daha buyuk dertlerim olmasini mi tercih ederdiniz:26:bütün derdiniz bumu......:44:
kesinlikle katiliyorummm. ama genede deger yargilari ne kadar degissede kadin ustunden bu agir olmaliyim sorumlulugunu atamadi malesef bende yerine gore oyle yapiyorumdur cogunlukla duygularimi soylesemdetam da şuan yaşadığım duygular ya da ben.otuz küsüründe biri için aslında daha zor açılmak, çabalamak,sabır göstermek.
ama karşımdakini anlama çabasındayım belki de kazanma,belki de hiç bir şekilde aradığı insanı bulamamış birinin bulduğunu
düşündüğü için kanaat etmesi.artı ne derseniz deyin.hiç pişman olmadım duygularımı ifade ederken, çoğu kadının düşündüğü gibi
bir alçalma hadisesi olarak görmüyorum.fazla gurur abidesi görünümünde olmaya gerek yok.
şu zamanda kadın -erkek dengeleri öyle bir bozuldu ki.sadece adım atmak anlamında değil.eskiden erkekler kadınları yatağa atmak için kırk takla atarken günümüzde kadınlar tam da bu dediğimi yapar oldu.gerçekten değer verip güvenilecek adamlar da kadınlar gibi geri plana çekilip düşünme eğilimine girdiler.bu kadın param için mi, kariyerim için mi yoksa....vs başka bir şeyler yüzünden mi benimle birlikte ya da herkesin içinde olan o aldatma korkusu onları da sardı.çünkü, eskiden beri bilenen "erkek aldatır" replikleri büyük bir değişime uğradı.her erkek gibi artık her kadın da aldatabilecek konuma geldi.işte erkeklerin de geri planda kalma sebepleri bunlar.
başka başka sebeplerde var yine muhakkak.fakat ben, hiç bir zaman kadınım,geri planda kalmalıyım naraları atmadım.bana bir şey kazandırmayacak bu.gerçi kazanç ya da kayıp yine bu doğrultuda düşünene göre değişecektir elbet.ama çoğu erkek sanıldığı gibi artık
adım atan ya da duygularını açan yada ya da artık adına ne diyorsanız , bu tip kadınları " hafif kadın " olarak görmüyor.değerler o kadar değişti ki, kavramlar yön değiştirdi.eskilerde çok farklıydı elbet ama kadın erkek ilişkileri de bu denli değildi,altını çizmek lazım.
kadın olmak , ağır davranmak tabi gibi hem güzel hem de kadına yakışıyor.ama bazı kavramların dediğim gibi altı çizilmeli.
insan ,kadın ya da erkek değil , duygularını dile getirirken ağırlıktan ödün vermeden de bunu dile getirebilir.kastım ,bazı hemcinslerim
bunu ağırlıktan çoook uzak buluyor.çok utanılacak bir durum gibi.kadına yakışmaz,etmez.çok değil 90 lara gidersek yakıştıramadığımız pek çok kıyafet şimdi günümüzde her birimizin üstünde başında.her şey böylesine değişirken insan ilişkilerini hariçten tutmak ne kadar mantıklı ya da objektif bir bakış açısı olur bilemiyorum.
düşüncesinde herkes hür, kimseyi öyle düşünüyor diye de yadırgamıyorum ama marifet olarak gösterilmesini sadece anlamlandıramıyorum.bırakın erkekleri, ben ve ben gibi erkeklere açılmış kadınları başta hemcinslerim ,ayrı bir cins olarak nitelendirip
gerek bakışları gerekse sözleriyle aşağılıyorsa orada düşünmek gerek.
İkili ilişkilerde erkeğin bir yerlerinin kalkmaması için erkeğin ilk adımı atması makbuldür. Akıllı kadın ilk adımı atan değil , erkeğin ilk adımı atmasını sağlayandır. :)
daha buyuk dertlerim olmasini mi tercih ederdiniz:26:
kesinlikle katiliyorummm. ama genede deger yargilari ne kadar degissede kadin ustunden bu agir olmaliyim sorumlulugunu atamadi malesef bende yerine gore oyle yapiyorumdur cogunlukla duygularimi soylesemde
herkesin bakış açısı,algıları,kimlerle muhatap olduğu..vs. gibi bir çok farklı etmene bağlı olabilir.
Benim görüştüğüm insan son derece ataerkil bir düşünce yapısına sahip olup eskiye bağlılığı olan biri olmakla birlikte
ona karşı olan hislerimi -ki bu öyle bir sana aşığım serenadı olarak gerçekleşmedi- dile getirdiğimde o kadar güzel tepki verdi ki..
işin havasına girip egosunu benim üzerimden tatmin edebilirdi,kırıcı olabilirdi.hak eden biri varsa neden olmasın diyorum bu yüzden.
hissettiklerimiz bazen mantığımızdan daha önemlidir.bunu paylaşmak ise çok daha güzel ve özel.
Çok iyi tanımak lazım. Kalp kırıklığı yaşamak var. Her adımın bir riski var sonuçta . Seni rebrik ederim. Ne güzel doğru insanı bulmuşun ve oda gerçekten senle olmak istemiş demekki
Banada siler silmez cevap yazması garip geldi :44: yani erkekleri biraz tanıyorsam cevap yazmak istemeyen adam hele sildiğini görünce hiç yazmazdı. Birde görüşmemiz doğru olmaz demesi ayrıca bi ilginç birinin bunu demesi için altında başka bir olay olması lazım sanki 3. bi kişiden çekinir gibi konuşmuş. Öyle olmasa meşgulum vs der geçiştirirdi. Keşke konu sahibinin dediği gibi başarılar yerine "neden" yazsaydın ama olan olmuş. Aman içinde kalcağına "nasılsın?" yaz eğer cevap vermesse de bidaha da mesaj falan atmazsın aklından da tamamen çıkarmaya odaklanırsın böylece. Sizinki değişik bir durum olmuş çünkü.
Benim oğlan değişik. Ben zaten böyle adamlara kapiliyorum
durduk yere nasılsın denir mi ya?ki sildik ettik dönüş yapmak zor geri valla.
Cevap yazmayabilir ya da konuşma akmaz filan.
ola ki yazdım direkt hislerden dem vururum sanırım. Kisa ve öz
Ay yok olurda msj atarsan sakın direk hislerden dem vurma öyle olunca olcağı varsa da ters tepiyor nedense :44: Bence alttan alttan önce nasılsın demek en iyisi gibi geldi başka ne denirki? cevap atmazsa da bidaha yazmazsın ama olur da yazarsa konuşturmaya çalışırısın. Direk hislerinden bahsedersen hangi ara bu kadar bağlandı beni tanımadan diye düşünebilir yada mucadele etmeyi seven bir yapısı varsa onu kaçırabilir bence. Bak normalde hiç adım falan atamam ama bu taktiklerim de genelde tutuyor her ne kadar bazı hanımlara saçma gelsedebenimkiler sadece uzun sürmüyor oda benim nemrutluğumdan benim tavsiyem eğer aklına koyarda yazarsan mesajına hiç hislerini karışma derim Gerçi sen çalıştığı yeride biliyosun kız bi bahaneyle gitsene oraya. Yalnız ben senden daha çok heycan yaptım nedense inş gün gelirde birlikte olursunuz
Ay yok olurda msj atarsan sakın direk hislerden dem vurma öyle olunca olcağı varsa da ters tepiyor nedense :44: Bence alttan alttan önce nasılsın demek en iyisi gibi geldi başka ne denirki? cevap atmazsa da bidaha yazmazsın ama olur da yazarsa konuşturmaya çalışırısın. Direk hislerinden bahsedersen hangi ara bu kadar bağlandı beni tanımadan diye düşünebilir yada mucadele etmeyi seven bir yapısı varsa onu kaçırabilir bence. Bak normalde hiç adım falan atamam ama bu taktiklerim de genelde tutuyor her ne kadar bazı hanımlara saçma gelsedebenimkiler sadece uzun sürmüyor oda benim nemrutluğumdan benim tavsiyem eğer aklına koyarda yazarsan mesajına hiç hislerini karışma derim Gerçi sen çalıştığı yeride biliyosun kız bi bahaneyle gitsene oraya. Yalnız ben senden daha çok heycan yaptım nedense inş gün gelirde birlikte olursunuz
gerçekten bir çeyını içmeye git. pasta al götür :) ismiyle seslen nasılsın de. herkesle konuş tabi. belki cesaretin hoşuna gider
Çalıştığı yer askeriyede kızlarhayatta almazlar yani.cok da resmi hani.
Nasilsin dersem konuşmaz diye ben direkt hislerimi soyleyeyim dedim ama direkt geri teper mi diyorsunuz ve misskofi su an yaptığın
Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak.
İnş gun gelir ya ben de havalara ucardim ama nerdeee?
Rain, Mehmet Çoşkundeniz'i seyret :) güzel taktikler veriyor
Nasilsin dersem konuşmaz diye ben direkt hislerimi soyleyeyim dedim ama direkt geri teper mi diyorsunuz ve misskofi su an yaptığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?