- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.594
- 598
- Konu Sahibi Bonibonlukek
-
ayrica instagramdaki hesaba ben de baktim, o fake hesapla salihanin takiplesmesi pek bir sey ifade etmiyor cunku saliha zaten 3 binden fazla kisiyi takip ediyor. isletme hesabi kadin, kisisel hesap degil ki. deli gibi de durmuyor, yaptigi isleri paylasmis. kocan seni aldatiyor da dememis hesabinda sadece beni rahat birakin demis. bence ya bize tam anlatmiyor konu sahibi ya da kocasi boyle ortaligi karistirip konu sahibinin de kafasini bulandirip isin icinden cikacak.Yahu hanımefendiciğim, burada dedektifçilik oynayıp ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz, sonra istediğiniz cevabı alamayınca bize kızıyorsunuz.
Yorum kovalamak zorunda değiliz biz olayı anlamak için. Konunuzu düzenleyin,şu harfleri de yutmayın nolur başım ağrıdı anlayacağım diye. Konuya olayın öncesini yazın olay örgüsüyle ki biz de anlayalım neden kadından şüphe ettiğinizi.
Son olarak attığınız ss lerdeki fake hesaplarla saliha hanımın aynı kişiler olduğuna dair hiç kanıt yok. Sağda solda tacizci diye adının çıktığını duyduysa kadın, kendini aklamak için numaraları nereden elde ettiğini açıklamak durumunda kalmıştır. Kaldı ki gayet de mantıklı açıklamış yani
Bana da özelden sayfayı mesaj atar mısınız cidden merak ettimayrica instagramdaki hesaba ben de baktim, o fake hesapla salihanin takiplesmesi pek bir sey ifade etmiyor cunku saliha zaten 3 binden fazla kisiyi takip ediyor. isletme hesabi kadin, kisisel hesap degil ki. deli gibi de durmuyor, yaptigi isleri paylasmis. kocan seni aldatiyor da dememis hesabinda sadece beni rahat birakin demis. bence ya bize tam anlatmiyor konu sahibi ya da kocasi boyle ortaligi karistirip konu sahibinin de kafasini bulandirip isin icinden cikacak.
Siz hesabı nasıl buldunuz pekiayrica instagramdaki hesaba ben de baktim, o fake hesapla salihanin takiplesmesi pek bir sey ifade etmiyor cunku saliha zaten 3 binden fazla kisiyi takip ediyor. isletme hesabi kadin, kisisel hesap degil ki. deli gibi de durmuyor, yaptigi isleri paylasmis. kocan seni aldatiyor da dememis hesabinda sadece beni rahat birakin demis. bence ya bize tam anlatmiyor konu sahibi ya da kocasi boyle ortaligi karistirip konu sahibinin de kafasini bulandirip isin icinden cikacak.
Ekran görüntüsü atmıştı yorumlarda görmediniz herhaldeSiz hesabı nasıl buldunuz peki
Böyle bir işi olan belli bir kitleye iş yapan kadın neden işini sekteye uğratsın işi gücü yok elin hanımlarının kocasına çocuğuna özel hediyeler mi yollayacak çok alışveriş yaptıysanız hediye yollar amaç müşterinin ayağını alıştırıp memnun etmekayrica instagramdaki hesaba ben de baktim, o fake hesapla salihanin takiplesmesi pek bir sey ifade etmiyor cunku saliha zaten 3 binden fazla kisiyi takip ediyor. isletme hesabi kadin, kisisel hesap degil ki. deli gibi de durmuyor, yaptigi isleri paylasmis. kocan seni aldatiyor da dememis hesabinda sadece beni rahat birakin demis. bence ya bize tam anlatmiyor konu sahibi ya da kocasi boyle ortaligi karistirip konu sahibinin de kafasini bulandirip isin icinden cikacak.
konu sahibinin attigi sslerde varBana da özelden sayfayı mesaj atar mısınız cidden merak ettim
Yok görmedim bakayım biEkran görüntüsü atmıştı yorumlarda görmediniz herhalde
Eğer kadın masumsa bu çok fenakonu sahibinin attigi sslerde var
Otrera saliha hanımın sayfaya yorumlarda bir arkadaş hasta gir bak dedi diye özellikle girdim baktım. Kadın ocak ayında ‘adımı kullanan fake hesaplar şunlar bunlar’ diye saydırmış bir paylaşım yapmış. Kadın mağdur edildiğini yazıyor.Yahu hanımefendiciğim, burada dedektifçilik oynayıp ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz, sonra istediğiniz cevabı alamayınca bize kızıyorsunuz.
Yorum kovalamak zorunda değiliz biz olayı anlamak için. Konunuzu düzenleyin,şu harfleri de yutmayın nolur başım ağrıdı anlayacağım diye. Konuya olayın öncesini yazın olay örgüsüyle ki biz de anlayalım neden kadından şüphe ettiğinizi.
Son olarak attığınız ss lerdeki fake hesaplarla saliha hanımın aynı kişiler olduğuna dair hiç kanıt yok. Sağda solda tacizci diye adının çıktığını duyduysa kadın, kendini aklamak için numaraları nereden elde ettiğini açıklamak durumunda kalmıştır. Kaldı ki gayet de mantıklı açıklamış yani
Aynen öyleayrica instagramdaki hesaba ben de baktim, o fake hesapla salihanin takiplesmesi pek bir sey ifade etmiyor cunku saliha zaten 3 binden fazla kisiyi takip ediyor. isletme hesabi kadin, kisisel hesap degil ki. deli gibi de durmuyor, yaptigi isleri paylasmis. kocan seni aldatiyor da dememis hesabinda sadece beni rahat birakin demis. bence ya bize tam anlatmiyor konu sahibi ya da kocasi boyle ortaligi karistirip konu sahibinin de kafasini bulandirip isin icinden cikacak.
evet ben kibledim. kadinin is hesabi yani, gayet de siradan orta yasli insan hesabi.Eğer kadın masumsa bu çok fena
Eşinizle bir konuda iletişime giriyorlar yani yanlış anlamadıysam değil miİlk bn buldum bn sipariş verdim muhattab ı eşim değildi eşimin arkadaşıda yaptıracaktı ona numarayı biz verdik biz vesile olduk eşimin numarası yoktu kargo yu göndereceği dönem bn evde olmayacağım için kadına bn verdim ordan eşim e ulaşıyor işte siparişiniz hazır fln diye snra kadın strylerin de pleksi cihazına ihtiyaç duyduğunu söylüyor eşimin arkadaşıda yurt dışında kapsamlı olarak bu işi yapıyor bize eşimin arkadaşı yardımcı olurum diyor makina alışverişi geçiyor aralarında buda bizlik bir konu değil hatta 35 bin tl lik makına alıyor makina geliyor 20 tl babası adına kredi çekiyor babayı burdan tanıyoruz 15 vermiyor ve makinayı da almıyor ama 15 de göndermemekle birlikte makina size hediyem olsun diyor yani kadını anlamak çok zor
Yani kesinlikle. İşletme hesabı, takibe takip yapar büyüyene kadar, kim olduklarıyla da ilgilenmez ki. Allah bilir o fake hesap da kadının hesabını kullanarak yani orada ekli olanları görerek böyle tacizlere başlamıştır. Konu sahibi ısrarla kocasına laf söyletmiyor , evet zor bir şey kimse yakıştırmak istemez, anlıyorum, ama bu kadar insan ağız birliğiyle ona aynı şeyi söylüyorsak, ya gerçekten olanları eksik anlatıyor, biz boşlukları doldurmakta zorlandığımız için sorguluyoruz, ya da kocasını da ilgilendiren bir şey var.ayrica instagramdaki hesaba ben de baktim, o fake hesapla salihanin takiplesmesi pek bir sey ifade etmiyor cunku saliha zaten 3 binden fazla kisiyi takip ediyor. isletme hesabi kadin, kisisel hesap degil ki. deli gibi de durmuyor, yaptigi isleri paylasmis. kocan seni aldatiyor da dememis hesabinda sadece beni rahat birakin demis. bence ya bize tam anlatmiyor konu sahibi ya da kocasi boyle ortaligi karistirip konu sahibinin de kafasini bulandirip isin icinden cikacak.
GüzelliğimBen de instagram üzerinden satış yapıyorum
Burdan bir müşterim var. Müşteri diyorum ama candan bir abla oldu bana
Benden 1000 liralik alış veriş yaptı geçen sene. Ben ona 300 liralik hediye gönderdim.
Kendisine ve çocuklarına alışveriş yapmıştı . Havlular kırlentler çocukları icin panolar... dedim mine abla 1 koliden eşine bi şey yapmazsak ayıp olacak. Ben ona da hediye koyacağım dedim .
Bu sene yine benden alışveriş yaptı geçen ay.
Hatta o da buralardan buldu beni. Bdv kısmını tercih etmediği icin etiket yapmıyorum ama.
Inanin müşteriyi mutlu etmek amaç. Iş, iş getirir derler. Müşteri kiymet gördüğü yeri unutmaz.
Benim bütün müşterilerim eski musterilerimdir. Çünkü unutmazlar tekrar işleri düşerse gelirler.
Fena bi karalama oldu bu konu burda. Insanlari da korkuttunuz.
Kadın gerçekten ruh hastası olabilir. Bunu bilemeyiz ama siz de cok ateşlisiniz. Aksi bir iddiayi öfke ile reddediyor, bi an icin bile şüpheye düşmüyorsunuz.
Bir kadından bahsediyor mesajlarda dikkat ettiniz mi. Kendisinden değil, baska bir kadından.
Hadi kendisi psikoz vaka. Ona eyvallah.
Peki bahsettiği kadın kim? Ne demek istiyor.
Bunları neden sorgulamıyorsunuz
Bakıyorum bulamadım ya gerçekten merak ettim bayanın sayfasına bakıcamkonu sahibinin attigi sslerde var
Yaaa? Ben daha bakamamıştım bir bakayım hemen.Otrera saliha hanımın sayfaya yorumlarda bir arkadaş hasta gir bak dedi diye özellikle girdim baktım. Kadın ocak ayında ‘adımı kullanan fake hesaplar şunlar bunlar’ diye saydırmış bir paylaşım yapmış. Kadın mağdur edildiğini yazıyor.
Sabahtan beri konu sahibine onu anlatmaya çalışıyorum. O kadar inanmış ki kadının kötü olduğuna aksini kabul edemiyor.Yaaa? Ben daha bakamamıştım bir bakayım hemen.
ayrıca bu yapılan çok yanlış, binlerce insan kadının sayfasına girip bakacak şimdi, normalde asla yolumun düşmeyeceği bir sayfayı öğrenmiş bulundum şimdi, kadının büyük hakkına girildi.
Şöyle söyleyim bna bu hesaptan ilk mesaj attı eşin seni aldatıyor diye bnde sen kimsin dedim boşver dedi eşini takip et dedi tabi bna yazdığı hesabından da saliha hnm ı takip ediyor neyse bnde bna bunu ispatla dedim eşim bni kimle aldatıyor muş dedim bna bir gün verdi bn seni arıycam o gün bna inanacaksın dedi bnde bekledim bekledim hem aramadı hemde hesabı kapattı neyse snra saliha hanım bu konularla hiç alakalı değil ya hani adı dahi geçmediği halde sabah bna bir msj iste bnm adım kullanılmış bn birşey yapmadım kimseyle işim olmaz fln onunlanolan yazışmalarımıda atabilirim buraya devamlı bir kendini aklamaya çalışıyor fln neyse snra aynı gün strylerin de eşimi tehtit edwn yazılar fln beni tehtit ediyor birşey yaşanmadı ki saliha hanımla hani o hesap onum değilya sözde sana ne aradık ne yazsık aklımıza bile gelmedin sırf yazdığı sahte hesaba seni dava edeceğim die yazdığım için bnmle iletişime geçti neyse bna birsey sunamadığı için ortaya intikam almaya işte bizi ortaknarkadaş dolaylı yoldan bizim üzerimizden intikam alacağını söylemedi tamemen eşimin bni aldattığını söylediği konun üstünü kapattı göstermeye fln çalıştı bni engelledi hesabı açarak yanlış anlaşılma demeye getirdi snra aradan zmn geçti tabi saliha hnmla hala böyle bir konu yok saliha hnm bnm onun strylerine bakmamdan rahtsız oldu bni kendi hesabından falan engelledi tabi bu arada geceleri bna msj atıyor örneğin hiç alakası olmayan bir ürünün resmini falan atıyor gece ne alaka kendş engelliyor snra açıyor neyse hesabı engelledim başladı bu sefer aynı tarz cümleler ve aynı şekilde ifadelerle eşin seni anlatıyor işte sen salaksın hiç bşyden hanerin yok eşin şuan sevgilisiyle fln neyse tabiki eşim yanımda evdeyiz yani bu süre de aynı hesaptan eşime aynılarını yazıyor işte sen miğdesiz adamsın karın seni aldatıyor bilmem ne daha açık anlatmaya çalıltım inşallah biraz daha akıcı anlatabilmişiödirama buraya attiginiz konusmalara bakinca salihanin tam olarak ne yaptigini anlamadim.
size bir fake hesap yaziyor kocan seni aldatiyor diye, sonra da diyor ki benim alinacak intikamim vardi kocan yardimci oldu, onun bayan arkadasindan alacaktim diyor yani kocanizin sizi aldattigini iddia ettigi kisiden intikam alacakmis. bunu size yazan saliha mi? degilse saliha ne yapti, size mesaj atan bir fake hesabi hmmm bu kesin saliha diye dusunup inandiniz mi?
Eşine toz kondurmuyor . Resmen kadına karalama yapıyor işin kötü tarafı bizlerde sayfayı öğrendikevet ben kibledim. kadinin is hesabi yani, gayet de siradan orta yasli insan hesabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?