Hep kaygılarım, hep korkularım...kısacası içime sinmeyen birşeyler var

kaygılar, korkular hepimizin hayatında var,
bol bol dua etmek, şükretmekten başka bir yolumuz yok gibi geliyor.
ders ve çalışmaktan çok bunalmışsınız eşinizde yardımcı olmuyor sanırım ben sizin yerinizde olsam bir şeyler yoluna girene kadar çocuk sahibi olmayı ertelerdim hayatınızın zaten yorucu daha da zor hale getirmeyin bence.
biraz kendinize zaman ayırın, bir deniz havası alın, tatlı ısmarlayın kendinize vakit ayırın daha iyi gelebilir eşinizin de manevi desteğini alı, isteyin.

evlilikte boşanma, sorun korkusu ile yaşamazsınız her şey yolunda giderken birden tersine dönebiliyor o nedenle bu düşünceleri kafanızdan atın her şey bizim için bu hayatta Rabbim iyi günler göstersin

Yardım alırsanız daha iyi olur.
Belki hayata karşı negatif düşünceleriniz biraz yumuşar

hayat hepimiz için zor ve çetin geçiyor biliyorum
benim içinde öyle
ev derdi iş derdi derken bir bakıyorum ki gün bitmiş...
ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum
ve doktora yapıyorum
bunları yükü beni acayip bunaltıyor
hep ders çalışmak zorunda olmak
sürekli sınavlara tabi tutulmak
sınavları geçemezsem sürekli işimi kaybedecek miyim korkusu

birde eşim memur o işten gelince yatıp dinlenirken ben yine ders çalışmak zorundayım:KK14:
artık kıskanıyorum galiba böyle bir durumu:kızgın:
evliliğime gelecek olursak
evet zor sınavlardan geçtim

ama çok şükür şimdilik çok güzel gidiyor
bir evladım olsun istiyorum ama
ya evliliğim kötü olursa boşanırım korkusuyla herşeyi mi erteliyorum
Bilmiyorum kaygılıyım hep sanki içime sinmeyen birşeyler var
sizlerde böylemisiniz?
Akisina birak bu kadar hirpalama kndini zaten elinden geleni fazlasiyla yapiyorsun stres yapma hayat bu acisiyla tatlisiyla geciyor kac yillik evlisin ?

Ders calısmaktan sıkıldıgınız ortada.. Kucuk bı mola verip hayata merhaba demeniz size iyi gelebilir.Nefes almış olursunuz.. Okul bittikten sonra biraz mola verin.. Doya doya dınlenın.. Sonra cocuk fıkrınızı faaliyete geçirmenizde fayda var.. Çocuk surecı bu psıkolojıdeyken sizin ıcın daha cok yorucu olabilir..

doktorada ders dönemim yeni bitti
nerden baksam ancak 3,4 yıl daha sürer doktoram
daha fazla sürmezse
bu ayın 15 de evliliğimin 2 yılı doluyor
Benimde ayin 14. De 2 yilimiz doluyor, bir tane bebegim var bence bebeği erteleme çok güzel bi duygu, ya şöyle boyle ile hayat sürmez :) mutluluklar dilerim. :)

bnde üniv dısardan okuyordum bu sene bittti eve gelirdim eşim rahat rahat takılır bense gece gec saate kadar ders calısır ertesi gün işe gelirdim bende memurum.. ama ben bu sürecte ev işlerini salladım derslerim daha önemliydi sonucta final dönemlerinde hatta yemek bile geçiştirmelik yerdik sağolsun eşimde bişi demezdi
eşim o konularda kasmaz sağolsun
elinden geldiği kadarda yardımcıdır bana
ama hep bir kaygı üzerimde
tevekkülüm eksik galiba

Çocuk demek hayat boyu telaş ve endişeymiş. Anne olunca anlarsın lafı da dibine kadar gerçekmiş. Evdeyiz acaba yeterince oynadık mı, parka gidiyoruz, güneş rahatsız eder mi? Kreş araştırmaya başladım fiyatlar 1300 den başlıyor. Çocuk zor ama müthiş bir aşk:KK200:
Allah yardımcınız olsun
Hani bir yemek yapılırda birşeyi eksiktir ama neyinin eksik olduğunu tahmin edemeyiz ya
benim hissettiklerim şuan öyle
bir eksiklik var ama bu çocuk mu bunu bilmiyorum yani
Rabbim sizede evladınıza da sağlık mutluluk versin

Ders calısmaktan sıkıldıgınız ortada.. Kucuk bı mola verip hayata merhaba demeniz size iyi gelebilir.Nefes almış olursunuz.. Okul bittikten sonra biraz mola verin.. Doya doya dınlenın.. Sonra cocuk fıkrınızı faaliyete geçirmenizde fayda var.. Çocuk surecı bu psıkolojıdeyken sizin ıcın daha cok yorucu olabilir..
daha bu hafta izinden döndüm
ama iznim bile ders çalışmakla geçti :(
bu okul biter mi bilmiyorum :kusmuk:

şimdilik öyle bir düşüncem yok
ama geçmişte olmuştu
eşimin ailesinden dolayı
Hmm cocuk berekettir diye dusunurum ben belki cocuk olunca eskisinden daha cok mutlu olcaksin .benim cevremde ne kadar insan varsa cocuktan sonra ayri bi mutlulardi herkesin esinin ailesinden dolayi sorunlari olur sen benim sorunlarimi bi bilsen ah..bizde cocuk istiyoruz bunun icin herseyi yaptik sehir sehir gezdik arabamiza kadar sattik ama malesef olmadi benden daha cok esim istiyor canim biraz olumlu dusun ..

kaygılar, korkular hepimizin hayatında var,
bol bol dua etmek, şükretmekten başka bir yolumuz yok gibi geliyor.
ders ve çalışmaktan çok bunalmışsınız eşinizde yardımcı olmuyor sanırım ben sizin yerinizde olsam bir şeyler yoluna girene kadar çocuk sahibi olmayı ertelerdim hayatınızın zaten yorucu daha da zor hale getirmeyin bence.
biraz kendinize zaman ayırın, bir deniz havası alın, tatlı ısmarlayın kendinize vakit ayırın daha iyi gelebilir eşinizin de manevi desteğini alı, isteyin.

evlilikte boşanma, sorun korkusu ile yaşamazsınız her şey yolunda giderken birden tersine dönebiliyor o nedenle bu düşünceleri kafanızdan atın her şey bizim için bu hayatta Rabbim iyi günler göstersin
eşim çok şükür ki yardımcı bana
hani ev işi, ütü, kahvaltı felan benden daha fazla yapar
evet şükrediyorum ama tevekkül eksiğim var galiba

Benimde ayin 14. De 2 yilimiz doluyor, bir tane bebegim var bence bebeği erteleme çok güzel bi duygu, ya şöyle boyle ile hayat sürmez :) mutluluklar dilerim. :)
rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşaallah
evlilik yıl dönümünüzde şimdiden kutlu olsun:KK37::KK36:

Hmm cocuk berekettir diye dusunurum ben belki cocuk olunca eskisinden daha cok mutlu olcaksin .benim cevremde ne kadar insan varsa cocuktan sonra ayri bi mutlulardi herkesin esinin ailesinden dolayi sorunlari olur sen benim sorunlarimi bi bilsen ah..bizde cocuk istiyoruz bunun icin herseyi yaptik sehir sehir gezdik arabamiza kadar sattik ama malesef olmadi benden daha cok esim istiyor canim biraz olumlu dusun ..
benim eşimde benden çok istiyor ama
ben biraz farklı düşünüyorum bu konuda
çocuk çok önemli ve sorumluluk gerektiren bir durum
çok iyi giden evlilikleride olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum
Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda:KK54:

Back
X