- 8 Ekim 2017
- 69
- 52
- 3
- 28
- Konu Sahibi Orkidemorkide
-
Yani evet.. Son görülmesi hep bana yazdığı saat olunca acaba ben mi abartıyor, çok kırılgan davranıyorum diye düşündüm ama.. haklısınız sanırım..İplemiyor demek tabi sen de çözmüşsün.
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Bazen insanın yanında bu şekilde olgun düşünen insanlara ihtiyacı olabiliyor .. 2 hafta erken.. Yani genel olarak bitirmek ister gibi bi hali yok sanırım..Sizin ne amacla konustugunuzu kendisi biliyor mu?
Hic yuz yuze gorustunuz mu?
10dk cok uzun bir sure degil. 1 saat bile uzun degil duruma gore. Calisiyor mu? Okuyor mu? Mesgul olma ihtimali yok mu?
Yazdiginda nasil cevaplar yaziyor? Konusmayi devam ettiren mi yoksa bitiren mi?
Yine de bisey soylemek icin erken. Iki haftada isinamamistir bile tam olarak. Yuzyuze gorusmeden de yazmak kimi insan icin cok zor.
Bir erkek seni Mutlu etmiyorsa,Mutlu ettiği başka bir kadın vardır,sözünü hatırlatıyım.Gerçekten çok dogru bir söz.Yani evet.. Son görülmesi hep bana yazdığı saat olunca acaba ben mi abartıyor, çok kırılgan davranıyorum diye düşündüm ama.. haklısınız sanırım..
Haklısın kesinlikle ama ben nasıl dile getirmeliyim bunu? Direk ben söylesem olur mu? Çok amatörüm maalesef çok olgun biri olduğum söylenemez :/ ...Hangi yüzyılda yaşıyorsun sen? neden buluşmayı erteliyorsunuz ki.15 günde 1 saat buluşulamaz mı...biran evvel yüzyüze görüşün..çocuk elektrik alıp alamayacağı meçhul birine niye saatlerce dil döksün..ayrı şehirlerdeyseniz hiç olmaz zaten.
Aynen öyle gidiyor kouşma 19da yazsam 19.40. o tekrar 20.30. ya en azından ne konusacaksak konusalım sonra hadi iyi günler yarın yine konuşuruz da böylesi valla anlam veremedimŞimdi bu durum sürekli yaşanıyorsa ve kısa kısa cevaplar veriyorsa sıkıntı olabilir. Ben de çok hoşlanmıyorum mesela işte bir muhabbet başlayınca çok çok geç cevap verilmesinden, sen yazıyorsun atıyorum 19:00da adam sana cevap atıyor 19:40ta sen 19:45te yazıyorsun adam 20:30da falan ciddi sıkıntı. Hele de telefonlara yapışık yaşadığımız bu dönemde bana aşırı meşgul olduğunu düşündürtmüyor bunlar. Ama muhabbetten de anlayabilirsin yani muhabbet ilerletici olmak yerine bitse de gitsek stili konuşuyorsa, evet iplenmiyorsun.
Haklısın kesinlikle ama ben nasıl dile getirmeliyim bunu? Direk ben söylesem olur mu? Çok amatörüm maalesef çok olgun biri olduğum söylenemez :/ ...
Aynen öyle gidiyor kouşma 19da yazsam 19.40. o tekrar 20.30. ya en azından ne konusacaksak konusalım sonra hadi iyi günler yarın yine konuşuruz da böylesi valla anlam veremedim
Zannediyorum bu zamana dek yüz yüze bir görüşmeniz olmamış. En kısa zamanda yüz yüze bir buluşma ayarlayın, o zaman önünüzü görürsünüz. Belki siz de hoşlanmayacaksınız ondan, muhabbeti sarmayacak, hareketleri garip gelecek. Buluşmadan sonra ya tamam ya devam deyin derim.
Kızlar ikinize de çok teşekkür ederim. En iyisi bu kesinlikle haklısınız. En kısa zamanda görüşelim neymiş işin özü bakalım :) teşekkürlerBiryerden başlamak lazım..artık erkek adım atar klişesi eskilerde kaldı..mesela beklediğim film gelmiş eşlik etmek ister misin yazabilirsin..yada tiyatroya iki biletim var gelmek ister misin vs.. kitap almaya gidicem sonrasında kahve içelim mi yaz..artık hayat hızlı..çocuk pek atılgan bir tip değilse itelemek lazımmutlaka görüş belki sen beğenmezsin boşa vakit harcamamış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?