- 27 Nisan 2012
- 15.671
- 18.787
- 498
- Konu Sahibi Bonibonlukek
-
nerden paylaştı ben göremedim deBen de Saliha Hanım’ın yaptığını düşünmüyorum. Hediye yollamasından bile şüphelenecek kadar kalbinizi karartmayın. Ayrıca kadının sayfasını paylaşmanız hiç etik değil. Onun yerinde olsaydım itibarını zedelediğiniz için size dava açardım.
Üçüncü sayfadaydı sanırımnerden paylaştı ben göremedim de
teşekkürlerÜçüncü sayfadaydı sanırım
4 sayfateşekkürler
gördüm sağolun4 sayfa
Ay aynısını ben yazacaktımBu davaya bakacak olan hakimle savcıya da Allah sabır versin. Çıldırmadan davayı sonlandırabilirler inşallah.
Emin misin dava açtığı na baktın mı edevlettenBnden önce eşim dava açtı ztn
senin kacirdigin nokta su, konu sahibi mantikli dusunmuyor. fake hesaptan gelen mesaji direkt saliha ile bagdastirip onu dusman biliyor. ve esinin de hemen arkadasini one surmesi vs bana gore supheli hareket. biz direkt kocasini bosasin kesin aldatiyor demedik ama bir acik kapi da biraksin, insanlari burada ifsalayip hakaret edene kadar mantikli dusunsun. mesela sen de hemen konu sahibinin gazina gelip kadinin profiline bakip hasta (?) dedin. cok cabuk gazlaniyorsunuz.Kadının kocasını savunması normal değil mi? Benim eşim beni sosyal medyadan gelen fake hesabın saçma sapan yazdıklarıyla itham etse, şüpheye düşse çok ciddi güven kaybı yaşardım. O zaman herkesin evliliğini yıkabiliriz sosyal medya üzerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?