Hep intihar eşiğinde olmak.

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Şu an tek istedıgım sey ölmek , sevgi açlığı hissettıgım tek sey hayata karsı .Açım ve asla gereken sevgiyi gormedım ve bu kucuklukten beri bende lisede olusan bir sey hep intihara meyil ettim. Antidepresan kullanıyorum yasadıklarımı hazmedemiyorum . Sürekli düşünüyorum video seyrediyorum , sanki ben dünyadan yok olsam herkes rahat etcek gibi geliyor.neden yazıyorum bilmiyorum herseye karsı umudumu yitirdim, tek olan buydu yitirdim

Şu an tek istedıgım sey ölmek , sevgi açlığı hissettıgım tek sey hayata karsı .Açım ve asla gereken sevgiyi gormedım ve bu kucuklukten beri bende lisede olusan bir sey hep intihara meyil ettim. Antidepresan kullanıyorum yasadıklarımı hazmedemiyorum . Sürekli düşünüyorum video seyrediyorum , sanki ben dünyadan yok olsam herkes rahat etcek gibi geliyor.neden yazıyorum bilmiyorum herseye karsı umudumu yitirdim, tek olan buydu yitirdim
Ölüm sadece sizin güzel gunlerinizi çalar, olan size olur yani. Yaş kaç? Problem ne?

İntihar ederseniz bir gün hadi en fazla üç gün üzülürler sonra herkes hayatına devam eder .içinizdeki intikam duygunuza bir çare lazım.birde güzel kardeşim bu beden bizlere Allah'ın emaneti..bu emanete sahip çıkın.o pis adamlar sevmezse sevmesin.Allah sevsin sizi.sahip olduklarinizla mutlu olmaya çalışmak yerine neden hep olumsuz yönünden bakıyorsunuz gerekirse terapi alın.zatn intihar düşüncesi tamamen psikiyatrik bir durum Belkide depresyonunuz ilerledi bir uzmandan yardım alsanız.size şuan cok ağır gelen şey ne biraz somut örnek verir misiniz? Neden dipte görüyorsunuz inanın herşeyin bir çaresi var lütfen kendinize merhamet edin.

Adama ceza vermek için hem kendi tatlı canuna kıyacaksın , hemde ahiretini mü yakacaksın. Yapma kardeşim değmez , sen tedavini olmaya devam et bence...
Hayat kısa , kuşlar uçuyor...
Mutlaka seni çok sevip değer verecek kaliteli bir adam çıkacaktır karşına.

Psikolojiniz normal değil. Intikam almak filan çok gereksiz.
Mutlu olmak için bir başkasına ihtiyacınız yok, dünya 1 kişi Üzerin e de kurulmadı. Lütfen destek alin
Evet hep hayatımı boyle ilişkiler üzerinden yaşadım hiç kişiliğim gelişmemiş farkındayım bende . Birey olamadım hiç

Daha yoğun antidepresanlar kullan
Sorun ne diye sormuşlar eee bi adam vardı bilmem ne,hepimiz sevdik saksı gibi yaşamadık sevildigimiz oldu sevilmediğimiz oldu en fazla arabesk dinler ağlardım Yani,yeni neslin sorunu ne anlamıyorum eski usul popoya terlik vura vura mi yetiştirmeli miyiz nedir

Deliler gibi sevdikk o olmazsa yapamayız dedik .
Noldu ..
bambaşka bır adamla evlendım . Şuan binlerce kez şükür ediyorum .
Sende ediceksın . Şuan sadece sabır , ölüm çare değil .
Onun için ölsen nolcak ?
Umrundamı olcak. Silinip gdiceksin ..
Olan gözü yaşlı kalan ailen olcak .
Değer mi bir Şerefs**z için?

Bir dini inanç ya da ruhani başka bişeyin yok mu, bunlar yoksa yoga falanda mı yapamazsın, bir kitap bir dergi de mi karıştıramazsın bir tane bile sinemaya kafeye gidecek arkadaşın yok mu, 24 yaşındasın hayatının özü özeti: e aşık oldum arafa 5 kişiyle flört ettim intikam alacam, bu mu?
Başka bir insan evladına bir faydan oldu mu, olduysa buna tutun lösev gönüllüsü ol mesela

Ama yok hemen ölelim ölelim...e iyi ölün madem doğal seleksiyon diye bişey var sonuçta

ben de açım hayatım hangimiz tokuz şu zıkkıma... hepimiz ölürsek dünya kötülere kalır. bize ihtiyacı var dünyanın... boşver zamanı gelince, vakti dolunca zaten olacak. :KK51:

Hepimiz bu tarz ya da daha ağır problemler yaşıyoruz.Önemli olan dayanmak,sabretmek.Acılara dayandıkça olgunlaşır,kendi hamurunda yoğurulur insan.Destek almalısın.

İntihar ederseniz bir gün hadi en fazla üç gün üzülürler sonra herkes hayatına devam eder .içinizdeki intikam duygunuza bir çare lazım.birde güzel kardeşim bu beden bizlere Allah'ın emaneti..bu emanete sahip çıkın.o pis adamlar sevmezse sevmesin.Allah sevsin sizi.sahip olduklarinizla mutlu olmaya çalışmak yerine neden hep olumsuz yönünden bakıyorsunuz gerekirse terapi alın.zatn intihar düşüncesi tamamen psikiyatrik bir durum Belkide depresyonunuz ilerledi bir uzmandan yardım alsanız.size şuan cok ağır gelen şey ne biraz somut örnek verir misiniz? Neden dipte görüyorsunuz inanın herşeyin bir çaresi var lütfen kendinize merhamet edin.
Yeni yazabildim özür dilerim. Kendime acıma duygum yok , liseden beri hiç yalnız kalmadım hep hayatıma biri girdi sürekli hayatımda biri oldu , bunuda ben secmedim yani basında duygu beslemiyordum , beni sevmelerini sevdim ılk erkek arkadasımdan beri ilk hep gelıp gittiler sımdi bende yeni kendimi kesfettıgımden yazıyorum sonrasında ise hep geri donduler yani bu bende hırsa donustu sanırım ondan zor baglanan ama yalnız kalamayan biri haline geldim yani ben bile farkında olmadan gelmişim. Bana o verilen zararla hep canım yancak dusuncesiyle hem nefret ederek yada karsımdaki insan istedıgı muddetce hayatımda kaldılar nefret etsemde ıcımde ki sevgı aclıgını bastiramadım ve yanımda dursunlar istedim . Beni bu denli hayatıma ve karakterimi etkıledıgını 2 yıl once kesfettım ilk. Hayatıma giren kimse kendi istemden daha cıkmadı hayatımdan ben git desemde geldıgınde hep aldım. Nasıl bir insanım bılmıyorum hayır demeyı bilmiyorum hani ask fakan da yoktu bunların hıc birinde bundan eminim sadece basındaki o benden gitmeleri ve hep gerı donduler çünkü ben sevmesemde ılıskıler o denli odak noktam ki hep o doğru ınsan diye elimden her geleni yaparım sevmediğimi anlayamaz en cok seven birinden bin kat ilgimi alakamı veririm. Yapım bu bunu işgudusel yapıyorum sanırım.sonrasında ise buna alısıyorlar. Hep bu dongude kaldım hep . Sonrasında ise karar aldım hayatıma giren kişiyi sevecektim zorladım deli gibi sevdim bu sefer gercekten sevıyordum. Her gun dusunuyordum ve bu sefer hayatımın darbesini yedim yollarda bayıldım kalp krizi gecırdım yanıma dahi gelmedi 5 kez ayrıldı hep gerı dondu bahanelerle tek arkadasıyla tanısmamıstım. Evinin adresini mahkeme kagıdından ogrendım. Aramızdaki tutku yada bence olan o adını ne oldugunu bilmedıgım seyle birlikte yine herseyını affettım , onun hayatına birileri girdi benım girdi ama gercekten sonra birini sevemedım hatta ondan sonra hayatıma giren kişi benım onu nasıl sevdıgımı gorunce beni sevdi.. o derece sevgiyi besledıgımı bana gercekten deger verdi, bende beni seven birini sevmeye denedim hep yine yaptıgım gibi arkadas olarak gerek insan olarak cok sevıyordum beni gerckten anlıyordu her sekılde bazen uzaklastı ama beni anladı yargılamadı beni ben gibi kabul eTtı , herkesi zaten ben oyle kabul etmiştim sonrasında bu sevdıgım kişi hayatıma yenıden dahil olmak istedi gorüşüyorduk hayatımda olan kısıyı biliyordu bende onunkini biliyordum sadece sohbet ıcındi basta sonrasında ise o ayrıldıgını soyledi ben gercekten kafamdan attıgımı sanıyordum bu arada agır antidepresanlara basladım kafam allak bullak oldu ve akısına bırak demiştim kendime ve bıraktım , bir kadının hıkayesi tam olarak sevdıgı adamın ihanetiyle baslardı işte , ve sevıyordum hala ama geride bıraktıgım seyler aklımdaydı artık hem aşk nefret ve tutku ve intikam vardı ıcmde. Dedim bu sefer ben darbeyş vurup oyundan cıkıcam ve gorusmeye devam ettım ıkısıyle de bu asamada hergun kafamda intihar dusuncesi olustu yaptıgımdan utandım hergun ve sonunda ıkısıde ogrendi ve artık herseyın farkındayım . Benim karakterim oturmamıs vicdanım cok raatsız hayatımda ılk kez birini intikam ıcın aldattıgıma degıl de tam olarak geride bıraktıgıma uzuluyorum. Acaba oda ben gibi acı cekecek mi diye hersey benım yuzumden oldu diye hissediyorum ve kendimi affedemıyorum . Gercekten dayanamıyorum her dk intihar beni kendine cekıyor. Kendimi affedemiyorum .. hiç bişeyden zevk alamıyorum, hergun dua edıyorum canımı al Allahım diye .

Daha yoğun antidepresanlar kullan
Sorun ne diye sormuşlar eee bi adam vardı bilmem ne,hepimiz sevdik saksı gibi yaşamadık sevildigimiz oldu sevilmediğimiz oldu en fazla arabesk dinler ağlardım Yani,yeni neslin sorunu ne anlamıyorum eski usul popoya terlik vura vura mi yetiştirmeli miyiz nedir
Yeniden detaylı sekılde yazdım. Daha rahat anlayabılırsınız

Back
X