Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim müstakbel kayınvalidem de harika bir insan
kızı yok beni kızı gibi sever
halimi hatrımı hep sorar, gelinim diyor bana
bana atkılar örüyor, bluzlar dikiyor daha neler neler
İşte buu!! emellerine ulaşamayınca alışacaktır.zemuszemus
Hoş öyle bir hareket yapması bile saçma kendi sevgisiyle senin sevgini nasıl kıyaslayabilir
O annesi,sen karısı onunki anne şefkatidir.
Oğlu ekstradan bir anne şefkati görmek için evlenmediğinden,
Aranızdaki sevgiyi kıyaslamaması lazım..
Ay ne günlere kaldık ya, birde nispet yapıyorlarklava:
Kendi sevgisiyle senin sevgin birmiş gibi..:icecream:
Bu oğlan anneleri neden çocuklarını başkasıyla paylaşamaz ki anlamam
Hep oğlu olanlar böyle değil,bir kızı bir oğlu bile olsa kızını damadından kıskanmaz..
(Afedersiniz ama) oldu olacak birde karılık yapsınlar o çok sevdiği oğullarına burda neler okuyoruz..
Yok benimi daha çok seviyorsun onumu bu ne demek?Böyle bir soru sorulur mu seni anne deseydi o gelin ne düşünürdü ordaa
Kaynana'nında koltukları kabarırdı eminim
diyorum yaa anne şefkati başka aşk başka diyee ama nedense kaynanalar daha ayıramamış bunu!!
Kayınvalidemden Allah razı olsun. Hiç zorluk çekmedim. 1buçuk yıllık evliyim, karnım acıksa kedi gibi mayışırım " annecikiimmm" diye :) Çok anlayışlıdır, kayınpederim çok düşkün bize çaya yemeğe gidince bırakmaz bi türlü, ama kayınvalidem "bırak çocukları! onların en güzel zamanları gezsinler, evlerinde vakit geçirsinler" filan der.
İnşallah kötü olan kaynanalarınız kayınvalide olur, inşallah kaynım düzgün bi kızla evlenir de eltiden çekmem çok korkuyorum![]()