Hep geç yazıyor

Orkidemorkide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
69
52
3
28
Herkese merhaba. Siteyi uzun süredir takip etmeme ragmen hesabimi yeni actim, bu konu icin...
Ben bir sosyal medya hesabımdan biriyle tanıştım ben 20 kendisi 22 yaşında..2 haftadır konuşuyoruz. Her şey güzel gayet hoşsohbet,efendi.Ortak bir arkadaşımızdan öğrendiğime göre de çok iyi,anlayışlı,sevilen ve bilinene göre bugüne kadar sevgilisi olmayan biri(yada yani çok o işlerle bilinmeyen,çapkın olmayan mı desem). Fakat sorun şu ki; hep geç yazıyor. Yani evet yazıyor ama en az 10 dk sonra genellikle 1 saat falan sonra.. Sizce ben mi abartıyorum? Biraz tuhaf ve didikçi bir yapım var..Sizce sorun mu bu? Yani istemese yazmazdı galiba ama beni iplemiyor mu demek bu?...

Sizin ne amacla konustugunuzu kendisi biliyor mu?
Hic yuz yuze gorustunuz mu?
10dk cok uzun bir sure degil. 1 saat bile uzun degil duruma gore. Calisiyor mu? Okuyor mu? Mesgul olma ihtimali yok mu?

Yazdiginda nasil cevaplar yaziyor? Konusmayi devam ettiren mi yoksa bitiren mi?

Yine de bisey soylemek icin erken. Iki haftada isinamamistir bile tam olarak. Yuzyuze gorusmeden de yazmak kimi insan icin cok zor.

Çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Bazen insanın yanında bu şekilde olgun düşünen insanlara ihtiyacı olabiliyor .. 2 hafta erken.. Yani genel olarak bitirmek ister gibi bi hali yok sanırım..

Yani evet.. Son görülmesi hep bana yazdığı saat olunca acaba ben mi abartıyor, çok kırılgan davranıyorum diye düşündüm ama.. haklısınız sanırım..
Bir erkek seni Mutlu etmiyorsa,Mutlu ettiği başka bir kadın vardır,sözünü hatırlatıyım.Gerçekten çok dogru bir söz.

bilemedim:/ ne zaman biri bana geç yazsa altından baska bir sey cıkıyordu. genelde kötu oluyordu benim icin. o yuzden baştan canını sıkıyorsa ileride daha cok sıkar.. bence değmez, kendini uzme hic böyle devam ediyorsa salla gitsin:/

Hangi yüzyılda yaşıyorsun sen? neden buluşmayı erteliyorsunuz ki.15 günde 1 saat buluşulamaz mı...biran evvel yüzyüze görüşün..çocuk elektrik alıp alamayacağı meçhul birine niye saatlerce dil döksün..ayrı şehirlerdeyseniz hiç olmaz zaten.

Şimdi bu durum sürekli yaşanıyorsa ve kısa kısa cevaplar veriyorsa sıkıntı olabilir. Ben de çok hoşlanmıyorum mesela işte bir muhabbet başlayınca çok çok geç cevap verilmesinden, sen yazıyorsun atıyorum 19:00da adam sana cevap atıyor 19:40ta sen 19:45te yazıyorsun adam 20:30da falan ciddi sıkıntı. Hele de telefonlara yapışık yaşadığımız bu dönemde bana aşırı meşgul olduğunu düşündürtmüyor bunlar. Ama muhabbetten de anlayabilirsin yani muhabbet ilerletici olmak yerine bitse de gitsek stili konuşuyorsa, evet iplenmiyorsun.

Haklısın kesinlikle ama ben nasıl dile getirmeliyim bunu? Direk ben söylesem olur mu? Çok amatörüm maalesef çok olgun biri olduğum söylenemez :/ ...

Aynen öyle gidiyor kouşma 19da yazsam 19.40. o tekrar 20.30. ya en azından ne konusacaksak konusalım sonra hadi iyi günler yarın yine konuşuruz da böylesi valla anlam veremedim

Haklısın kesinlikle ama ben nasıl dile getirmeliyim bunu? Direk ben söylesem olur mu? Çok amatörüm maalesef çok olgun biri olduğum söylenemez :/ ...

Biryerden başlamak lazım..artık erkek adım atar klişesi eskilerde kaldı..mesela beklediğim film gelmiş eşlik etmek ister misin yazabilirsin..yada tiyatroya iki biletim var gelmek ister misin vs.. kitap almaya gidicem sonrasında kahve içelim mi yaz..artık hayat hızlı..çocuk pek atılgan bir tip değilse itelemek lazım mutlaka görüş belki sen beğenmezsin boşa vakit harcamamış olursun.

Aynen öyle gidiyor kouşma 19da yazsam 19.40. o tekrar 20.30. ya en azından ne konusacaksak konusalım sonra hadi iyi günler yarın yine konuşuruz da böylesi valla anlam veremedim

Zannediyorum bu zamana dek yüz yüze bir görüşmeniz olmamış. En kısa zamanda yüz yüze bir buluşma ayarlayın, o zaman önünüzü görürsünüz. Belki siz de hoşlanmayacaksınız ondan, muhabbeti sarmayacak, hareketleri garip gelecek. Buluşmadan sonra ya tamam ya devam deyin derim.

Kızlar ikinize de çok teşekkür ederim. En iyisi bu kesinlikle haklısınız. En kısa zamanda görüşelim neymiş işin özü bakalım :) teşekkürler

Bu konuyla ilgili başka fikri olan var mı?.. Dinlerim seve seve .. :/ Çünkü sonuçta fotoğrafımı gördü, beğenmemiş olabilir.. Beğenmese konuşmaya devam eder miydi? vs.. karışık durumlar hep..

2 haftalık bir konuşma için okadar kafa patlatmaya gerek Yok . Sende yazma bırak kendi yazsın . 1 saat sonra dönersin mesajına . Takmıyosa ne zaman döndüğün çok ta şaaapma yani

2 haftalık tanışıklık için fazla kafa yormayın. Belki de evli. İnternetten tanıştım diyorsunuz, kimin nesi in midir cin midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…