- 10 Ekim 2014
- 32.613
- 146.672
- 798
- Konu Sahibi Bonibonlukek
-
O şikayet edilim diyor ve ayrıca eşimin yakın arkadaşı da bu kadına sipariş verdi onada aynısı yapmış adam illallah etmiş abla uzak durun bundan diyor
Valla kocanızla arkadaşı da normal değil.
Bence kocanıza da şüpheyle bakın derim.
E hani eşiniz şikayet etmişti? Şikayet etmiş biri şikayet edelim der mi?O şikayet edilim diyor ve ayrıca eşimin yakın arkadaşı da bu kadına sipariş verdi onada aynısı yapmış adam illallah etmiş abla uzak durun bundan diyor
Sürekli rahatsız ediyorsa bana hakaret ediyorsa valla öyle bir uğraşırım ki onla mahkemeye verirümEee madem oyle cozumu basit karı koca engellesinler sosyal medyadan telefonunu da engellesinler olsun bitsin. bu kadar uzatılacak kafaya takılacak bir sey gormedim ben. bence konu sahibide alttan alttan süpheleniyor ki bu kadar sinirli ve hıncını kadından çıkarmak istiyor.
Yani dusunuyorum sosyal medyadan biri esin seni aldatiyor derse ispat isterim ispatlayamazsa kocamda masum olduğunu kanıtlarsa ikimizde engelleriz telefondan her yerden hayatımiza bakarız olur biter. Genellikle aldatıldığını dusunen kadınlar hıncıni kocalarindan alamadıkları icin karsı tarafa saldırirlar. Burada bir hınç almak var kocadan emin olunsa neden bu hinç alma? kadınla kari koca muhattap olmamak zaten kadına en buyuk cezadır seni kaile almıyorum demektir.
Forum kurallarinda dilin düzgün kullanımına dair de maddeler vardi forumun eski şablonunda sag altta yer alıyordu hatta kopyala yapistir yaptığım cok olmuştur, uyeleri uyardigimizda bile kaale almıyorlar buna mi taktiniz diye atar yapıyorlar bir de! Ufak tefek yazim hataları tolere edilebiliyor (ben de yapıyorumdur illa ki) ama sesli harflerin yutulmasi, fazla devrik cümle kullanimi ya da kendimi ifsa etmeyeyim derken detaylarin yutulmasi, anlam bütünlüğünü epey bozuyor.Konuyla alakalı hiçbir şey söylemeyeceğim de; keşke buraya üye olurken "Şu, şu konular hakkında 100 kelimelik bir paragraf yazın" tarzı bir giriş şartı koşulsa. Sabah sabah beyin egzersizi yaptım resmen bir yandan iyi de oldu.
Konuyla alakalı da sözüm varmış, kendinizden başka herhangi birine nasıl böyle sonsuz güven duyabiliyorsunuz çok acayip gerçekten. Bazen insan kendine güvenmekte bile zorlanırken üstelik.
Dipnot: Kemalim yapmaz öyle şey +1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?