Hep intihar eşiğinde olmak.

Bak güzelim bu sevgi açlığı anne sevgisi veya baba sevgisi eksikliğinden kaynaklanıyor ne hata yaptılar bilmiyorum ama sen onları affet ve karşındakinde bu sevgiyi aramaktan vazgeç ya da arkadaşını sev onlarla doldur ya da gerçekçi ol karşındakini değerlendirirken .Bitebileceğini kabul ettir kendine

Yasinin olgunlugunda davranamiyorsun malesef.
bi adam icin olmeye deger mi? Hic kimse icin intihar edilmez. Olum kurtulus olsa gerek. Ahiretini yaktiginla kalirsin ben soyleyim
Haklısınız bir adam ıcın degıl zaten kendi yasadıgımı baskasına cektirmek beni korkutuyor

Bak güzelim bu sevgi açlığı anne sevgisi veya baba sevgisi eksikliğinden kaynaklanıyor ne hata yaptılar bilmiyorum ama sen onları affet ve karşındakinde bu sevgiyi aramaktan vazgeç ya da arkadaşını sev onlarla doldur ya da gerçekçi ol karşındakini değerlendirirken .Bitebileceğini kabul ettir kendine
Evet belkide ondan dolayı açık ve net beynımde sundan bundan olcak bisey yok.. ben herkesin vebalini tasıyormusum gibi hissediyorum. Ne olursa olsun ben üzülüyorum herkesi kendim gibi sanarak ondan kimseye git diyemiyorum , daha doğrusu değerlendiremıyorum bile birini olgunca

Ailenden ilgi görmedin mi ? Sevgi görmedin mi ?
Gördüğümü sanıyorum ancak beni hiç yetıstırmediler su iyi bu kötü herseyı kendim deneyimledim sorunlarımı kendim aştim paylasmadım yani. Benım ilgi olağım lise 1 den beri hep buydu. Cok kıloluydum lisede ve oncesinde cok seye maruz kaldım ondan dolayı annem de babamda birbirine atardı bu kız senin yızınden boyle oldu diye . Sımdı dusununce insanlar tarafından cok ezildim o konuda. Hep bi sevgiliye sıgındım karsıma cıkan herkeside hayatıma dahil ettim bu sebeple sanırım

Gördüğümü sanıyorum ancak beni hiç yetıstırmediler su iyi bu kötü herseyı kendim deneyimledim sorunlarımı kendim aştim paylasmadım yani. Benım ilgi olağım lise 1 den beri hep buydu. Cok kıloluydum lisede ve oncesinde cok seye maruz kaldım ondan dolayı annem de babamda birbirine atardı bu kız senin yızınden boyle oldu diye . Sımdı dusununce insanlar tarafından cok ezildim o konuda. Hep bi sevgiliye sıgındım karsıma cıkan herkeside hayatıma dahil ettim bu sebeple sanırım
Olabilir normaldir işte bu sebeple böyle olman . Annen baban ayrı mı ? Kaç yaşındasın ?

Yeni yazabildim özür dilerim. Kendime acıma duygum yok , liseden beri hiç yalnız kalmadım hep hayatıma biri girdi sürekli hayatımda biri oldu , bunuda ben secmedim yani basında duygu beslemiyordum , beni sevmelerini sevdim ılk erkek arkadasımdan beri ilk hep gelıp gittiler sımdi bende yeni kendimi kesfettıgımden yazıyorum sonrasında ise hep geri donduler yani bu bende hırsa donustu sanırım ondan zor baglanan ama yalnız kalamayan biri haline geldim yani ben bile farkında olmadan gelmişim. Bana o verilen zararla hep canım yancak dusuncesiyle hem nefret ederek yada karsımdaki insan istedıgı muddetce hayatımda kaldılar nefret etsemde ıcımde ki sevgı aclıgını bastiramadım ve yanımda dursunlar istedim . Beni bu denli hayatıma ve karakterimi etkıledıgını 2 yıl once kesfettım ilk. Hayatıma giren kimse kendi istemden daha cıkmadı hayatımdan ben git desemde geldıgınde hep aldım. Nasıl bir insanım bılmıyorum hayır demeyı bilmiyorum hani ask fakan da yoktu bunların hıc birinde bundan eminim sadece basındaki o benden gitmeleri ve hep gerı donduler çünkü ben sevmesemde ılıskıler o denli odak noktam ki hep o doğru ınsan diye elimden her geleni yaparım sevmediğimi anlayamaz en cok seven birinden bin kat ilgimi alakamı veririm. Yapım bu bunu işgudusel yapıyorum sanırım.sonrasında ise buna alısıyorlar. Hep bu dongude kaldım hep . Sonrasında ise karar aldım hayatıma giren kişiyi sevecektim zorladım deli gibi sevdim bu sefer gercekten sevıyordum. Her gun dusunuyordum ve bu sefer hayatımın darbesini yedim yollarda bayıldım kalp krizi gecırdım yanıma dahi gelmedi 5 kez ayrıldı hep gerı dondu bahanelerle tek arkadasıyla tanısmamıstım. Evinin adresini mahkeme kagıdından ogrendım. Aramızdaki tutku yada bence olan o adını ne oldugunu bilmedıgım seyle birlikte yine herseyını affettım , onun hayatına birileri girdi benım girdi ama gercekten sonra birini sevemedım hatta ondan sonra hayatıma giren kişi benım onu nasıl sevdıgımı gorunce beni sevdi.. o derece sevgiyi besledıgımı bana gercekten deger verdi, bende beni seven birini sevmeye denedim hep yine yaptıgım gibi arkadas olarak gerek insan olarak cok sevıyordum beni gerckten anlıyordu her sekılde bazen uzaklastı ama beni anladı yargılamadı beni ben gibi kabul eTtı , herkesi zaten ben oyle kabul etmiştim sonrasında bu sevdıgım kişi hayatıma yenıden dahil olmak istedi gorüşüyorduk hayatımda olan kısıyı biliyordu bende onunkini biliyordum sadece sohbet ıcındi basta sonrasında ise o ayrıldıgını soyledi ben gercekten kafamdan attıgımı sanıyordum bu arada agır antidepresanlara basladım kafam allak bullak oldu ve akısına bırak demiştim kendime ve bıraktım , bir kadının hıkayesi tam olarak sevdıgı adamın ihanetiyle baslardı işte , ve sevıyordum hala ama geride bıraktıgım seyler aklımdaydı artık hem aşk nefret ve tutku ve intikam vardı ıcmde. Dedim bu sefer ben darbeyş vurup oyundan cıkıcam ve gorusmeye devam ettım ıkısıyle de bu asamada hergun kafamda intihar dusuncesi olustu yaptıgımdan utandım hergun ve sonunda ıkısıde ogrendi ve artık herseyın farkındayım . Benim karakterim oturmamıs vicdanım cok raatsız hayatımda ılk kez birini intikam ıcın aldattıgıma degıl de tam olarak geride bıraktıgıma uzuluyorum. Acaba oda ben gibi acı cekecek mi diye hersey benım yuzumden oldu diye hissediyorum ve kendimi affedemıyorum . Gercekten dayanamıyorum her dk intihar beni kendine cekıyor. Kendimi affedemiyorum .. hiç bişeyden zevk alamıyorum, hergun dua edıyorum canımı al Allahım diye .
Putto yazdıklarını okudum..öncelikle yaşını merak ettim.yasadihin karmaşık duygular ve içinde herşeyi icsellestirmen seni çok yormuş.fakat yinede dipte değilsin.bikere hayatında erkek olmasada olur.bu alışkanlığı bırak.bir erkeğin sevgisi ile hayatta kalma psikolojisini bırak.zamanla hayatına iyi bir eşin girdiğinde bile ona çok anlam yükleyip hayatının merkezi haline getirme.sunu unutma ki o sevdiğin adamların hepsi fani.sendeki eksiklik manevi eksiklik.karaktersizlik yaptım diyede kendini öldürmekle daha büyük bir karaktersizlik yapma.kendine ruhuna bedenine resmen zulmediyor kendini önce sen sevmiyorsun.hata yaptın ama her hatanın dönüşü vardır.o yaptığın davranışi sürekli sürdürmedin sürece karakterinde düzelir.neden kendine zaman vermiyorsun.neden sil baştan beyaz bir sayfa ile baslamiyorsun.hemen git güzel bir duş al,kendine söz ver düzeleceğim diye,sonra kendine bir kahve yap kendini güzel telkinler ver.inan kendine putto.duzeleceksin inanıyorum.

Putto yazdıklarını okudum..öncelikle yaşını merak ettim.yasadihin karmaşık duygular ve içinde herşeyi icsellestirmen seni çok yormuş.fakat yinede dipte değilsin.bikere hayatında erkek olmasada olur.bu alışkanlığı bırak.bir erkeğin sevgisi ile hayatta kalma psikolojisini bırak.zamanla hayatına iyi bir eşin girdiğinde bile ona çok anlam yükleyip hayatının merkezi haline getirme.sunu unutma ki o sevdiğin adamların hepsi fani.sendeki eksiklik manevi eksiklik.karaktersizlik yaptım diyede kendini öldürmekle daha büyük bir karaktersizlik yapma.kendine ruhuna bedenine resmen zulmediyor kendini önce sen sevmiyorsun.hata yaptın ama her hatanın dönüşü vardır.o yaptığın davranışi sürekli sürdürmedin sürece karakterinde düzelir.neden kendine zaman vermiyorsun.neden sil baştan beyaz bir sayfa ile baslamiyorsun.hemen git güzel bir duş al,kendine söz ver düzeleceğim diye,sonra kendine bir kahve yap kendini güzel telkinler ver.inan kendine putto.duzeleceksin inanıyorum.
24 yasındayım . Yazdıklarına tesekkurler baslamak isterim , evet ben erkeklerle hayatımı mutlu ya da mutsuz olarak kendimi adlettım , onlarla iyiysem iyiyim kötüysem kötüyüm sanırım benım sınavımda bu olsa gerek. Beni anlamıssınız , evet ben bu donguden cıkmam için büyük ihtimal bununla sınanıyorım. Eksikliği tamamıyla yeni farkediyorum. Düşündükçe cıkıyor, ben hiç kendimi beslememısım , bunu arkadaslarıma desem ınanmazlar bana. Asırı takıntısız bir insan görünüyorum dısardan , ruh halim genelde neşelidir . Bastiriyordum işte hayatımda birinin varlıgıyla sürekli..kendimi dinlemedim hiç hayatta ki amacımı dahi sorgulamadım. Ama sizlerin ufkumu acmasıyla hatamın bedelini ben ödemeliyim ancak bu ölerek degılde bidaha aynı sınavda yenılmeyerek..kendim olarak istemedıgım birini hayatımda tutmayarak bunların hepsını anlıyorum ancak uygulamak işin odak noktası ama yapacagım..

24 yasındayım . Yazdıklarına tesekkurler baslamak isterim , evet ben erkeklerle hayatımı mutlu ya da mutsuz olarak kendimi adlettım , onlarla iyiysem iyiyim kötüysem kötüyüm sanırım benım sınavımda bu olsa gerek. Beni anlamıssınız , evet ben bu donguden cıkmam için büyük ihtimal bununla sınanıyorım. Eksikliği tamamıyla yeni farkediyorum. Düşündükçe cıkıyor, ben hiç kendimi beslememısım , bunu arkadaslarıma desem ınanmazlar bana. Asırı takıntısız bir insan görünüyorum dısardan , ruh halim genelde neşelidir . Bastiriyordum işte hayatımda birinin varlıgıyla sürekli..kendimi dinlemedim hiç hayatta ki amacımı dahi sorgulamadım. Ama sizlerin ufkumu acmasıyla hatamın bedelini ben ödemeliyim ancak bu ölerek degılde bidaha aynı sınavda yenılmeyerek..kendim olarak istemedıgım birini hayatımda tutmayarak bunların hepsını anlıyorum ancak uygulamak işin odak noktası ama yapacagım..

Putto canim kardesim, sen simdi bir herif icin mi oleceksin???? Ablacim en esasli adam bile cenazende yeni kadin bakinmaya baslar inan bana. Makber'i yazan sairimiz bile 2 ay sonra birini bulup evlenmis. Siiri okusan, sarkiyi dinlesen bu adam vereme tutulur dersin, o kadar melankolik. O abi bile 2 ay sonra baskasini bulup nikah kiymis gerisini sen dusun. Yani diyecegim su ki, oldugunle kalirsin. Kendini dusunmuyorsan, seni yetistiren ana babayi dusun, bunu onlara yapmaya ne hakkin var?

Putto canim kardesim, sen simdi bir herif icin mi oleceksin???? Ablacim en esasli adam bile cenazende yeni kadin bakinmaya baslar inan bana. Makber'i yazan sairimiz bile 2 ay sonra birini bulup evlenmis. Siiri okusan, sarkiyi dinlesen bu adam vereme tutulur dersin, o kadar melankolik. O abi bile 2 ay sonra baskasini bulup nikah kiymis gerisini sen dusun. Yani diyecegim su ki, oldugunle kalirsin. Kendini dusunmuyorsan, seni yetistiren ana babayi dusun, bunu onlara yapmaya ne hakkin var?
Anlamadıgınız konu bir adam için değil ben sevdıgım kişiyi hayatımdan cıkardım , onun için harcadıgım kişiler en basta onun ıcın harcadıgım kendimden dolayı vicdanım asırı rahatsız. Bütün durum bu yani kendimi affedemiyorum, kendimi sevemıyorum bundan dolayı buna saplandım . Bir daha üzmemek ve üzülmemk için tamamen

Yaşadığım apartmanda bir kadın intihar etti ve ben şahit oldum o yüzden şuan evimi değişmek istiyorum düşünün ben diş kapının diş mandali

Ama yılbaşı akşamı baktım ailesi ağaçlarını süslemiş gayet mutlular yani hayatlarına devam ediyorlar normali de bu değil mi ?

O kadın 55 yaşındaydı nedenini bilmiyoruz ama biseyler yaşamıştı demekki baya yaş almıştı 12. Kattan atıverdi kendini peki sen güzel kardeşim 24 yaşındasın kendini daha çok bisey yaşamış mi sanarsın bir dur senin imtihanın bu demek hayır zaten şuan hepimiz ne desek boş bu fikri dr yardımları değişmemiş ki biz degistirebilelim ama ne diyebiliriz biz daha iyi bir psikiyatr dene ve psikolog eşliğinde devam et ben de antidepresan kullanıyorum seni bir noktada anlayabilirim ama inan ki giden gittigiyle kalıyor kalanlar hayatına devam ediyor. Sana yazık olur hayat çok güzel benim de cevremde kimse yok herkesin bir araya gelip çagırmadığı bir insan oluyorum bazen ama hayat bundan ibaret değil ki ben kendimi seviyorum herşeyi seviyorum sadece artık seviye koyuyorum.

Yardim yetmiyorsa daha iyi bir yerden yardım al lütfen yazık etme

Anlamadıgınız konu bir adam için değil ben sevdıgım kişiyi hayatımdan cıkardım , onun için harcadıgım kişiler en basta onun ıcın harcadıgım kendimden dolayı vicdanım asırı rahatsız. Bütün durum bu yani kendimi affedemiyorum, kendimi sevemıyorum bundan dolayı buna saplandım . Bir daha üzmemek ve üzülmemk için tamamen

Ablacim 30 yasindaki kadin da, 50 yasindaki kadin da senin yaptigin hatalari yapiyor. Ben de yaptim, ben de bir erkegi cok sevdim kendi onume koydum. Sonuc: Kazigi yedim. Tum kadinlar oyle ya da boyle kazik yiyor. Ondan sonra dersini alip ayni hatayi tekrar yapmiyorsun. Simdi gel sor bana, derim ki deli miyim bir herif icin oleyim onlar gebersinler hepsi bana kurban olsunlar bu kadar...bitti gitti.

2 ay olsa iyi ölen karısının cenazesinde tanıştığı bir kadınla evlendi hem de

Back
X