- Konu Sahibi Pink_Women
15 eylül de 2 yıl bitecek
Allah bozmasin Bnce zamani ama seninde hazir olman lazim hayirlsi olsun...15 eylül de 2 yıl bitecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 eylül de 2 yıl bitecek
Allah bozmasin Bnce zamani ama seninde hazir olman lazim hayirlsi olsun...15 eylül de 2 yıl bitecek
daha bu hafta izinden döndüm
ama iznim bile ders çalışmakla geçti
bu okul biter mi bilmiyorum![]()
sağolunAllah bozmasin Bnce zamani ama seninde hazir olman lazim hayirlsi olsun...
daha ders dönemim bittiBenımde musavırlık yeterlilik sınavı vardı.Hıc bıtmeyecek gıbı gelıyordu emın ol Hersey bıtıyor.. Sizinki buna adanmış bi süreç.. Eğer bunu yapmaktan bu kadar cok mutsuzsanız gercekten yapmayın.. Kac seneniz kalmıştı.
Amin insaallah canim hakkimda hayirlisi olsun..benim eşimde benden çok istiyor ama
ben biraz farklı düşünüyorum bu konuda
çocuk çok önemli ve sorumluluk gerektiren bir durum
çok iyi giden evlilikleride olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum
Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda![]()
CümlemizinAmin insaallah canim hakkimda hayirlisi olsun..
aslında psikoloğa gittim ama psikiyatriye gitmem gerek galibaBazen insan boşlukta gibi oluyor,o zaman zihni negatif düşüncelere kayıyor.
Geçer takmayın kafanıza.Ama psikolojik bir yardım alırsanız daha çabuk atlatırsınız
Basarırız böyle devam fedakarlık olmadan başarı olmaz seni cok iyi anlıyorum. Bazen düşünüyorum ben yaşıyormuyum acaba diye.. Hep bir koşuşturma. Alarm sesinden nefret ettim hayatım hep saatlere kurulu. Bir hafta sonu var ondada cocuk es beraber vakıt gecirmek istiyorum ama yorgunumda yani dinlenemiyorum. Dinlenmek uyumak değil. Biraz kendini dinlemek mesela benim için yok 2 yıl mümkün değil malesef kendimi 27 yasındayım 50 gibiyim bir bitsin hwrsey bende işe git gel bir hayat istiyorum
umarım başarırız yoksa çok kafam atar
Basarırız böyle devam fedakarlık olmadan başarı olmaz seni cok iyi anlıyorum. Bazen düşünüyorum ben yaşıyormuyum acaba diye.. Hep bir koşuşturma. Alarm sesinden nefret ettim hayatım hep saatlere kurulu. Bir hafta sonu var ondada cocuk es beraber vakıt gecirmek istiyorum ama yorgunumda yani dinlenemiyorum. Dinlenmek uyumak değil. Biraz kendini dinlemek mesela benim için yok 2 yıl mümkün değil malesef kendimi 27 yasındayım 50 gibiyim bir bitsin hwrsey bende işe git gel bir hayat istiyorum
eşim o konularda kasmaz sağolsun
elinden geldiği kadarda yardımcıdır bana
ama hep bir kaygı üzerimde
tevekkülüm eksik galiba
bildiğim kadarıyla ilk hamileliklerde düşük riski diğerlerine göre daha fazlanabcaz o konuyu bende düşük yapmam konusunda TEVEKKÜLÜ EKSİK BIRAKIYORUM DR DR GEZİYORUM çözüm arıyorum
bildiğim kadarıyla ilk hamileliklerde düşük riski diğerlerine göre daha fazla
şuan yine hamilesiniz galiba
İnşaallah bebeğinizi sağlıcakla alırsınız kucağınıza
hergun olmadi 2 gune bir senin dert olmayan bir derdini goruyorum. mutlaka bir konun oluyor. actigin konulara bakar misin bi? hayatini kendin zindan haline getiriyorsun. ya uzun bir tatile cik ya arkadaslarindan ya da gercekten bir uzmandan destek al. hayat bu sekilde gecmez...hayat hepimiz için zor ve çetin geçiyor biliyorum
benim içinde öyle
ev derdi iş derdi derken bir bakıyorum ki gün bitmiş...
ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum
ve doktora yapıyorum
bunları yükü beni acayip bunaltıyor
hep ders çalışmak zorunda olmak
sürekli sınavlara tabi tutulmak
sınavları geçemezsem sürekli işimi kaybedecek miyim korkusu
birde eşim memur o işten gelince yatıp dinlenirken ben yine ders çalışmak zorundayım
artık kıskanıyorum galiba böyle bir durumu
evliliğime gelecek olursak
evet zor sınavlardan geçtim
ama çok şükür şimdilik çok güzel gidiyor
bir evladım olsun istiyorum ama
ya evliliğim kötü olursa boşanırım korkusuyla herşeyi mi erteliyorum
Bilmiyorum kaygılıyım hep sanki içime sinmeyen birşeyler var
sizlerde böylemisiniz?
evet gün aşırı konum oluyorhergun olmadi 2 gune bir senin dert olmayan bir derdini goruyorum. mutlaka bir konun oluyor. actigin konulara bakar misin bi? hayatini kendin zindan haline getiriyorsun. ya uzun bir tatile cik ya arkadaslarindan ya da gercekten bir uzmandan destek al. hayat bu sekilde gecmez...
elle tutulur gozle gorulur hicbir problem yokken sanki ben bugun de bunu dert ediniyim der gibi bir halin var.
rabbim tez zamanda nasip etsin inşaallahiki kere düşük yaptım su an hamile değilim totem yaptım![]()
ben de ondan bahsediyorum kaygilarin varken nasil mutlu olabiliyorsun? kendini ya derdim var diye kandiriyorsun ya da mutluyum diye bence tercihini yapmalisin.evet gün aşırı konum oluyor
ama bunların hepsi dert değil
bazısı da fikir almak amaçlı
herkesin kaldırabilecekleri hayatta ayrıdır
ben sizin bu dert görmeyip kücümsediğiniz konuları sıkıntı ediyorumdur
sizse çok ağır şeylere dahi üzülmüyor olabilirsiniz
hayatımı zehir ettiğim yok gayet mutlu bir insanım
fakat hayata karşı kaygılarım çok fazla
kaygılarım var evet bu konuda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum zatenben de ondan bahsediyorum kaygilarin varken nasil mutlu olabiliyorsun? kendini ya derdim var diye kandiriyorsun ya da mutluyum diye bence tercihini yapmalisin.
ayrica hayatta hicbirseyi planlayamazsin. neyse sen bilirsin. Allah baska dert vermesin.