• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

SİZİN ELTİLER BENİM ELTİMİN YANINDA MELEK KALIR MELEK ...NELER NELER YAPTI BANA ,AYNI ÇATI ALTINDA 2 SENE BERABER KALDIK EVİM AYRIYDI AMA YEMEMİZ İÇMEMİZ BİRDİ ELTİM KAYNANAMLARDA KALIYORDU YANİ BENİM GİBİ YATIDAN YATIYA KALACAK EVİ YOKTU ,EN ÇOK BUNU KISKANIRDI
EVLENDİĞİ AY HAMİLE KALDI BU BANA BİR HAVA ATIYOR BİR HAVA ATIYOR ANLATAMAM NEDENMİ BENİM ÇOCUĞUM OLMUYOR ( 6 SENE OLDU)
DÜNYAYALAR TATLISI BİR OĞLU OLDU SİZE YEMİN EDİYORUM BENİM ÇOCUĞUM OLSA BUKADAR SEVERDİM AMA O NE YAPIYORDU HER KUCAĞIMA ALDIĞIMDA GELİP KUCAĞIMDAN ALIYORDU :(
ELTİMLE HEP TARTIŞMALARIMIZ OLURDU ARAMIZDA SOĞUKLUK VARDI VE BU BENİM EN ZAYIF NOKTAMI BİLİYORYA İMALI LAFLARIYLA İĞNENELEYİP DURUYORDU
ELTİMİN OĞLU 6 AYLIKKEN TEKRAR HAMİLE KALDI ,KOMUŞUMUZ ONA NE ACELEN VARDI DAHA OĞLUN KÜÇÜK EMZİRİYORDUN YAZIK OLDU FALAN DEDİ BENİM ELTİMDE KOMŞUMUZA (BENİ SİNİR ETMEK İÇİN )EEE NE YAPALIM ALLAH BAZILARINA VERİR BAZILARINA VERMEZ DEDİ ODAMA GİRİP 2 SAAT AĞLAMIŞTIM HİÇ UNUTMUYACAM ....... AMA ASIL BANA SÖYLEDİKLERİNİ ŞİMDİ ANLATACAM ....EN SON KAVGAMIZDA BANA SEN GAREZLİ VE KÖTÜ OLDUĞUN İÇİN ALLAH SENİ CEZALANDIRIYO O YÜZDEN SENİN ÇOCUĞUN OLMUYOR ALLAH BU YÜZDEN SANA ÇOCUK VERMİYOR,,İNŞALLAH HEP BU DERTLE KALIRSIN KUCAĞINDA EVLAT GÖRMEZSİN DEMİŞTİ .
OGÜNDEN SONRA ARTIK KAYNANAMLARDA DURAMAZDIM EŞİME BEN ARTIK DAYANAMIYORUM BENİ BUNLARDAN AYIR ARTIK DEDİM ..AYRILDIK AMA ALTLI ÜSTLÜ OTURUYORUZ YİNE ONUN DEDİKODULARINI DUYUYORUM KISKANÇLIĞINDAN YAPTIĞINDANDA EMİNİM ÇÜNKÜ ODA AYRI EVE ÇIKMAYI ÇOK İSTİYOR AMA BU KRİZDE BİR YERE GİDEMİYOR :delphin:

KUSURA BAKMAYIN KIZLAR BİRAZ UZUN OLDU SADECE YAZDIKLARIMI YAPMADI BANA FAZLASINI YAPTI kötükedihüsoONU ALLAHA HAVALE EDİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM

ne densiz biriymiş eltin...
halbuki bi bilse rabbim herkesi başka türlü sınadığını....
o doğurmuşta başı gögemi ermiş...düşmeş kalkmaz bi allahtır...
canım sen o densizin sözlerine kulaklarını tıka rabbim büyük elbet bizlerde bi evlat verecektir...
yeterki sabretmesini bilelim...a.s.

allahım sen bılırsın yaaa tobe tobe ınsan olan boyle bı seyı agzına alırmı beee terbıyesızzzz, bence sız ısyan etmeyın kalbınızıde bozmayın onu allha havale edın

kedersiz çok üzüldüm ne kadar kötü terbiyesiz allah korkusu olmayan insanlar var.rabbim büyüktür umarım eltin evlat acısıyla imtihan olunmaz o tüp insanlar genelde hep evlat acısı yaşarlar.boşver takma onu gül geç cahil kıskanç çekemiyor işte diye.sende inadına daha çok çık gez dolaş çatlasınnn.

inanmiyorum ya ne kadar cahil ve terbiyesizmiş:kızgın:
Allaha havale et bacim sen
zevke gelip çocuk doğurmak marifetmi
onu yetiştirmek okutmak adam etmek önemli
onun çocuğu da ona benzer üzülme sen:teselli:

ne densiz biriymiş eltin...
halbuki bi bilse rabbim herkesi başka türlü sınadığını....
o doğurmuşta başı gögemi ermiş...düşmeş kalkmaz bi allahtır...
canım sen o densizin sözlerine kulaklarını tıka rabbim büyük elbet bizlerde bi evlat verecektir...
yeterki sabretmesini bilelim...a.s.

allahım sen bılırsın yaaa tobe tobe ınsan olan boyle bı seyı agzına alırmı beee terbıyesızzzz, bence sız ısyan etmeyın kalbınızıde bozmayın onu allha havale edın
arkadaşlar hepinize yorumunuz için teşekkür ederim,ALLAH okadar büyükki bana bu lafları söyledikten sonra oğlu çok kötü hastalandı aylarca dr dr gezdi oğlunun vücudunda iananılmaz yaralar çıktı bütün vücudu kaşınıyordu küçücük çocuk kendeini duvarlara sürtüyordu kaşımak için ,dr lar buna bir teşhis bile koyamıyorlardaı eltim hergün ağlıyordu oğlum ölecek diye bir dr sedef demiş bir dr cilt kanserine dönüşebilir demiş aylarca o acı eltime yetti hatta kayınım allahım biz ne yaptık bizim ne günahmız vardı böyle olduk doğru kayınım melek gibi bir insan ama eşi tam bir psikopatkötükedihüsokurbanlar falan adadılar neyseki şuanda oğlu iyi ,,şimdide eltimin kıskardeşi daha üniversite okuyor onunda yumurtalığındamı rahmindemi tam bilmiyorum büyük bir kist oluşmuş dr kötü huyluysa eğer yumurtalıklarını alabiliriz demiş o korku bile eltime yetti kıskardeşi ameliyat oldu ama yumurtalıklarını aldılarmı bilmiyorum hiç sormadım sormamda ,ETME BULMA DÜNYASI ,ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE ,onun bana yaşadıklarını hiç unutmayacam hiç afettmiyecem,ben daha önce 2 tüpbebek tedavisi gördüm sonuç alamdım ne yazıkki ,duydumki eltim yine bedua etmiş inşallah buseferde tutmaz diye ben ona sen bana böyle bir beddua etmişsin dedim (kavga sırasında söledim yine)bide utanmadan ,sıkılmadan, allahtan korkmadan, evet iyi demişim dedi bende ona sen öyle diyosun ama VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH BUNU UNUTMA DEDİM sustu hiç bişey demedi

arkadaşlar hepinize yorumunuz için teşekkür ederim,ALLAH okadar büyükki bana bu lafları söyledikten sonra oğlu çok kötü hastalandı aylarca dr dr gezdi oğlunun vücudunda iananılmaz yaralar çıktı bütün vücudu kaşınıyordu küçücük çocuk kendeini duvarlara sürtüyordu kaşımak için ,dr lar buna bir teşhis bile koyamıyorlardaı eltim hergün ağlıyordu oğlum ölecek diye bir dr sedef demiş bir dr cilt kanserine dönüşebilir demiş aylarca o acı eltime yetti hatta kayınım allahım biz ne yaptık bizim ne günahmız vardı böyle olduk doğru kayınım melek gibi bir insan ama eşi tam bir psikopatkötükedihüsokurbanlar falan adadılar neyseki şuanda oğlu iyi ,,şimdide eltimin kıskardeşi daha üniversite okuyor onunda yumurtalığındamı rahmindemi tam bilmiyorum büyük bir kist oluşmuş dr kötü huyluysa eğer yumurtalıklarını alabiliriz demiş o korku bile eltime yetti kıskardeşi ameliyat oldu ama yumurtalıklarını aldılarmı bilmiyorum hiç sormadım sormamda ,ETME BULMA DÜNYASI ,ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE ,onun bana yaşadıklarını hiç unutmayacam hiç afettmiyecem,ben daha önce 2 tüpbebek tedavisi gördüm sonuç alamdım ne yazıkki ,duydumki eltim yine bedua etmiş inşallah buseferde tutmaz diye ben ona sen bana böyle bir beddua etmişsin dedim (kavga sırasında söledim yine)bide utanmadan ,sıkılmadan, allahtan korkmadan, evet iyi demişim dedi bende ona sen öyle diyosun ama VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH BUNU UNUTMA DEDİM sustu hiç bişey demedi

canım arkadaşımmm :teselli: sen neler yaşamışsın böyle.. ne terbiyesiz ne sözünü bilmeyen bir eltin varmış..:oklava: gerçekten alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.. Allah yardımcın olsun canım..:Saruboceq: bende senin gibi evlat hasreti çekiyorum rabbim senin benim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.:Saruboceq:

canım arkadaşımmm :teselli: sen neler yaşamışsın böyle.. ne terbiyesiz ne sözünü bilmeyen bir eltin varmış..:oklava: gerçekten alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.. Allah yardımcın olsun canım..:Saruboceq: bende senin gibi evlat hasreti çekiyorum rabbim senin benim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.:Saruboceq:

amin canım saolŞenizallah kimseyi evlatsız bırakmasın :emir_bebek: :emir_bebek:

bende eltiyim ama mesafeli elti.yılda evime 2 defa gelebilir o da bayramlarda...samimi olup darbe yemek istemem,evlenmeden önce eşimle evlenmek için elinden geleni yaptı ama başaramadı zorla kaynımla evlendi..siz olsanız böyle birini evinizde,eşinizle görmek istemiydiniz?

bende eltiyim ama mesafeli elti.yılda evime 2 defa gelebilir o da bayramlarda...samimi olup darbe yemek istemem,evlenmeden önce eşimle evlenmek için elinden geleni yaptı ama başaramadı zorla kaynımla evlendi..siz olsanız böyle birini evinizde,eşinizle görmek istemiydiniz?

yuhhhh diyorum 2 bile çok ben olsam evime sokmam pislik insan...nekadar kötü insanlar toplum olarak ne kadar bozulduk...yabancılaştık...

2 eltim var öyle birbirmize gelip gitme alışkanşlığımız yok...benimkilerin 2side kaçarak evlenmiş...bana nişan-düğün-kına herşey yapıldı onlar kactığı ıcın hıcbısey yapmamıslar.. o yuzden beni kıskanıyolar...
kaynanamlara gittiğimde ordalarsa görüyorum...yoksa ne gideriz ne gelirler...eşim de görüşmemi istemiyo zaten..

edit: buna rağmen birisini doğuma ben götürdüm.hastaneden tek başıma aldım evine getirdim...birisi evine taşınırken eşimle salak gibi onlara yardım ettik..ama ben evlenirken evimde boya badana yapılırken onlar kaynanamla gelıp bacak bacagın ustune atıp cay içtiler...annemle yaptığımız temızlığı beğenmediler...

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize yorumunuz için teşekkür ederim,ALLAH okadar büyükki bana bu lafları söyledikten sonra oğlu çok kötü hastalandı aylarca dr dr gezdi oğlunun vücudunda iananılmaz yaralar çıktı bütün vücudu kaşınıyordu küçücük çocuk kendeini duvarlara sürtüyordu kaşımak için ,dr lar buna bir teşhis bile koyamıyorlardaı eltim hergün ağlıyordu oğlum ölecek diye bir dr sedef demiş bir dr cilt kanserine dönüşebilir demiş aylarca o acı eltime yetti hatta kayınım allahım biz ne yaptık bizim ne günahmız vardı böyle olduk doğru kayınım melek gibi bir insan ama eşi tam bir psikopatkötükedihüsokurbanlar falan adadılar neyseki şuanda oğlu iyi ,,şimdide eltimin kıskardeşi daha üniversite okuyor onunda yumurtalığındamı rahmindemi tam bilmiyorum büyük bir kist oluşmuş dr kötü huyluysa eğer yumurtalıklarını alabiliriz demiş o korku bile eltime yetti kıskardeşi ameliyat oldu ama yumurtalıklarını aldılarmı bilmiyorum hiç sormadım sormamda ,ETME BULMA DÜNYASI ,ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE ,onun bana yaşadıklarını hiç unutmayacam hiç afettmiyecem,ben daha önce 2 tüpbebek tedavisi gördüm sonuç alamdım ne yazıkki ,duydumki eltim yine bedua etmiş inşallah buseferde tutmaz diye ben ona sen bana böyle bir beddua etmişsin dedim (kavga sırasında söledim yine)bide utanmadan ,sıkılmadan, allahtan korkmadan, evet iyi demişim dedi bende ona sen öyle diyosun ama VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH BUNU UNUTMA DEDıM sustu hiç bişey demedi

kedersiz eltiniz gerçekten insanlıktan nasibini almayan biri galiba seninde dediğin gibi allahım büyük verende o alanda tabiki çocukcağızın bir suçu yok ama beddua eden kişi herzaman kendine beddua etmiş oluyor kimseye zarar vermiyor yüce rabbim ıslah etsin yaptığı hatanın farkına varmasını sağlasın ama böle insanların içine şeytan düşmşse kötü gözden pis nefisten dönmeside beklenemez allah yar ve yardımcın olsun eminim birgün bu mukafatnının bedelini yüce rabbim ödüllendirecektir. sana yapılana kulak asma ve sakın sende beddua etme havale et allahına gitsin rabbim mükafatını verir. eminim. sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat verir inş. :Saruboceq:

bence samimide olmayınnn ne olur ne olmaz

biz 7 eltiyiz :))) çokuz dimiiii aile geniş

ama hepimizde iyi anlaşırız şimdiye kadar hiçbir sorunumuz olmadı kötülükten hiçbirşey çıkmaz allah ağız tadımızı bozmasın yakındık gider gelirdik taşımam dolayısı ile gidip gelemiyoruz ama telf. görüşüyoruz.

kedersiz eltiniz gerçekten insanlıktan nasibini almayan biri galiba seninde dediğin gibi allahım büyük verende o alanda tabiki çocukcağızın bir suçu yok ama beddua eden kişi herzaman kendine beddua etmiş oluyor kimseye zarar vermiyor yüce rabbim ıslah etsin yaptığı hatanın farkına varmasını sağlasın ama böle insanların içine şeytan düşmşse kötü gözden pis nefisten dönmeside beklenemez allah yar ve yardımcın olsun eminim birgün bu mukafatnının bedelini yüce rabbim ödüllendirecektir. sana yapılana kulak asma ve sakın sende beddua etme havale et allahına gitsin rabbim mükafatını verir. eminim. sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat verir inş. :Saruboceq:
canım hiç bir zaman beddua etmedim hep allaha havale ettim benim annem beni ve kardeşlerime hep tembihlerdi ne olursa olsun kimseye beddua etmeyin allah korusun dönüp dolaşıp sizi veya sevdiklerinizi bulur her zaman allaha havale edin o kulları için herzaman en hayırlısı verir derdi annem a.s

olmaz mı ben de eltiiii? iiğğğhhh gıcıktır acık kendisi. benden epey küçük. sevmiyorum ne yapayım, zaten görüştüğümüz de yok. salak karı samimi bile olmadan yaptı yapacağını.şimdi niye görüşeyim. benden uzak cehenneme direk olsun lütfen kendileri:))

bence samimide olmayınnn ne olur ne olmaz

olamıyorum canım zaten.en son şu lafı söyledim 'cin olup adam çarpmaya kalkma karşında şeytan var diye' bu arada şeytan ben oluyorum.içimde bişe kalmadı şükür,istemeden de olsa en güzel günlerinde onu sinir ettim :)

yapmak istemezdim ama rahatsız oluyordum...ben başkalarından duydum eşime sulandığını,eşime baskı yaptım o da itiraf etti...doğum yapacacım inşallah eylülde ,ramazan inşallah hergün gelmeye çalışmaz..gelirse de numaram hazır eşime strese giriyorum sütüm kesiliyor uzak tut dicem...

zor bi hayat nası geçecek bilemiyorum..:1no2:

ben mesafeyi koruduğum için rahatım..
zira benim eltim (1 tane var) aşırı derecede dinine bağlı,dini vecibelerini bilen ve uygulayan bir insan.
dolayısıyla Allah korkusu olan insandan çok fazla zarar gelmez diye düşünüyorum.
ama itiraf etmeliyim,ara sıra kilomla ilgili konuşuyor.ama art niyetli mi bilemem.

valla kardeşin kardeşle sorunu oluyor eltinin eltiyle sorunu olması da gayet normal
çekememezlik hissediyorum ama görmezden geliyorum

creative eltinin eşine sulandığını söylemişsin :1shok: bu tügler ürpertici evli bir kadın eşinin kardeşine nasıl böyle gözle bakabilir :oklava: kaynanalar ve eşin ne dio bu duruma :uhm:

Bence eltinin iyisi,görüşülmeyen eltidir. :lepi:Ben biriyle evlendiğinden beri görüşmüyorum (15 sene)ne sinirim zıplıyo,nede kafam ağrıyo çook güzel böyleee,artık tipini bile unuttummmdelikafadulden

elitlerimin 2 side görgüsüz ve küstah acayip dedikoducu ığğğğğğğğ iğreç kızlar ya yanımdayken kulaktan kulağa konuşuyorlardı terbiyesizler işte ama hiç umrumda değillll

Back
X