Hep kaygılarım, hep korkularım...kısacası içime sinmeyen birşeyler var

daha bu hafta izinden döndüm
ama iznim bile ders çalışmakla geçti :KK43:
bu okul biter mi bilmiyorum :kusmuk:

Benımde musavırlık yeterlilik sınavı vardı.Hıc bıtmeyecek gıbı gelıyordu emın ol Hersey bıtıyor.. Sizinki buna adanmış bi süreç.. Eğer bunu yapmaktan bu kadar cok mutsuzsanız gercekten yapmayın.. Kac seneniz kalmıştı.

Benımde musavırlık yeterlilik sınavı vardı.Hıc bıtmeyecek gıbı gelıyordu emın ol Hersey bıtıyor.. Sizinki buna adanmış bi süreç.. Eğer bunu yapmaktan bu kadar cok mutsuzsanız gercekten yapmayın.. Kac seneniz kalmıştı.
daha ders dönemim bitti
çok severek isteyerek başladım buraya ama
neden böyle oldu bilmiyorum
ben bunun için yıllarca bekledim
3,4 yıl sürer daha

benim eşimde benden çok istiyor ama
ben biraz farklı düşünüyorum bu konuda
çocuk çok önemli ve sorumluluk gerektiren bir durum
çok iyi giden evlilikleride olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum
Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda:KK54:
Amin insaallah canim hakkimda hayirlisi olsun..

Bazen insan boşlukta gibi oluyor,o zaman zihni negatif düşüncelere kayıyor.
Geçer takmayın kafanıza.Ama psikolojik bir yardım alırsanız daha çabuk atlatırsınız

:KK51::KK51:
umarım başarırız yoksa çok kafam atar
Basarırız böyle devam fedakarlık olmadan başarı olmaz seni cok iyi anlıyorum. Bazen düşünüyorum ben yaşıyormuyum acaba diye.. Hep bir koşuşturma. Alarm sesinden nefret ettim hayatım hep saatlere kurulu. Bir hafta sonu var ondada cocuk es beraber vakıt gecirmek istiyorum ama yorgunumda yani dinlenemiyorum. Dinlenmek uyumak değil. Biraz kendini dinlemek mesela benim için yok 2 yıl mümkün değil malesef kendimi 27 yasındayım 50 gibiyim bir bitsin hwrsey bende işe git gel bir hayat istiyorum

Basarırız böyle devam fedakarlık olmadan başarı olmaz seni cok iyi anlıyorum. Bazen düşünüyorum ben yaşıyormuyum acaba diye.. Hep bir koşuşturma. Alarm sesinden nefret ettim hayatım hep saatlere kurulu. Bir hafta sonu var ondada cocuk es beraber vakıt gecirmek istiyorum ama yorgunumda yani dinlenemiyorum. Dinlenmek uyumak değil. Biraz kendini dinlemek mesela benim için yok 2 yıl mümkün değil malesef kendimi 27 yasındayım 50 gibiyim bir bitsin hwrsey bende işe git gel bir hayat istiyorum

eşim o konularda kasmaz sağolsun
elinden geldiği kadarda yardımcıdır bana
ama hep bir kaygı üzerimde
tevekkülüm eksik galiba

nabcaz o konuyu bende düşük yapmam konusunda TEVEKKÜLÜ EKSİK BIRAKIYORUM DR DR GEZİYORUM çözüm arıyorum

nabcaz o konuyu bende düşük yapmam konusunda TEVEKKÜLÜ EKSİK BIRAKIYORUM DR DR GEZİYORUM çözüm arıyorum
bildiğim kadarıyla ilk hamileliklerde düşük riski diğerlerine göre daha fazla
şuan yine hamilesiniz galiba
İnşaallah bebeğinizi sağlıcakla alırsınız kucağınıza

hayat hepimiz için zor ve çetin geçiyor biliyorum
benim içinde öyle
ev derdi iş derdi derken bir bakıyorum ki gün bitmiş...
ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum
ve doktora yapıyorum
bunları yükü beni acayip bunaltıyor
hep ders çalışmak zorunda olmak
sürekli sınavlara tabi tutulmak
sınavları geçemezsem sürekli işimi kaybedecek miyim korkusu

birde eşim memur o işten gelince yatıp dinlenirken ben yine ders çalışmak zorundayım:KK14:
artık kıskanıyorum galiba böyle bir durumu:kızgın:
evliliğime gelecek olursak
evet zor sınavlardan geçtim

ama çok şükür şimdilik çok güzel gidiyor
bir evladım olsun istiyorum ama
ya evliliğim kötü olursa boşanırım korkusuyla herşeyi mi erteliyorum
Bilmiyorum kaygılıyım hep sanki içime sinmeyen birşeyler var
sizlerde böylemisiniz?
hergun olmadi 2 gune bir senin dert olmayan bir derdini goruyorum. mutlaka bir konun oluyor. actigin konulara bakar misin bi? hayatini kendin zindan haline getiriyorsun. ya uzun bir tatile cik ya arkadaslarindan ya da gercekten bir uzmandan destek al. hayat bu sekilde gecmez...
elle tutulur gozle gorulur hicbir problem yokken sanki ben bugun de bunu dert ediniyim der gibi bir halin var.

hergun olmadi 2 gune bir senin dert olmayan bir derdini goruyorum. mutlaka bir konun oluyor. actigin konulara bakar misin bi? hayatini kendin zindan haline getiriyorsun. ya uzun bir tatile cik ya arkadaslarindan ya da gercekten bir uzmandan destek al. hayat bu sekilde gecmez...
elle tutulur gozle gorulur hicbir problem yokken sanki ben bugun de bunu dert ediniyim der gibi bir halin var.
evet gün aşırı konum oluyor
ama bunların hepsi dert değil
bazısı da fikir almak amaçlı
herkesin kaldırabilecekleri hayatta ayrıdır
ben sizin bu dert görmeyip kücümsediğiniz konuları sıkıntı ediyorumdur
sizse çok ağır şeylere dahi üzülmüyor olabilirsiniz
hayatımı zehir ettiğim yok gayet mutlu bir insanım
fakat hayata karşı kaygılarım çok fazla

evet gün aşırı konum oluyor
ama bunların hepsi dert değil
bazısı da fikir almak amaçlı
herkesin kaldırabilecekleri hayatta ayrıdır
ben sizin bu dert görmeyip kücümsediğiniz konuları sıkıntı ediyorumdur
sizse çok ağır şeylere dahi üzülmüyor olabilirsiniz
hayatımı zehir ettiğim yok gayet mutlu bir insanım
fakat hayata karşı kaygılarım çok fazla
ben de ondan bahsediyorum kaygilarin varken nasil mutlu olabiliyorsun? kendini ya derdim var diye kandiriyorsun ya da mutluyum diye bence tercihini yapmalisin.
ayrica hayatta hicbirseyi planlayamazsin. neyse sen bilirsin. Allah baska dert vermesin.

ben de ondan bahsediyorum kaygilarin varken nasil mutlu olabiliyorsun? kendini ya derdim var diye kandiriyorsun ya da mutluyum diye bence tercihini yapmalisin.
ayrica hayatta hicbirseyi planlayamazsin. neyse sen bilirsin. Allah baska dert vermesin.
kaygılarım var evet bu konuda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum zaten
Buraya da bu konuyu bu yüzden açtım
bazı üyelerin günde kaç konu açıyorsun tribinide hiç anlamıyorum
yönetimin 2 günde bir konu açamazsınız diye bir sınırlaması varda ben mi bilmiyorum
sizin hayata karşı hiç mi kaygınız yok mesela ?
yoksa inanın tebrik ederim ne güzel dünyanız var
yada bu kaygılarınız var diye yataklara mı düşüyorsunuz

Back
X