Ben karşımdakinde bana aşık olma potansiyeli görmüşsem çatır çatır adım atarım.
Ama flört zamanları tabii.
Yoksa hiç tanımadığım ama uzaktan beğendiğim birine gidip de merhaba falan demem yani.
Direkt yapmam en azından.
Öyle bir durum olursa ortam yaratmak için uğraşıp karşımdakine cesaret veririm sadece.
Karşıma çıkan erkekler genelde duygularını açma konusunda ürkek olmuşlardır.
O sebeple ben aktif davrandım hep ve onları konuşturdum. Sonra da geri çekildim.
Ardından yine bir şeyler yapıp kendimi çekmelerim devam etti.
Böyle güzel oluyor cidden.
isteee kilit nokta asik degil ama asik olma potansiyeli olan bi insana adim atmak mesele ben atarim ararim hic egolanmis ben pesinde kosmusum umrumda olmaz ama konusmalarimizi duysaniz kendimi erkek avcisi hisettim
ama karsi taraf senin ilgini gorunce azda olsa kendini bi geri cekiyo o sirada zaten ozguven felan kalmiyoKendine güvenen kadın bunu umursamaz ki zaten.
Yok kendini bir şey zanneder falan ...
Zannetse ne olacak yani? Hiç anlamadığım bir durum.
Zamanında birini benimle görüşmeye ikna etmek için uğraşmıştım mesela.
Mail yoluyla yapmıştım.
Dışarıdan baksan ne basit bir tavır dersin belki yaptığıma; ama yanına gidip de yüz yüze geldiğimde ne olduğumu gördü.
Ne kadar dik olduğumu.
Sonra aşık oldu tabii.
Yani amaç sadece tanımak için bir adım.
Gel ben sana kul köle olurum, aşkından ölüyorum demiyoruz ki.
Eğleniyoruz, kendimize sonsuz güveniyoruz. Olay bu.
Öncelikle seni tebrik etmek istedim bir an,öyle sevecen,delikanlı canlandın ki gözümde.. :) çünkü ben ilişkide duyguları yönlendirmek için rollere giren, istemediği halde kendini ağırdan ağırdan satan,arayıp sormayan,hin hin tüyolar uygulayan kadınları hiç sevmem.Gıcık olurum öyle tiplere.Belki de ben samimi olup,açık oynayıp kaybettiğim, onlar sinsi sinsi oyunlar rollerle hep kazanan oldukları içindir kim bilir...Kadın kendini ağırdan satmalı moduna geçememen de çok hoşuma gitti.Bu dayatılan kadın modelini reddedişi ve kendin olmayı gösteren bir şey.Takdir edilesi bir şey..Ama toplum var ya işte toplum,toplumda iyilik doğallık yaramıyor, işin realitesine geldiğimizde açık oynayanlar, seviyorsa arayıp sormasıyla,ilgi göstermesiyle bunu belli eden kadınlar hep kaybediyor toplumda.Erkekler çok nankör yaratıklar, onlara herşey yapay olacak,hep bir düzenle , metodla, kontrollü davranışlarla,rollerle yanaşacaksın.Onlarda bu çalışıyor. Hemen kucak açan,sıcak davranan kadından soğuyup peşlerini bırakıyorlar.
İşin özü, soruna cevap; bana kalırsa hep erkekler ilk adımı atmamalı,kadınlar da ilk adımı atmalı,kim ne zaman ne adımı isterse o adımı atmalı,doğal olmalı, bile bile uçuruma atlamalı.Ama sonucunda kim kazanır dersen; kendini ağırdan satma metodunu uygulayan,ilk adımı atmayan,kaçan tipler kazanır...Bana kalırsa dedim ama bana kalmıyor işte bu işler gördüğün gibi:)
ama karsi taraf senin ilgini gorunce azda olsa kendini bi geri cekiyo o sirada zaten ozguven felan kalmiyobunu ustumede aldim cunku bu aralar ozguven konusunda bizzat cok muzdaribim sanki icime kacan o ozguveni biri patlatti nasil tavan olur bilen soylesin iste ben demem ne kadar basit diye cunku ben mesela bi kere aradim diyelim konustuk ikinci konusma illa ondan gelcek diye beklemem kesinlikle ozledimmi icimden mi geliyo ararim ama disardan gercekten farkli dusunen birisi aynen oyle dusunuyo basit bir tavir gibi yani. bu arada suan arkadasimla okuyoruz cok bahtiyarim
Yorumlarindan bile ne kadar saglam yere basan biriymissin gibi hissediyorumBirinci, ikinci, üçüncüden zarar gelmez ama her zaman bu şekilde devam etmesi sıkıntı olur tabii.
Yani duyguları yok demektir ondan adım gelmezse.
Bende çok şükür biraz kendimi ortaya atınca karşımdakilerden de çok hoş geri dönüşler aldım her zaman.
Biraz kafana göre takıl, olmazsa da olmaz ne var yani.
Güzel yapıyorsun.
zaten genel olarak kafalarda bu fikir var ben icimde tutamiyorum bekleyemezdim bi mesaj atmazdi ben hemen atardim bekle demi yook hemen aticam yazicam sorucam hic kacan taraf olmamistim evlendim simdi pek farketmiyoBu durum erkekten erkeğe ilişkiden ilişkiye değişir bence kesinlikle.
Elbette her zaman erkekler de arasın diye beklenmez ya da konuşsun diye.
Yine de sürekli olmasa da biz kızların biraz kendini ağır almasından yani koşturan kişi olması taraftarındayım
Birinci, ikinci, üçüncüden zarar gelmez ama her zaman bu şekilde devam etmesi sıkıntı olur tabii.
Yani duyguları yok demektir ondan adım gelmezse.
Bende çok şükür biraz kendimi ortaya atınca karşımdakilerden de çok hoş geri dönüşler aldım her zaman.
Biraz kafana göre takıl, olmazsa da olmaz ne var yani.
Güzel yapıyorsun.
Yorumlarindan bile ne kadar saglam yere basan biriymissin gibi hissediyorum
aynen zaten o kadar adima elle tutulur bir adim atar duygulari varsa
zaten genel olarak kafalarda bu fikir var ben icimde tutamiyorum bekleyemezdim bi mesaj atmazdi ben hemen atardim bekle demi yook hemen aticam yazicam sorucam hic kacan taraf olmamistim evlendim simdi pek farketmiyo
Kızlar sizden gaza geldim. Benki inadından yazmayan, aramayan insan bugün normalde de konuştuğum ve kısa bir önce bir cafede denk geldiğim adama faceten yazdım :26: zaten beni bir kaç kere davet etmişti ama bi türlü gün belirleyememiştik. bende hiç davet etmemiştim ama karşılaşmamızdan yola çıkarak msj attım o gün gördüğüm senmiydin tarzında. Yanımda bir arkadaşım vardı erkek ama 4 yıllık arkadaşım olur.. Bana yanımda o erkeği görünce erkek arkadaşım sandığını o yüzden selam vermediğini söyledi. bende açıkladım durumu. Oda ozaman bigün yine böyle bi durumda denk gelirsek bu sefer selam verelim:) yazmış. Ben "böyle bir durum olmasın birdaha bence. Görüşelim." yazdım başbaşa buluşalım manasında :26: ay adım atmaya çalışırken bile odunumçokmu abartmışım sizce? sanki meraklıymışım gibimi olmuş
Kızlar sizden gaza geldim. Benki inadından yazmayan, aramayan insan bugün normalde de konuştuğum ve kısa bir önce bir cafede denk geldiğim adama faceten yazdım :26: zaten beni bir kaç kere davet etmişti ama bi türlü gün belirleyememiştik. bende hiç davet etmemiştim ama karşılaşmamızdan yola çıkarak msj attım o gün gördüğüm senmiydin tarzında. Yanımda bir arkadaşım vardı erkek ama 4 yıllık arkadaşım olur.. Bana yanımda o erkeği görünce erkek arkadaşım sandığını o yüzden selam vermediğini söyledi. bende açıkladım durumu. Oda ozaman bigün yine böyle bi durumda denk gelirsek bu sefer selam verelim:) yazmış. Ben "böyle bir durum olmasın birdaha bence. Görüşelim." yazdım başbaşa buluşalım manasında :26: ay adım atmaya çalışırken bile odunum çokmu abartmışım sizce? sanki meraklıymışım gibimi olmuş :26:
yasasin ozguvenli kadinlarmesela normalde neden selam vermedigini kafanda dusunuyordun belki aciklayinca icin rahatlamadi mi?:)) bence hicte odun degilsin bir daha boyle bir durum olmasinin ustune goruselim yazmandan anlamistir heralde bi adim attigini. o ne cevap yazdi peki sen oyle dedikte sonra ? ne bileyim bana gore hicte merakliymissin gibi degil bende boyle net olmayi sevdigim icin hosuma gitti tavrin zaten bunun ustune bulusalim derse sicak bakiyordur baktin ses cikmiyo sende anlarsin vakit kaybetmemis olursun
az önce yazdığımı değiştirmeyi denedim acaba burda bi yakını, biri görürde rezil olurmuyum korkusuyla ama sonra "amaaan boşverrr" dedim yine eski haline getirdim. valla delimiyim neyim anlamıyorumvalla 2 gündür sinir olmuştum ay niye yazmadıki bu çocuk, beni beğenmedimi noldu diye ki normalde çokta aklımda olan biri değildi ama gördükten sonra merak etmiştim yinede :18: oluurr tabii :) yazmış artık bundan sonra daha da adım atmam aman ne zormuş. Valla sizin yaptığınız benim yaptığımdan daha zormuş utandım bide. hahah güldüm sonra kendime :26:
Kusura bakma gece gece çok güldüm.
iyi yapmışsın bence ne yazabilirsin ki başka. Direkt sicak tavır hoş olmazdı.
Hem zaten msj atarak amac belli olmuş. Yanimdaki sevgilim değildi de demişsin daha ne
ben de burda gaza gelip bi şeyler yapmayı düşünüyorumhayırlısı bakalim.
Seninki de güzel cevaplamis yalnız. Bendeki öküz gibi olmamış
bide böyle deneyelim bakalım dedim. gül valla bende güldüm sonradan kendime ama insan utanıyormuş adım atmaya atmaya yanmış benim devirlersenin durumun nasıl olmuştu bu arada çok merak ettim ? :26:
guldurdun beni:)))aynen dusunup durcagina bi cevap alip onun ustunden gitmis oluyosun muneccim gibi adamin aklini okumaya calismakta pek kolay degilolur tabiii bence gayet olumlu bi cevap ilk adim icin.bundan sonra zaten akisina birakmak en guzeli su akar yolunu bulur bu kadarini yaptin ya utanmalar oluyo acaba yazmasamiydim sunu demesemiydim ama sonra kacmak kovalamak facete bakmak felan kalmiyo net ve akici oluyo hersey
Birşeyler yapmamayi düşünüyorum yazacaktım
ben valla Kaş yaparken göz cikarmistim sabirsizligimdan.sonuc da olumsuzdu zaten
hislerimi aciklamadim.ama soğuk durdum ona hep.selam bile veremedimarkadasca görüşme teklif etmiştim
ama olmadı işte..
şimdi burda gaza gelip bi daha mesaj atmasam bari. Korkuyorum askimin siddetinden
ben hala seviyorum ama olmayacak duaya sanki hala amin diyorum. Hayırlısı bakalim.
Uzun zaman geçmediyse aradan yazabilirsin bence en azından "nasılsın" gibisinden bir mesaj olabilir. Ama sana zamanında ne cevap verdi uslubu nasıldı onlarda önemli. Gerçi ilk adımı attım, duygularımın peşinden diyenlerin hepsi evlenmiş baksana cevaplara. Bizde kara kara düşünelim acaba napsak diye
en iyisini dedin bence. aynen zaten bundan sonra sana bi mesaj felan atar bence. bence soru isaretlerini ona birakmis kafan rahatlamis oldu. tabi bu durumlarda karsindaki insaninda net olmasi onemli bence senin karsindaki insan gayet netaynen rahatlıyo bide insan, amaan yazdıysam yazdım dedim sonradanbundan sonrada ona kalmış artık ben yapıcağımı yaptım. ama bu konuya denk gelmesem inadımdan yazmazdım valla denk gelmiş oldu
dediginiz bi bakima mantikli ben istisnamiyim bilmiyorum ama ben hep adim ata ata resmen bi ara benim askima asik oldugunu dusunuyodum bekarken ki hicte kisa bi gecmisimiz yok. zaten en basindan beri diyorum bunun uzun vadede eksileride artilarida oluyor ama ben birazda o zamanin verdigi toylukla olumsuz olumlu demeden kaba tabiriyle yardirmistim :) suanda olsa o kadarini yapmam ama genede adim atarim ararim geri kalmam cazibeli gozukmem belki ama yok o mu kaciyodu ben mi diyede dusunmem.2. kez denemekte bence guzel bisey icin her anlamda rahat oluyo o zaman. yanlis anladiysam duzeltin siz sadece arkadaslik edelim diye mi adim attiniz sonrasinda hayir arkadas olamayiz gibi bi tepki mi geldi?sEvlenenler istisna bence
olmayacak diye bir şey yok evlilikle sonuclandiran da var reddedilen de.
adım atmak epey zor olur 3.5 ay filan oldu.
üslubu cok netti. Ama ben de bi huy var 2.kez denemeden birakmam.
kaldi ki seviyorum da hala. İçimde büyüyüp gitmesindense bazen kırılmak iyidir, yola getirir insanı.
Yani benim icin 2.adim olmadan vazgecilecek ilk durum galiba ama hep hayirlisini diliyorum zamanla unuturum belki.
cok dusunmelik bi durum yok bence ya, dünyaya bi kere geliyoruz ve karşımızdaki de topraktan yaratılmış, hata yapan bi insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?