilerin arasında baska ne gerginlik yaratabilirki???

evet bu konuda sizlere katılıyorum 2 eltim var
en büyük eltim kendi annemden 2 yaş küçük sorunum yok
sati eşimin ailesi pek hasmetmez<ler
önçeleri aralarında ne yaşandıysa bilmem sormamda
sormadımda anlatıp dururlar k.validemler
ortanca elti ile aram acık gıcık biri çünkü
ilk evlendiğinde k.validemler görümçeler el üstünde tutup şımartmışlar
bende arada ezilen oldum hep
nişanlılık döneminde başladı beni kıskanmaya ve bu böyle devam edip duruyor :roflol:
tabi bunun en büyük payıda k.validemler ve görümçeler
ama tınlamadım yaptıklarına ezmeye kalktılar bir olup ezdirmedim kendimi
hep beni kıskandı eşimin ailesiyle kavgalar etti
ben yapmışım gibi eşimi doldurdu
eşimde onlardan yana olup beni ezmeye kalktı
vs vs ve sonunda anladı hatasını eşim
şimdi ise k.valideler ne kadar yaka silkselerde gene onların gözünde bir tane
yani bana numara çekmece anlayacagınıza.s

Bir tane eltim var..kendisi ile hiç bir muhabbetimiz yok..kavgamız tartışmamız da yok..sanırım çok klasik yetiştirilmiş biri..Sanki aramızda kötü bir şey geçmişiz de zorunlu olmadıkça konuşmamalıymışız gibi davranıyor...Soğuk garip biri...Birbirimize hiç gidip gelmedik ailece..Hanımefendi hukukçu,ceza hukuku üzerine doktora yapıyor.Ben hukuçular konuşkan olurlar sanırdım ama onda tam tersi...Hiç tanımadığım insanlar bile bebeklerimi kaybedince başsağlığı dilediler ama o kaç kez yüzyüze geldik tek kelime etmedi...Öyle garip biri işte...Pek te umrumda değil kendisi....:dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eltim hiç olmayacak ama olsaydı bir de kötü olsaydı artık kafayı yerdim kesin.Kaynana kötü,görümce kötü,elti de kötü olunca çıldırırdım valla.
Ama iyi bir eltim olsa(hiç eltim olmayacak)ydı süper olurdu,zaten kötü de olsa kaynanamla görümcemi sevmeyeceğine göre dost olurduk kesin.Düşmanımın düşmanı dostumdur misalikaydirigubbakcemile5
Keşke olsaydı iyisinden.

kızlar benim 4 eltim var biriyle aynı şehirdeyiz o kadar mükemmel bir insan ki kardeşim kadar seviyorum.ama o sadece bana karşı değil herkese karşı iyi.meleğim o benim

ben çok şanslıyım galiba Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Kızlar biz 4 eltiyiz. Ben en küçükleriyim. Evet zor oluyor, ortalıkarada karışıyor. Ama eltilerimi çok seviyorum.(Biri hariç.) Birbirimizle dertleşiriz, yardımcı oluruz, eşlerimiz olmasada biryerlere gideriz falan filan... Ben halimden memnunum yani.(Yineliyorum, biri hariç.)

henüz elti değilim ama eltimin canına okuyacağım :))))) neden mi kaynım biz evlendiğimizden beri çok yett
canımıza eşimin çok ama çok üzülmesine sebep oldu. ahh bir evlensin o zaman soracam onlara kaynanamında onlarında canına okuyacağım. kötü olmak nasılmış yuva bozmaya çalışmak nasılmış o zaman anlayacaklar hatalarını. dilerimki öyle paspal aptal hatta kadın olan birisiyle evlenirde karşılarına geçer geçer güleriz eşimle.:roflol::teytey::sm_cool::roflol:

Back
X