- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
- 43
Evlenenler istisna bence
olmayacak diye bir şey yok evlilikle sonuclandiran da var reddedilen de.
adım atmak epey zor olur 3.5 ay filan oldu.
üslubu cok netti. Ama ben de bi huy var 2.kez denemeden birakmam.
kaldi ki seviyorum da hala. İçimde büyüyüp gitmesindense bazen kırılmak iyidir, yola getirir insanı.
Yani benim icin 2.adim olmadan vazgecilecek ilk durum galiba ama hep hayirlisini diliyorum zamanla unuturum belki.
cok dusunmelik bi durum yok bence ya, dünyaya bi kere geliyoruz ve karşımızdaki de topraktan yaratılmış, hata yapan bi insan.
en iyisini dedin bence. aynen zaten bundan sonra sana bi mesaj felan atar bence. bence soru isaretlerini ona birakmis kafan rahatlamis oldu. tabi bu durumlarda karsindaki insaninda net olmasi onemli bence senin karsindaki insan gayet net
dediginiz bi bakima mantikli ben istisnamiyim bilmiyorum ama ben hep adim ata ata resmen bi ara benim askima asik oldugunu dusunuyodum bekarken ki hicte kisa bi gecmisimiz yok. zaten en basindan beri diyorum bunun uzun vadede eksileride artilarida oluyor ama ben birazda o zamanin verdigi toylukla olumsuz olumlu demeden kaba tabiriyle yardirmistim :) suanda olsa o kadarini yapmam ama genede adim atarim ararim geri kalmam cazibeli gozukmem belki ama yok o mu kaciyodu ben mi diyede dusunmem.2. kez denemekte bence guzel bisey icin her anlamda rahat oluyo o zaman. yanlis anladiysam duzeltin siz sadece arkadaslik edelim diye mi adim attiniz sonrasinda hayir arkadas olamayiz gibi bi tepki mi geldi?s
Uslup dediğin kadar netse hiç uğraşma bencede üstelik 3.5 ay olmuş zaten. Ben senin yerinde olsam mesaj atmak yerine imkanım varsa bi yerde karşılaşmış süsü verirdim sanırım. En azından selamlaşma olur hatta belkide ayaküstü muhabbet. Ondan sonra msj atmanda kolaylaşırdı hem. :44:Ama kırılmak iyidir. Gerçekten haklısın güçleniyor insan. Bu arada olurda bir gelişme olursa paylaşırsın. Merak ettim sonuçları. inş istediğin gibi olur herşey :)
Bir şey benim için 2.kez de olmuyorsa arkama bakmam çoğu zaman.illa ki nadir şeyler vardir onlar da insani ilişki ile ilgili değil çoğunlukla.
Evet aynen oyle dedim.o da gorusmemiz dogru olmaz dedi ben de başarılar diledim. Kalbime gommeye çalıştım ama cikk.! Olmuyo:26:
ben de ilişki esnasında senin gibi yaparım. Zaten düşün düşün bi hal olurum bi de rol kac kovala oyunları olmaz ya
gorusmemiz dogru olmaz mi dedi o da fazla abartmis niyeti yokmus herhalde sana eger goruselim deseydide biraz geride dursaydi dus pesine derdim ama bu durumda diyemem malesef. aranizda bi engel felan mi vardi.iliski esnasinda yada iliskiye baslarken en ufak bi olumlu adim mi geldi tamam artik aramiyosa arardim yazmiyosa yazardim phaha boyle diyince cok yuzsuz gordum kendimi yalniz bunlarin haricindede son derece takintiliyim sunu neden dedim onun yerine baska bir cumle kullansamiydim dedin artik demi yoookzor zamanlarmis simdi dusununce aynenn kac kovala olmuyo en azindan beni yoruyo bayiyo daraltiyo evlilikte bile yok kavga ettik ben hakliyim diyemem bana gore kusmek gereksiz ben bu adamla ayni evde yasicakmiyim kardesim istemesemde catlasamda konuscam konusup cozmeliyim hemen ama kendime bu kadar zit koca bulmakta benim marifetim
Ailevi sorunu olduğunu biliyorum o yüzden galiba. Biraz son zamanlarda içine kapanmışti.
o staj yaptığım yerde çalışıyo ben hala öğrenciym. Hem belki etik bulmamistir, küçümsemis olabilir. Begenmedi belki de.
olabilir cunku daha oncede hic sevgilisi olmamis diyorsunuz kafamda kendini cok kapatmis bi insan canlandi.
neden dogru olmasin felan diye sormadin mi sahiden basarilar dilerim diyip baska hic bisey konusmadiniz mi. hic zannetmiyorum kucumsedigini felan begenmeyen bi insaninda hayir dogru olmaz felan diyecegini dusunmuyorum acikcasi zaten tavri secici oldugu icin degil hayatinda boyle bir durum istemedigi icin soylediklerine gore kendini birisine biseyler hissetmeye kapatmistir bu uzucu durumdan sende nasibini almissindir staj yaptigin yerde felan hic karsilasmiyomusun
Valla diyecek ne vardı ki? Niye denmezdi yasonuçta istemiyor. Üsteleyip bogmak istemem açıkçası.
Seçici de olabilir ama ailesi üzerinde su an sorumluluklari var.bu yuzde istemiyor sanırım.
İşine adamış kendini. Stajim bittifacebooktan da ekliydi sildim.
Ben de işler baya kesat yanibe de az değilim sildim adami.
ya o an sinirle en dogrusu beni istemeyen adami silerim gider gibi geliyo ama sonradan akil kalinca zor oluyor. tabiki niye beni istemiyosun denmezdi o anda boguluverseydi yani en azindan neden dogru olmadigini dusunuyosun diye 2. denemeni yapardin/ gecmis gun zaten ama ne bileyim. zaten burda uzucu olan hala aklinda olmasive yapabilecek bisey olmamasi. gun boylee kalmaz kesatliklarada alisiyo insan malesef:26:
Aynen su an düşününce belki aklimda kalmamasi icin bi yanit almış olurdum. Sorabilirdim. Geçmişler ola artık
Bi de bu faceden msjimi gördü sonra yanitlamadi. Ben de 1 gun bekleyip sildim.
o kadar da ergenim aslindaben bidaha adim filan atamam başka birine. Yeterince rezilim
evet ama dedigin gibi malesef gecmisler ola.hayiiir rezil felan degilsin neden atamicaksin ki.belki etkileyen baska birisi olur suan farketmiyosundur surekli onu dusundugun icin.. mesajinada cevap vermediyse silmekle en iyisini yapmissin ama basarilar dilerim mesajina diyosan ona zaten yazabilecegi bisey yok efkarlandim
Ben hep efkarliyimbu arada mesajima sonradan ekledim. O daha hic bisi yazmamisti ben sildigimde :))
Siler silmez ilk cevap geldi.
yok o kişi olmuyorsa mezun olana kadar kimseyi istemiyorum.
O kişi aklımdan çıksın yeter şimdilik.
Cevremden kimseyi istemiyorum açıkçası.
Neyse benim sinavim var ufaktan kacayim. Iyi geceler
ayrıca tecrübeli arkadaşlar yazsalar da görsem merak ettiğim bi konu cidden
Ben hep efkarliyimbu arada mesajima sonradan ekledim. O daha hic bisi yazmamisti ben sildigimde :))
Banada siler silmez cevap yazması garip geldi :44: yani erkekleri biraz tanıyorsam cevap yazmak istemeyen adam hele sildiğini görünce hiç yazmazdı. Birde görüşmemiz doğru olmaz demesi ayrıca bi ilginç birinin bunu demesi için altında başka bir olay olması lazım sanki 3. bi kişiden çekinir gibi konuşmuş. Öyle olmasa meşgulum vs der geçiştirirdi. Keşke konu sahibinin dediği gibi başarılar yerine "neden" yazsaydın ama olan olmuş. Aman içinde kalcağına "nasılsın?" yaz eğer cevap vermesse de bidaha da mesaj falan atmazsın aklından da tamamen çıkarmaya odaklanırsın böylece. Sizinki değişik bir durum olmuş çünkü.
bütün derdiniz bumu......:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?