Gelini iyi olduktan sonra kendi kendine kötülük yapan bir kaynana azinliktadir diye düsünüyorum...ama kaynanasi iyi olupta sirf adi kaynana diye kendi kendine tavir yapan gelinler cogunlukta.....buna bircok kez sahit oldum...
Kaynanasindan öz anne muamelesi görmek istiyor fakat öz annesinin her türlü müdahalesine lafina sözüne ammennah deyip kaynanasinin en ufacik bir sözünde aninda görüntü gibi sirret gelin olmak ne kadar mantikli acaba??
Kaynanan dogru söylemis arkadasim
enişte dediğin damat herhalde dimi?
Hay ağzınıza sağlık kızlar nerdeyse kendimi her olayda suçlu bulacaktım kadın resmen aklıma karpuz kabuğu düşürdü desem yeridir. Dün akşam eltime yazdım msn.den kayınvalidenin söylediklerini bana "halt etmiş o kadın bir başına 3 kişiyle ayrı ayrı polemiğe girmeyi beceriyorsa başa çıkmayı da becersin. Eğer çok zorlanıyorsa uğraşmasın bizimle biz onun birşeyine karışıyormuyuz ne demeye bizim evimizin içine kadar girmeye çalışıyor ki" dedi. Eltimin kayınvalideden hepimizden çok canı yandı çünkü onun eşi anneciydi benim eşim ve küçük kaynım anneci değil (zaman zaman akılları karışsa ve kavgalarımız olsada genelde değildir)
Gerçi bende 13 senedir kayınvalidem iyi bir insanmı yoksa kötü bir insan mı anlamadım ki
yinede saygım sonsuzdur kendisine. İyi gününde de kötü gününde de yanında olacağım onun herşeyden önce Allah rızası için.
aferım o eltıne ne guzel soylemıs valla.kaynanan senı sessız sakın dıe yuklenmıs ogun sana.bak eltıne ona soyleseydı cvbını alacaktı.sen bı de acaba mı dıe dusunmussun ılahı,kız bosuna mı demısler kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı dıe bos versene sen.
Hay ağzınıza sağlık kızlar nerdeyse kendimi her olayda suçlu bulacaktım kadın resmen aklıma karpuz kabuğu düşürdü desem yeridir. Dün akşam eltime yazdım msn.den kayınvalidenin söylediklerini bana "halt etmiş o kadın bir başına 3 kişiyle ayrı ayrı polemiğe girmeyi beceriyorsa başa çıkmayı da becersin. Eğer çok zorlanıyorsa uğraşmasın bizimle biz onun birşeyine karışıyormuyuz ne demeye bizim evimizin içine kadar girmeye çalışıyor ki" dedi. Eltimin kayınvalideden hepimizden çok canı yandı çünkü onun eşi anneciydi benim eşim ve küçük kaynım anneci değil (zaman zaman akılları karışsa ve kavgalarımız olsada genelde değildir)
Gerçi bende 13 senedir kayınvalidem iyi bir insanmı yoksa kötü bir insan mı anlamadım ki
yinede saygım sonsuzdur kendisine. İyi gününde de kötü gününde de yanında olacağım onun herşeyden önce Allah rızası için.
hem boşverin en iyi kaynana ölü kaynanaymış:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?