4 aylık evliyim. Eşim daha önce yalnız yaşamış biri. Evliliğe adapte olamadı sanırım. İşten geldiği gibi tüm zamanını kendi alanında yaşıyor. Yeni evli tavırlarının hiçbirini yaşamadım. Konuşuyorum beni sıkma, boğma diyor ki işten gelip bilgisayar başında oyun oynayan biriyle konuşmaya çalışmak boğmak değildir. Evde kedim olmasa çok yalnızım. Nasıl davranacağımı bilemiyorum. Benim gibi yaşanmışlıklara ne önerirsiniz? Ya da siz nasıl başa çıkıyorsunuz.
Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz, berabersiniz? Evlilik öncesinde sohbet, muhabbet, paylaşım durumları nasıldı?4 aylık evliyim. Eşim daha önce yalnız yaşamış biri. Evliliğe adapte olamadı sanırım. İşten geldiği gibi tüm zamanını kendi alanında yaşıyor. Yeni evli tavırlarının hiçbirini yaşamadım. Konuşuyorum beni sıkma, boğma diyor ki işten gelip bilgisayar başında oyun oynayan biriyle konuşmaya çalışmak boğmak değildir. Evde kedim olmasa çok yalnızım. Nasıl davranacağımı bilemiyorum. Benim gibi yaşanmışlıklara ne önerirsiniz? Ya da siz nasıl başa çıkıyorsunuz.
Hep telefonu ve bilgisayarı malesef. Ya da uyuyor geldiği gibi. Ben çok yalnızım dediğimde de abartıyorsun diyor.37 yaşındaymışsınız. Bir insanla zaman geçirmek istemiyorsa evlenmeseymiş. Beraber TV izleme, yemek yeme, sohbet etme, bir şeyler içme gibi paylaşımlarınız var mı ? Yoksa o esnada da mı hep telefonda ?
4 aylık evliyim. Eşim daha önce yalnız yaşamış biri. Evliliğe adapte olamadı sanırım. İşten geldiği gibi tüm zamanını kendi alanında yaşıyor. Yeni evli tavırlarının hiçbirini yaşamadım. Konuşuyorum beni sıkma, boğma diyor ki işten gelip bilgisayar başında oyun oynayan biriyle konuşmaya çalışmak boğmak değildir. Evde kedim olmasa çok yalnızım. Nasıl davranacağımı bilemiyorum. Benim gibi yaşanmışlıklara ne önerirsiniz? Ya da siz nasıl başa çıkıyorsunuz.
5 yıldır tanışıyoruz. Evlenmek için resmen peşimden koştu. Paylaşımlarımız gayet iyiydi. Şimdi yaşadığı bir olayı 1 hafta sonra anlatıyor bana.Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz, berabersiniz? Evlilik öncesinde sohbet, muhabbet, paylaşım durumları nasıldı?
Bundan kat kat iyiydi. Dedikodu bile yapardık şimdi doğru düzgün sohbetimiz yok.Sevgiliyken aranız nasıldı?
İlginç geldi böyle bi anda değişmesi. Evlilik olayına mı alışamadı veya başka bi sıkıntısı mı var acaba? Öncesinde çok iyiydi dediğiniz için bu geldi aklıma.5 yıldır tanışıyoruz. Evlenmek için resmen peşimden koştu. Paylaşımlarımız gayet iyiydi. Şimdi yaşadığı bir olayı 1 hafta sonra anlatıyor bana.
Alışamadı ya da elde etti bitti en kötüsüde sevgi beklemem onu değiştirdi.İlginç geldi böyle bi anda değişmesi. Evlilik olayına mı alışamadı veya başka bi sıkıntısı mı var acaba? Öncesinde çok iyiydi dediğiniz için bu geldi aklıma.
Hep telefonu ve bilgisayarı malesef. Ya da uyuyor geldiği gibi. Ben çok yalnızım dediğimde de abartıyorsun diyor.
Bunu da söyledim. Terapist sundum ama ona göre normal. Ben daha ilgisiz erkek görmemişim millet eve bile gitmiyormuş. Hep kötü örnekler. İnan sıkıldım.4 aylık evlilikte ayda 3 kez zorla ve özensiz bedensel paylaşım. Bu şekilde olmaz ama anlatamıyorum.Bu durumda kesin ve net bir konuşma yapmanız gerekiyor. Adı evli olup, bekar gibi yaşamak istiyorsa, o zaman sizin zamanınızı da çalmasaydı; bekar kalsaydı. Düzelir vs diye beklemeyin, zamanınızı da boşa heba etmeyin. Eş olmak, sizinle zaman geçirmek istemiyorsa yolunuza bakın.
Bunu da söyledim. Terapist sundum ama ona göre normal. Ben daha ilgisiz erkek görmemişim millet eve bile gitmiyormuş. Hep kötü örnekler. İnan sıkıldım.4 aylık evlilikte ayda 3 kez zorla ve özensiz bedensel paylaşım. Bu şekilde olmaz ama anlatamıyorum.
Hiç konuşturmaması çok garip.Alışamadı ya da elde etti bitti en kötüsüde sevgi beklemem onu değiştirdi.
Evet bı soğuk duş gerekiyor ama nasıl yapacağım bilmiyorumEvden 1 haftaligina gidin
Aileniz olur kuzeniniz olur
Arar sorarsa da "evdeki vazodan farkim ne? Madem senin icin köse kırlentiyim nerede oldugumun da anlami yok" dersiniz
Bi sarsmak lazim bu adami
Evet bunu düşünüyorum nasıl bir korku yaratabilirim diye.Hiç konuşturmaması çok garip.
Böyle düşüne düşüne, içine atarak psikolojik olarak çok yıpranırsın. Kendinde kusur veya hata bulmak veya kurulmak yerine ciddi bi konuşma yapmalısın bence. Bu şekilde devam ederse senin o evde olmayacağını anlamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?