Slm, konun dert değilmiş ama yazmadan edemedim... Evet bence de ilk adımı erkekler atmalı çünkü anlamıyorlar diğer türlü.. Bencede kadın da seviyorsa söylemeli, koşulcaksa koşmalı peşinden ama şimdiye kadar böyle yapıp da başarılı olan kadın görmedim..yapı gereği kendileri de atılgan kadını basit gördükleri için ne kasar sevip, istese de ters tepiyor, ve ya egoları tavan yaptığı için havalara giriyorlar , kadınlar gibi bu kadında beni seviyormuş ben de onu severim zamanla demiyorlar çünkü bu kısım son sırada kalıyor ve son olarak zaten erkek birinden hoşlanıyor, seviyorsa mutlaka bi adım atıp belli ediyor etmiyorsa da pek birsey hissetmediği içindir..bu şıklar daha da çoğalabilir kadın için negatif anlamda...en güzeli ağırdan almalı..
bende boyleydimm hic umrumdada olmazdi. gerci bu durumda biraz karsi taraf kaciyo konumuna geliyo ama ben icimden geleni yapmis oluyorum en azindan diye dusunuyordumHep erkek aricak diye bisey yok..
mesela ben nisanlimla sevgili oldugumuz donemdede
Simdide , Özlediysem ararim.
Sevgimi dile getirmek istediysem ararim.
tartisak bile haksiz veya hakli oldugumdada ararim.
bende kartlari acik oynarim herzaman.
En iyiside bu galiba..
ya egosu tavan yaparmi yapmazmi umrumda degil
Sonucta biz bayanlar nekadar ilgi bekliyosak
sevdigimiz erkekte bekliyo
Seviyosam , sevdigimi oan soylemek istiyosam ararim soylerim:)
hanimlar merhaba dun aksam arkadaslarim bizde kaldilar esim sehir disindaydi is icin. iliskilerden konusuldu bunun sebebide aramizdan birisinin yarasi olmasiherkesin tabiki kendine has fikirleri var o ayri.. ama hep erkek mi aramali kadin hic arayamaz mi sevdigini soyleyemez mi.. kacan kovalanmak zorunda mi. ben evliyim oncesinde kacmak kovalamak felan hic yapamadim seviyosam seviyorum ozluyosam direk ararim belkide benimki yanlis bilemiyorum boyle yapmamin bana artilarida eksileride oldu zaman icinde ama kadin kendini agirdan satmali.!! modunada hic gecemedim kartlari hep acik oynama fikrini savundum. bi tartisma meydani yaptik bu konuda... egosu tavan yapar seversen senden kacar:) tabi ben evli oldugum icin benim fikirlerim bazen on planda bazende sevgililik halinde olmadigimdan baya geride kaliyor.. bende sizlerinde fikirlerini almak istedim mumkun olunca okutacagim ")
7 yıl önce ilk adımı attım eşime. Hiç de ego falan düşünmedim valla. Ya şimdi ya hiç dedim. O beni görmemişti bile. Kendimi göstermek zorundaydım ve açıldım daha doğrusu açtım diyelim. Fazla entrika da çevirmedim. Söyledim ilk sevdiğimi hissettiğimde. O söylesin diye de beklemedim. Belki de onun egolarının tavan yapmicağını hissetmişimdir. Onun ancak bu şekilde daha kolay açılacağını hissetmişimdir. Ben de senin gibi düşünüyorum yani.
9 yıl önce hoşlandığımı sölemeseydim ilk adımı ben atmasaydım şuanda evli olmazdım heraldehiç cekinmem seviyosam söylerim istemezse kendi bilir hayat karşı tarafı bekliyecek kadar uzun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?