hep erkekler mi adim atmali...

Uslup dediğin kadar netse hiç uğraşma bencede üstelik 3.5 ay olmuş zaten. Ben senin yerinde olsam mesaj atmak yerine imkanım varsa bi yerde karşılaşmış süsü verirdim sanırım. En azından selamlaşma olur hatta belkide ayaküstü muhabbet. Ondan sonra msj atmanda kolaylaşırdı hem. :44:Ama kırılmak iyidir. Gerçekten haklısın güçleniyor insan. Bu arada olurda bir gelişme olursa paylaşırsın. Merak ettim sonuçları. inş istediğin gibi olur herşey :)

Bir şey benim için 2.kez de olmuyorsa arkama bakmam çoğu zaman.illa ki nadir şeyler vardir onlar da insani ilişki ile ilgili değil çoğunlukla.
Evet aynen oyle dedim. o da gorusmemiz dogru olmaz dedi ben de başarılar diledim. Kalbime gommeye çalıştım ama cikk.! Olmuyo:26:
ben de ilişki esnasında senin gibi yaparım. Zaten düşün düşün bi hal olurum bi de rol kac kovala oyunları olmaz ya

Son düzenleme:

Yok maalesf ortak cevre yok, nerde napar bilmem.gormuyorum haber almiyorum vs..
biraz da o sebeple adim atmistim zaten.
ayrica arkadasvari bi sekilde yaklasmamin sebebi ilişki istemiyor oluşunu bildigimdendi.
onu sordurmustum.daha önce de sevgilisi olmamış zaten.. :)

gorusmemiz dogru olmaz mi dedi o da fazla abartmis niyeti yokmus herhalde sana eger goruselim deseydide biraz geride dursaydi dus pesine derdim ama bu durumda diyemem malesef. aranizda bi engel felan mi vardi.iliski esnasinda yada iliskiye baslarken en ufak bi olumlu adim mi geldi tamam artik aramiyosa arardim yazmiyosa yazardim phaha boyle diyince cok yuzsuz gordum kendimi yalniz bunlarin haricindede son derece takintiliyim sunu neden dedim onun yerine baska bir cumle kullansamiydim dedin artik demi yoook zor zamanlarmis simdi dusununce aynenn kac kovala olmuyo en azindan beni yoruyo bayiyo daraltiyo evlilikte bile yok kavga ettik ben hakliyim diyemem bana gore kusmek gereksiz ben bu adamla ayni evde yasicakmiyim kardesim istemesemde catlasamda konuscam konusup cozmeliyim hemen ama kendime bu kadar zit koca bulmakta benim marifetim

Ailevi sorunu olduğunu biliyorum o yüzden galiba. Biraz son zamanlarda içine kapanmışti.
o staj yaptığım yerde çalışıyo ben hala öğrenciym. Hem belki etik bulmamistir, küçümsemis olabilir. Begenmedi belki de.

olabilir cunku daha oncede hic sevgilisi olmamis diyorsunuz kafamda kendini cok kapatmis bi insan canlandi.
neden dogru olmasin felan diye sormadin mi sahiden basarilar dilerim diyip baska hic bisey konusmadiniz mi. hic zannetmiyorum kucumsedigini felan begenmeyen bi insaninda hayir dogru olmaz felan diyecegini dusunmuyorum acikcasi zaten tavri secici oldugu icin degil hayatinda boyle bir durum istemedigi icin soylediklerine gore kendini birisine biseyler hissetmeye kapatmistir bu uzucu durumdan sende nasibini almissindir staj yaptigin yerde felan hic karsilasmiyomusun

Valla diyecek ne vardı ki? Niye denmezdi ya sonuçta istemiyor. Üsteleyip bogmak istemem açıkçası.
Seçici de olabilir ama ailesi üzerinde su an sorumluluklari var.bu yuzde istemiyor sanırım.
İşine adamış kendini. Stajim bitti facebooktan da ekliydi sildim.
Ben de işler baya kesat yani be de az değilim sildim adami.

ya o an sinirle en dogrusu beni istemeyen adami silerim gider gibi geliyo ama sonradan akil kalinca zor oluyor. tabiki niye beni istemiyosun denmezdi o anda boguluverseydi yani en azindan neden dogru olmadigini dusunuyosun diye 2. denemeni yapardin/ gecmis gun zaten ama ne bileyim. zaten burda uzucu olan hala aklinda olmasive yapabilecek bisey olmamasi. gun boylee kalmaz kesatliklarada alisiyo insan malesef:26:

Aynen su an düşününce belki aklimda kalmamasi icin bi yanit almış olurdum. Sorabilirdim. Geçmişler ola artık
Bi de bu faceden msjimi gördü sonra yanitlamadi. Ben de 1 gun bekleyip sildim.
cevap sildikten sonra geldi hemen.
o kadar da ergenim aslinda ben bidaha adim filan atamam başka birine. Yeterince rezilim

Son düzenleme:

evet ama dedigin gibi malesef gecmisler ola.hayiiir rezil felan degilsin neden atamicaksin ki.belki etkileyen baska birisi olur suan farketmiyosundur surekli onu dusundugun icin.. mesajinada cevap vermediyse silmekle en iyisini yapmissin ama basarilar dilerim mesajina diyosan ona zaten yazabilecegi bisey yok efkarlandim

Ben hep efkarliyim bu arada mesajima sonradan ekledim. O daha hic bisi yazmamisti ben sildigimde :))
Siler silmez ilk cevap geldi.
yok o kişi olmuyorsa mezun olana kadar kimseyi istemiyorum.
O kişi aklımdan çıksın yeter şimdilik.
Cevremden kimseyi istemiyorum açıkçası.
Neyse benim sinavim var ufaktan kacayim. Iyi geceler

ayrıca tecrübeli arkadaşlar yazsalar da görsem merak ettiğim bi konu cidden

Son düzenleme:

o kisi suan olmuyor elini yuzune alip bi mesaj daha atmazsan zaten ses cikmaz
sen cok fevri davranmissin ama cevapta hos gelmemis hakkinda hayirlisi ne diyelim. iyi geceler basarilar sinavinda

Banada siler silmez cevap yazması garip geldi :44: yani erkekleri biraz tanıyorsam cevap yazmak istemeyen adam hele sildiğini görünce hiç yazmazdı. Birde görüşmemiz doğru olmaz demesi ayrıca bi ilginç birinin bunu demesi için altında başka bir olay olması lazım sanki 3. bi kişiden çekinir gibi konuşmuş. Öyle olmasa meşgulum vs der geçiştirirdi. Keşke konu sahibinin dediği gibi başarılar yerine "neden" yazsaydın ama olan olmuş. Aman içinde kalcağına "nasılsın?" yaz eğer cevap vermesse de bidaha da mesaj falan atmazsın aklından da tamamen çıkarmaya odaklanırsın böylece. Sizinki değişik bir durum olmuş çünkü.

sildigini gormeden yazmis olabilir diye dusundum bende mesela mesaji gormustur arkadaslik listesinde olmadigini farketmeden cevap yazmista olabilir. ama su konuda katiliyorum sana gorusmemiz dogru olmaz cumlesi yerine kusura bakma hayatimda biri var felan diyipte tamamende bastan savabilirdi ya cok kibar yada biz cok iyi niyetliyiz bilemedim. nasilsin mesajina cesaret edebilirsen yaz bencede cunku kaybedicek hic biseyin yok aslinda rahatsiz etmek istemedigim icin silmistim felan dersin konu olursa zaten karsilasma ihtimalinde yokmus tamamen umudunu kesersin dusunmek yerine:18:

Bayan olduğumuz için hep kaçan taraf olmak istiyoruz ilk adımı attığımızda karşı tarafın bizi basit görmesinden korkuyoruz çünkü belki de biz adım attığımızda karşı taraf kaçmaya başlayacak bunu düşündüğümüz için kendimize engel oluyoruz. Ama hep egolarımıza yenik düşüyoruz ne kadar sevip üzülsekte gururumuz daha ağır basıyo. Bu çok yanlış aslında ve bende bile bile bu hataya çok düşüyorum. Bence insan eğer seviyosa karşı taraftan beklemek yerine adım atmalı. Beklemek çok daha zor o belirsizlik gerçekten insanı daha çok üzüyo. Adım atıp sonuca bağlamak gerek..

Aşk ve sevgi uzun süreli olması gerekiyor. Bence o yüzden güncel hayattan alınma dizilere filmlere bakınca adım atma sırasından çok sevdiğini beğendiğini uzun süre açıktan açığa vurmayan. Saklayan ne çok yakın ne çok uzak olan. Çabuk elde edilmeyen, merak edilen, kaybedilmesinden korkulan, sahip çıkan değer gören ilişkiler uzun ömürlü oluyor.

Bende bir kaç arkadaşlığımda adım attan taraf oldum ama ne çare hiç biri uzun sürmedi. Karşılıklı da olsa gizem kaybolunca beğeni ve ilgide bitiyor.

Ah ah rainbyte biliyorum meseleyi. 2. adım inşallah şöyle olur. Allah bugün yarın karşına çıkartır ve sende selam verirsin o anda bir kıpırtı olur onda da işde sen o an için hazırlan sana bir kaç öneride bulunmuştum. yarın karşına çıkacakmış gibi hazır bekle diye bak benim düşünce gücümle şahit olduğum çok mutlu olaylar oldu. işin büyük bölümü hayalde başlar

tam da şuan yaşadığım duygular ya da ben.otuz küsüründe biri için aslında daha zor açılmak, çabalamak,sabır göstermek.
ama karşımdakini anlama çabasındayım belki de kazanma,belki de hiç bir şekilde aradığı insanı bulamamış birinin bulduğunu
düşündüğü için kanaat etmesi.artı ne derseniz deyin.hiç pişman olmadım duygularımı ifade ederken, çoğu kadının düşündüğü gibi
bir alçalma hadisesi olarak görmüyorum.fazla gurur abidesi görünümünde olmaya gerek yok.

şu zamanda kadın -erkek dengeleri öyle bir bozuldu ki.sadece adım atmak anlamında değil.eskiden erkekler kadınları yatağa atmak için kırk takla atarken günümüzde kadınlar tam da bu dediğimi yapar oldu.gerçekten değer verip güvenilecek adamlar da kadınlar gibi geri plana çekilip düşünme eğilimine girdiler.bu kadın param için mi, kariyerim için mi yoksa....vs başka bir şeyler yüzünden mi benimle birlikte ya da herkesin içinde olan o aldatma korkusu onları da sardı.çünkü, eskiden beri bilenen "erkek aldatır" replikleri büyük bir değişime uğradı.her erkek gibi artık her kadın da aldatabilecek konuma geldi.işte erkeklerin de geri planda kalma sebepleri bunlar.

başka başka sebeplerde var yine muhakkak.fakat ben, hiç bir zaman kadınım,geri planda kalmalıyım naraları atmadım.bana bir şey kazandırmayacak bu.gerçi kazanç ya da kayıp yine bu doğrultuda düşünene göre değişecektir elbet.ama çoğu erkek sanıldığı gibi artık
adım atan ya da duygularını açan yada ya da artık adına ne diyorsanız , bu tip kadınları " hafif kadın " olarak görmüyor.değerler o kadar değişti ki, kavramlar yön değiştirdi.eskilerde çok farklıydı elbet ama kadın erkek ilişkileri de bu denli değildi,altını çizmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…