• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

Merhaba kızlar,aslında uzun zamandır siteyi takip ediyordum ama aranıza tam anlamıyla katılma zamanı şimdiymiş.

Benimde bir eltim var.Yaşca benden küçük fakat bizden çok uzun zaman önce nişanlandılar ve 4 yıllık bi nişan sonrasında mayıs sonunda evlenecekler.Ben ailemden ayrı başka bir şehirde yaşıyorum ve her zaman eltimi kardeşim gibi görmeye ve yakın olmaya çalıştım.Nişanlandığım günden itibaren başladı sorunlar,önceleri müthiş bi kıskanma oldu evin içine başka bir gelin girince.Hıç çalışmamış ben ise 9 yıldır çalışıyorum ve inanın sorumluluklarımı fazlasıyla sırtlanırım.Kayınvalidem bu konuyla ilgili eltime sanırım biraz yüklendi.Bundan dolayı bi gerginlik oldu aramızda.Evlilik telaşlarına girince destek olmak amacıyla gerek doğum gününde gerekse başka özel günlerde ufak tefek hediyeler aldım.Hasta oldu aradım sordum,sıkıntısı oldu destek olmaya çalıştım.Ben ne gördüm peki.Düğün doğum günümde.Tüm gün eşimin ailesinden bir kutlama telefonu bekledim.ama telefon kapı duvar oldu resmen.şimdi benim sıfatım elti olduğu için mi hak ettim ben bunu.Sıfatlar önemli değil bence ama insan önce insan olmayı başarmalı.Karşınızdakini sevmiyor olabilirsiniz ama insan olduğu için değer verirsiniz.Ben şu ana kadar eşime duyduğum sevgimden dolayı ailesine özen gösterdim.Ama şu dakikadan sonra bu saygıyı bu özeni kaybetmişlerdir.Düğünleri dışında hiçbir ortamda beraber olmayı düşünmüyorum.

Valla biz 3 eltiyiz, biri annemle yaşıt diğeri ise annemden 5 yaş küçük...
Dolyısıyla aramızda öyle elti eltiyi çekemez muhabbeti yok... ıkisini de çok severim, onlarda beni çok sever ama canım cicim diye ıcık vıcık değilizdir (yaş farkından dolayı) Ben onları sayar severim onlar da beni...
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir diye boşa dememiş atalarımız... Herşey kararında olunca problem olmuyor...

Eltiyim ben....
Sessiz, sakin, kendi halinde...
İki eltiyiz totalde...
İyiydi ilk zamanlar aramız çok samimi olmadık ama iyi idik...
Bir rüzgar oluşmaya başladı son zamanlarda aramızda ama nedenini bende bilmiyorum...
Sanırım kendini benimle kıyaslamaya başladı..
Eşinden yani eşimin abisinden çekinmese neler duyup işitecem bilmiyorum...
Umrumda mı hayır...
Ben yerimde ağır olayım gerisinin önemi yok...

taze eltim var :)
yeni sözlüler, daha 2 ay oldu şimdilik bir sıkıntı yok mümkün mertebe onunla arkadaş olmaya çalışıyorum
Aileye daha yeni giriyor illaki toyluk olacaktır ufak şeyleri görmezden gelmeye laf arasında olması gerekeni kırmadan arkadaş edasıyla anlatmaya çalışıyorum
umarım gelecekte de aramızda tatsızlık olmaz , zira eşim çok üzülür kıyamam..

ayy ayy ne alemsinizz kızlar. balımnur neler yazmışın valla....
iyiki senin kaynını koca olarak bulmadıkk :))) gözüm korktu valla....

elti ile anlaşmak bir sanattır, emek vermeden olmaz...
vesselammm

eltimiii hep derdimki görümceyi kaynı anlarımda eltiyle insan neden anlaşamaz anlamm derdim şuan yok ama bir eltim olacak ve ben onu hiç haz etmicem sanırımkaydirigubbakcemile3 şaak bir yana mesafe ne kadar uzak okadar tatlı

ayy ayy ne alemsinizz kızlar. balımnur neler yazmışın valla....
iyiki senin kaynını koca olarak bulmadıkk :))) gözüm korktu valla....

elti ile anlaşmak bir sanattır, emek vermeden olmaz...
vesselammm

korkma kız ben ne kadar desemde yapamam ki allah korkusu var bende. şu anda zaten ne halleri varsa görsünler dedim ama bana çektirdiklerini kendileri çeksin isterim.sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

benim eltim benden 6 yaş büyük
aramızda hiç tartışma, laf söz geçmedi ama insanın sabrını çok zorlayan biridir
bir araya geldik mi mutlaka tek tek herkesş çıldırtacak birşey yapar
biraz kagacı olsm çoktan kıyamet kopardı ama ben o işe gelemem
bazen diyorum saf mıdır nedir
bazen boğasım geliyor
beni çok seviyormuş kimi görsem öyle diyor
sever tabi görmedi duymadım oynuyorum, beni semiycek kimi sevecek
eşimin tüm ailesi onu hala kabul etmeye çalışıyor
bizde az görüşmeye çalışıyoruz
saflıklarını yazsam kitap olur ama napalım

Annem en büyük elti ondan başka 5 eltisi var Annem hep
ELTİM İTİM GÖRÜMCEM G..TÜM der :))))

Bende ve eltim birbirinden çok uzak şehirlerde oturuyoruz toplasan 2-3 kere görmüşümdür kendini ama telefonda konuştuğum kadarıyla kafa dengi anlaşıyoruz yani bu güne kadar bi problem çıkmadı...

Benımde bır eltım var,benden 7-8 yaş buyuk,dolayısıyla olgun.Sorun olmaz sanıyorum.Hatta benı cekıştırebılırler,yemek yapmayı bılmıyo dıye kaydirigubbakcemile3

Çünkü eltım cok hamarat,anında cesıt cesıt hersey hazırlar.. :delphin:

İnşallah ıyı anlaşırız.

Annem en büyük elti ondan başka 5 eltisi var Annem hep
ELTİM İTİM GÖRÜMCEM G..TÜM der :))))

Bende ve eltim birbirinden çok uzak şehirlerde oturuyoruz toplasan 2-3 kere görmüşümdür kendini ama telefonda konuştuğum kadarıyla kafa dengi anlaşıyoruz yani bu güne kadar bi problem çıkmadı...

telefonda tabi iyi olursunuz telefonda neyi kıskancasksınız neyin kavgasını etceksiniz ah bir yakınına gelsin sen gör şenligi ozaman:))))))))))

Evet ben de eltiyim...

Hem de eltimi çok seven, onun iyiliğini her daim isteyen , telefonla sık sık arayıp halini hatırını soran :1hug:

Hep de derim ona :" Sen benden daha hamaratsın , senden öğreneceğim çook şey var.." diye..

Benim eltim tahsil olarak benden düşük olduğu ve çalışmadığı için aramızda fark varmış gibi olmasın diye ben de onun hep hamaratlığını , becerikliliğini , temizliğini överim yüzüne de

,kayınvalidemlere de...

ıyilikten zarar gelmez , 3 günlük dünya ... Anlaşamayacak ne var ki ...

DıPNOT: O iyi biri olmasaydı böyle demezdim... Ama iyilik karşılıklıdır , tek taraflı iyi olunmaz zaten...

Son düzenleme:
eşim tek çocuk o yüzden eltim de görümcem de yok. ama eltim olsaydı diye düşünüyorum da... ben sevgi arsızıyımdır. sevdiklerimi paylaşmayı sevmem. düşünüyorum da eltim olsa ve ona benden daha çok ilgi gösterilse gerilirdim eminim. o yüzden Allah bilmiş de vermemiş diyorum, çöpsüz üzüm buldum, afiyetle yiyiyorum yoksa ben de cadı elti olabilirdim mazallah kaydirigubbakcemile4

herkes eltisi için beni çekemiyor kıskanıyor şöyle böyle diyor peki siz de elti olarak eltinize ne yapıyorsunuz yoksa siz çok iyisiniz ama eltiniz ruh hastasımı:)))

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
güzel bir konu...
eltiler,elti olanlar bende merak ettim cevablarınızı..:uhm:
bu arada sen niye yazmıyorsun diyen olabilir...
hemen söyliyim, benim eltim yok maalesef...:çok üzgünüm:
olsaydı keşke nasıl olurdu diye hep merak etmişimdir....
:jeyyar:

eltim yok,yani artik yok..
ben evlendim 2 ay sonra ayrildi onlar..2 defa gördüm sadece..tanimam etmem..ama o sagolsun ayrildiktan sonra bile beni tanimadigi halde laf söylemis olur olmaz yerlerde,kulagimiza geldi ama güldük gectik...
diyorum tanismadik,görüsmedik böyle..olsa demekki epey basimi agritirdi

benim eltim benden 5 yaş küçük. anlaşıyoruz desem yalan olur çünkü daha çocuk abuk subuk şeyleri kıskanıyor. ben de onun yaşına uygun davranıyorum takmıyorum. taksam çok kapışırız ama denge politikası. o da uykucu, tembel benim gibi kaynanamın ağzını kapatıyoruz 2miz birden bu açıdan evet anlaşıyoruz sayılır.

Bir tane eltim var ilk zamanlar heves ederdim görüşmek falan isterdim... Zamanla tanıdım benimle ortak hiçbir özelliği yok aynı dili konuşmuyoruz... Herkezin içinde en yakışıklıyı sen kaptın diye laf etmesi beni eşime yakıştırmaması falanı filanı derken tamamen sildim ne ben ne de eşim görüşmez kesinlikle istemiyorum adı bile geçse bana fenalık geliyor çünkü çok kötülüğünü gördüm yazmaya değmez..Çok üzgünüm çoook...

Back
X