Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama bana kadının esinizle iletisimi var gibi geldi.

o kadar musteri arasindan neden sadece siparis icin gorustuğu esinizi secsin ki taciz icin? hani yuzyuze gordu de asık oldu desem o da yok.

Sizin bilmediğiniz bir iletişim olmus kadınla esiniz arasında kadın ondan yuz bulmuş durup dururken kadin o kadar musteri arasından esinizi secip mesaj atması size aldatılıyorsun demesi tesaduf degil.

Eşinize gelince tabiki sikayet edelim diyecek sizin yuzunuze ben ku kadinla konustum o yuzden musallat oldu sikayet etmeyelim diyecek hali yok.

Arkadaş meselesi de sanki olayı kadının uzerine yıkıp kocanızı aklanmak icin size söylemiş bu kadin bana da aynisını yaptı diye bana planlı geldi.

Allah için biraz özenli yazın ya

Yani 1001 bilmece kitabı gibi olan konuyu süper analiz etmişsiniz helal olsun, bakın o kadar yorum yaptım hala konu sahibinin ne demek istediğini anlayamadım çünkü

tamam daha anlasilir oldu ama sadece sunu sorayim, size siz salihayla konustuktan sonra sen salaksin esin suan sevgilisiyle birlikte diyen kisi saliha mi fake hesap mi?

ben boyle bir sey yasasam herhalde aklima ilk once salihanin bir tanidigi olabilir mi diye bir dusunce gelirdi ve ona sorardim, sizi de rahatsiz ediyorum ama bana ileri geri konusan bir hesap mesaj atiyor, sizinle takiplesiyormus, bir fikriniz var mi kim olabilir akli dengesi bozuk diye. yani eger saliha kendisi olsa size kendini ifsalamazdi ki, gizli bir sekilde fake hesap acsam gidip kendimi niye takip edeyim? bana hala bu mesajlari atan fake saliha degil ortak bir tanidikmis gibi geliyor. akliniza ilk salihanin gelmesine de sasirdim.

Yani 1001 bilmece kitabı gibi olan konuyu süper analiz etmişsiniz helal olsun, bakın o kadar yorum yaptım hala konu sahibinin ne demek istediğini anlayamadım çünkü
Konu sahibi kadının hasta olduğunu düşünüyor . Esi sütten çıkmış ak kaşık. Aldatılma ihtimali falan yok .

Konu sahibi kadının hasta olduğunu düşünüyor . Esi sütten çıkmış ak kaşık. Aldatılma ihtimali falan yok .
Çok acı, düşünsenize beni hiç tanımayan binlerce insan, profilimi, benim akıl hastası, sapık, tacizci, küfürbaz bir kadın olduğumu düşünerek keşfediyor...

Çok acı, düşünsenize beni hiç tanımayan binlerce insan, profilimi, benim akıl hastası, sapık, tacizci, küfürbaz bir kadın olduğumu düşünerek keşfediyor...
Evet ya Ramazan Ramazan kadının günahını aldık. Çok üzücü. Bence konu sahibide normal değil . Aklı başında olan bir insan böyle bir platformda kadını ifşa etmez bence. Belki o da kadından intikam almak için ifşa etti ?

Bu bayan eşinizin numarasını niye alıyor kargo teslim edileceği zaman eşiniz evde olacak diye mi uf ne karışık he ben de sosyal medyada belli mecralarda satış yapıyorum ama çok karışık bu neden eşinizle iletişime geçti geçtiyse niye böyle mesajlar atıyor durduk yerde

Aklımıza saliha hanm gelmedi bunu kendisi yaptı bna yazıyor aksi birşey söylediğimizde hemn bize wtsptan yazmaya başlıyor sen saliha değilsen neden bni engelledin yada bna o an o dk msj atma ihtiyacı duyuyorsun şöyle söyleyim bn sana iftira atıyorum peki sen neden bna işte hanımefndi haddinizi bilin bn sizinle iş yapıyorum böyle işlerim olmaz demiyorsunuz da bna sizinle alakası olmayan bir konuyla ilgili bir açıklama yapma gereği duyuyorsunuz biz size bunu bildirmedik bile bize fake bir hesaptan yazıldı sizin adınız bile geçmedi anında bna yazmaya başladınız yani aklın ve mantığın almadığı sn nokta bnm kimsenin ekmeğiyle sütüyle işim yok bn kemdi halinde 2 tane çoçukla sabahtan akşama ldr uğraşan insanım kimsede dostum düşmanım değil ticaret yaptım bitti kimse kusara bakmasın oraya strylerine eklediği söylerin verdiği ürünlerin çoğu bna yapmış olduğu ürünler önceden ekli değildi bu olaylar ortaya çıktı kişi kendisi bna ve çoçuklarıma yaptığı ürünleri paylaşmaya başladı başa tuturdu sizede çıkıpta orda bn şöyle bir olay yaşadım diyecek hali yok msjlar kısmını kimse görmüyor bn buraya eklemek istemiyorum bna yazdığı günün sabahınyani fake hspların kendi duvarından resmini fln paylaştı işte bni merk edenler varmıl diye bn buyum die saliha hanmla biz ne yüz yüze geldik ne bir ortak arkadaşımız var ne başka ilk yazılan fake hsptandan da kendi adı dahi geçmedi aklımıza bile gelmedi lütfen rica ediyorum bn kimseyi karalamıyorum öyle bir amacım da yok ztn bahsettiğim olay tamamen kişiseldir dediğim sadece şu amaç ne bizden ne istiyor olabişir biz hukuk davasındayız ztn bir suçu yoksa çıkar ki var çnkü bu durumdan kendisi aşırı derece rahatsız ilk davayı açanda bnm eşimdir bir aldatma yok ortada sadece bna yazdığı msjlarla bnm ayrıca davacı olmam gerekiyormuş çnkü bna hareket var

Hayır ya kargoyu eşi adına istettiği için numarasını verdiğini kendi yazdı başlarda.

Kargoyu eve değil eşinin kardeşinin iş yerine söylüyor.

Kadın da belli ki müşteri numarası diye kocasını yazmış.

Eğer kadının işi çoksa karalama olabilir fake hesaplarla

Evet verdiğimiz adreste evimizin değil kaynımın iş yerinin adresi sadece tlfon eşimin eşimi aramasında mantıklı bir şey yok hatta hiç bir gerekçe yok kargo nu verirsin kargon teslim alınırsa alınır alınmasa sana döner aramak nie

Aynen öyle . Resmen karalama kampanyası oldu

Çok ilginç bu numaralarla da kargocular ilgilenir ama konu sahibi de sipariş için kendi telefonundan iletişime geçmedi mi acaba bayanla eşinin hattından mı girdi ki siparişi

bna yazdığı günün sabahınyani fake hspların kendi duvarından resmini fln paylaştı işte bni merk edenler varmıl
İşte bu yazdığınızdan sonra emin oldum saliha ve fake aynı kişi değil.

Saliha hanım yapsa kendi resmini al bu benim diye paylaşmaz yahu pesss

He anlattın, çok güzel anlattın. Öyle güzel anlattın ki. La havle vela kuvvete. Biiri bana beddua mı etti de gece gece ben bu konuya denk geldim.
İnsana cinnet geçirtirirsin şu yazım şeklinle. Şöyle yazan biriyle kim neden muhatap olmak istesin ki? Müşteri bile olsan çekilir dert değilsin. Kadının sana musallat olması için aklını başından siktir etmesi lazım.
Bir de insan sayfa adının üstünü çizerek paylaşır, hiç mi bu kadarını düşünemiyorsun? Durduk yere suça bulaştın. Şimdi kadının da senden şikayetçi olması için haklı sebepleri var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…