Hep eşlerimizi eleştiriyoruz,peki eşlerimizin bizi eleştirdiği konular yok mu?

çok hassas olmam bazen bunaltır kocacığımı.
ama napiim yengeç burcuyum ben :delphin:
haa bi de çok nazlı olduğumu söyler..
kendi şımartıyor haberi yok :)

eşim beni kızdırır
vardır 1-2 tikim onları yapmaya bayılır
sonrasında da cak-cak-cak söylendimmi
hay senin çenene der......
ki bende başladımmı arap atı gibi açılırım,ayrıca sinir olupta sustuğum bazı şeyleride kusarım
bide düzen hastalığım var benim
beşe takıpta tam yol gittiğimde,kükrediği an tırsıp kenara çekerim kendimi
yani bu durumda,pimpirmem
ve susturamadığım çenem onu rahatsız eden niteliklerim olmuş oluyo canım........kaydirigubbakcemile

onun yüzünden yaşadığım olumsuz olayları unutmamamdan memnun değil, sineye çekmemi ister. (dırdır yapmam ama zamanı gelince lafımı ederim.)

biraz rahatımdır. genelde son dakikaya bırakırım işlerimi, her zaman yetiştiririm ama. o benim yerime stres yapar. rahatlığımı çok eleştirir.
kaydirigubbakcemile

hazir cevapli olmam..birde detektif gibi herseyle ilgili soru sormam :) polis olmaliydin sen diyor senden birsey kacmaz der hep ...napim bilsin ki bir pok yerse hemencecik ogrenirim

başıma buyruk takılmamdan (gereğinden fazla özgürlükçüymüşüm :1closedeyes:)
en ufak bişeye sinirlendiimde yeri göğü inletmemden (inletirim tabii, yıkarım bilem :oklava:)
kendi dediimi ona yaptırana kadar dırdır etmemden veya duruma göre sus pus olup trip atmamdan (taa ki zafer anına kadar :lepi:)

Son düzenleyen: Moderatör:
onun yüzünden yaşadığım olumsuz olayları unutmamamdan memnun değil, sineye çekmemi ister. (dırdır yapmam ama zamanı gelince lafımı ederim.)

ben bunu nasıl unuttum :mymeka: aslında en sık şaka-ciddi yakındığı konu bu "unutmamam".

evet hayatımda zararını da gördüğüm oluyor bu özelliğimin ama gerek aşk gerek iş hayatımda hafızamın faydası büyüktür.

örnek konuşma:

ben: söylemedin
o: ya söyledim, sen unutmuşsundur
ben: ben?
o: ...
ben: unutmak? sence ben unutmuş olabilir miyim?
o: :1no2: yok olamazsın.
ben: :1rolleyes:
o: uff ya napıcam ben senin bu hafızanla. unut, unut ara sıra da olsa bir şeyleri unut
sonuç:Şeniz

Olaylara aşırı tepki göstermemi,
Çok ince fikirli olmamı,
Ailesi ile ilgili olumsuz konuşmamı,.....

yaşadığımız bazı olaylar yüzünden artık ilgisiz olmamdan.bu aralar gezmelerimden daha doğrusu dışarda çok vakit geçirmemden.kurs kızımın dersanesi,annemin doktor işleri.alışveriş.sanki hepsi keyiften.ben evi ihmal ediyormuyum önemli olan bu.Tabikide etmiyorummmmmm.delikafadulden ha birde yolda gördüğüm kedi köpek hepsini okşamak istiyorum bunada çok bozulur.

herşeye kafamı çok takarım, bide sık sık küsüveririm bazen kızar bazende hoşuna gider...hee bide fazla hazır cevabımdır en azından eşimden fazla bişey diyemeyip kalakalır bazen onun yerine kendime cevap verdiğimi bile bilirim altta kalmasın diye sonra yine bişey bulur ilave ediveririm...ne tuhaf dimi sorarsan onunla dalaşıyorum ama aslında kendi kendime laf yetiştiriyorum oda beni seyrediyo...ama bazen ya hep değil...şimdi kendimi arza gibi hissettim...doğru söyleyin benim neyim var...

herşeye kafamı çok takarım, bide sık sık küsüveririm bazen kızar bazende hoşuna gider...hee bide fazla hazır cevabımdır en azından eşimden fazla bişey diyemeyip kalakalır bazen onun yerine kendime cevap verdiğimi bile bilirim altta kalmasın diye sonra yine bişey bulur ilave ediveririm...ne tuhaf dimi sorarsan onunla dalaşıyorum ama aslında kendi kendime laf yetiştiriyorum oda beni seyrediyo...ama bazen ya hep değil...şimdi kendimi arza gibi hissettim...doğru söyleyin benim neyim var...

kaydirigubbakcemile3

ara sıra olur öyle. bence sebebi, dolmuş oluyorsun ve sen hararetli bir şekilde konuşurken karşından da cevap bekliyorsun, e o da akıllı adammış kaydirigubbakcemile3 sessizlik hakkını kullanarak senin daha fazla alevlenmene sebep olmuyor aklınca.
tabii sen de "bu kadar laf ettim bir cevap ver allah'ın kulu" diyor olabilirsin.:oklava:

ben neden bu olayı kendime çok yakın buldum acaba fisfisfis delikafadulden

benim eşimde her zaman haklı oldugumu idda etmemden şikayetci.ama napiyim hep haklıyım gercekten

benimkide dışarı çıkarken tam bir saat hazırlanmamdan şikayetçi-tatlicadiarzu-.bir de pazara gidince şunları alalım mı diye sormamdan. lazımsa ihtiyaçsa al bana sorma der:sm_confused:

Suratım hemen asılabiliyor buna sinir oluyor.birde evden çıkarken 2 kere b-kontrol etmem kapıyı klitlerken kilitledikten sonrada kapıyı itip çekmem..hasta ruhluyum galiba hep kapıyı açık bırakıcam korkusu var ne bileyim.anahtar kaybettikten tlf çaldırdıktan sonra takıntı olarak kaldı bende..UNUTMUŞTUM EKLEYEYİM HEMEN 1 SAATTE EVDEN ÇIKAMAM BUNA DA ACAYİP SİNİR OLUYOR..YAZIK ADAMA VALLA

Fazla ilgimden şikayetci öyleki en çok kullandıgı kelime durele oluyor eskiden suluk gibisin derdi ama artık söylemiyor.Bazende gevezeligimden ben konusurda konusurum aslında bunlardan şikayetci şikayetci olmasına ama azıcıkta bos bıraksam azıcıkta suskun dursam hayırdır bişeymi var diye telaşlanıyor alıştı artık az degil 10 yıldır beraberiz baska esler gibi sabah git akşam gelde yok bizde gunun her anı hep beraber :içelim::lepi:

Back
X