daha sevgili olmamıza rağmen bütün gün kızıyla beraber bana hediye aramışlar doğum günüm için. bana çok güzel bir altın kolye almış.. sonra da bana süpriz parti yaptılar zaten bi barda..bütün organizasyonu sevgilimin annesi yapmış.. herseyi o ödedi hem de çocuk bakarak kazandiği parayla.. hiç gerek yoktu evde de kutlayabilirdik dedim.. valla çok duygulandım o kadar özenmişler ki herseye hep böyle kafa dengi ruhu genç bi kayınvalidem olsun istemiştim oldu sonunda.. beraber içtik eğlendik..bayılıyorum ben ona yaa.. türk sana müziği korosuna gidiyor evde bize şarkı söyler.. eğlenmeyi çok sever.. yılbasında da evde arkadaslarla kutlicaktık gitmeden bana aman kızım iyice eğlen bütün stresini at diye tembihledi..sadece kayınvalide olarak değil insan olarak çok iyidir.. aşka sevgiye değer verir.. oğlunun bana olan sevgisine sonuna kadar inanır ve büyük saygısı vardır.. evlerine gittiğimde terlik giymiyorum diye bana terlik almış süslü püslü senin bu dedi.. üstelik kendisi de çok iyi bir gelindir. kendi kayınvalidesini çokk sever sayar.. hiç kimse hakkında kötü konusmaz.. bi keresinde sevgilimin kuzeni kız arkadasından ayrılmıstı.. ben de baska şehirde olunca soğukluktan olmustur dedim.. neden kızım dedi şimdi siz farklı sehirde olsanız ayrılacak mısınız allah korusun.. ben öyle düşünmüyorum onların ilişkisi derin değildi ama sizinki çok sağlam çok farklı demekki ciddi değillermiş dedi.. yani bizim sevgimizin arkasında durur.. kendisine hitap ettiğimde söyle bebeğim der.. arada kanı kaynar öper koklar kucağina otutturur.. aramız hiç bozulmaz umarım ben çok şanslıyım.. ilk başta çok soğuk bir izlenim verir ama ben yakın davranınca o da bana ısındı.. beni kimle tanıstırsa çok şeker dimi der.. her yerde beni övdüğünü duyarım.. çok şeker maşallah çok şirin çok da hanım diyormuş =)) ben de onun asaletine olgunluğuna genç ruhlu olusuna spor yapiyor olmasına bayılıyorum.. hayatı yaşamayı çok sever yanındayken bana pozitif enerji verir...