• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

benim müstakbel kayınvalidem de harika bir insan

kızı yok beni kızı gibi sever

halimi hatrımı hep sorar, gelinim diyor bana

bana atkılar örüyor, bluzlar dikiyor daha neler neler

Benim ki de bana yemek yapiyor (yan apartmanda oturuyor), bir gun o bir gun ben. Alisveris yapiyor :) ve faturalarimi yatiriyor :)
:3:

seker bir insan

kayınvalidemle kayınpederimle 3 görümcemlede çok iyi anlaşıyorum bende
hepsinide çok seviyorum, annem babam ve ablalarımda beni severler.
:nazar:
annem kızlarından ayırmaz beni. onlara ne alırsa banada alır, bu yakışır fındık kızıma nazlı kızıma dedim aldım der :))))
babam hep arar halimi hatrımı bişey isteyip istemediğimi sorar
ablamlar aynen hep ararlar, işim olsa koşarlar
allah hepsinden razı olsun
canım onlar benim. allah eksik etmesin onları başımızdan. :nazar:
allah herkese böyle iyi aile nasip etsin iyi olmayanları ıslah etsin

benim müstakbel kayınvalidem de harika bir insan

kızı yok beni kızı gibi sever

halimi hatrımı hep sorar, gelinim diyor bana

bana atkılar örüyor, bluzlar dikiyor daha neler neler

biz nişanlanmadan önce o da öyle idi arardı hediyeler gönderirdi nişanlandık yine öyle devam etti ama içine girmeden de tanınmıyor inanın.. 6 aylık evliyim 3. ayımızda beni boşandırmak için ağladı yalanlar söyledi sinir krizleri geçirdi..Annecim diyordum hep o günden beri sadece eşimin annesi olarak kaldı..2 Aylık hamileyim ilk söylediğimizde hayırlı olsun bile demedi tam tersi yüzü düştü..Ertesi gün hiç yapmadığı bişey yaptı merdivenleri silmemi istedi hamile olduğumu söylediğimin ertesi günü üstelik elime dikiş atılmıştı bandajlı idi..yorumu sizlere bırakıyorum..

ben kayınpederle ve görümceyle çok iyi anlaşırım...kaynnamla da doğumuma kadar iyi anlaştım.hiç saygıda kusur etmedim,oğullarıyla da birbirimizi çok seviyoduk çünkü..ama arada eşimle çocuklukları yüzünden kavga ederdik,annesi dahil herkes benim tarafımı tutardı.kaynanam her defasında bütün erkekler böyle hep kendine bakacaksın,kafaya takmıycaksın derdi..hala der.eşim anne baba demedi bizimkilere ben kayınpedere baba diyorum ama kaynanama hiç anne demedim demem de...çok fazla bize gelmez,hiçbirşeyime yardım etmez beceremez de zaten...ama Allah var çok vericidir,cebindeki bütün arayı fakire dağıtır,onunla kalmaz,evdeki şekeri,çayı bile verir..alışverişe çıkıp eşime bişey aldıkları zaman bana da muhakkak alırlar...beni her gördüğünde övgüler yağdırır şöyle güzel olmuşsun,doğurmamış gibisin falan diye...

İşte buu!! emellerine ulaşamayınca alışacaktır.zemuszemus

Hoş öyle bir hareket yapması bile saçma kendi sevgisiyle senin sevgini nasıl kıyaslayabilir

O annesi,sen karısı onunki anne şefkatidir.

Oğlu ekstradan bir anne şefkati görmek için evlenmediğinden,

Aranızdaki sevgiyi kıyaslamaması lazım..

Ay ne günlere kaldık ya, birde nispet yapıyorlar:oklava:

Kendi sevgisiyle senin sevgin birmiş gibi..:icecream:

Bu oğlan anneleri neden çocuklarını başkasıyla paylaşamaz ki anlamam

Hep oğlu olanlar böyle değil,bir kızı bir oğlu bile olsa kızını damadından kıskanmaz..

(Afedersiniz ama) oldu olacak birde karılık yapsınlar o çok sevdiği oğullarına burda neler okuyoruz..
Yok benimi daha çok seviyorsun onumu bu ne demek?Böyle bir soru sorulur mu seni anne deseydi o gelin ne düşünürdü ordaa

Kaynana'nında koltukları kabarırdı eminim:kızgın:
diyorum yaa anne şefkati başka aşk başka diyee ama nedense kaynanalar daha ayıramamış bunu!!

bu sözü bırakın kayıvalideye bir enneye yakıştırmayı, kendi ağzınıza, kendi insanlığınıza nasıl yakıştırdınız anlayamadım..

gençler/genç kadınlar fikir alışverişinde bulunuyorlar, bir kayınvalide aday/adayı olarak genç bir gelin kayınvalidesinden neler bekler hele bir bakayım, hiç olmazsa bir fikrim olsun diyerek bu topiğe baktım... yazdığınız her şeyi her bir mesajı gülümseyerek okurken sizin mesajınızda midem bulandı.. resmen tiksindim..

ben kayınvalideme karşı hiç bişey hissedemiyorum.evlenmeden önce çok sıkıntı yaşattılar bana su an beni arada sırada arıyor ama benim aramak içimden gelmiyor sırf eşim üzülmesin diye arada bende arıyorum.ilişkiler kötü başlayınca öylede devam ediyor kurtarmak zor oluyor.kayınvalide olarak çok iyi çok tatlı ınsanlar da var gelinini damadını el kızı el oğlu olarak görmeyip çocuklarından ayırt etmeyen.bütün kayınvalidelere aynı gözle bakmak doğru değil gunun bırınde gelinler sızde olacaksınız kayınvalide, tabi Allah çocuk nasip ederse bende:)

benim kayınvalidemde kaynanasına çok çektirmiş eşiimin babannesi hala anlatır ben bundan bi güleryüz görmedim çok çektirdi bana diye çokta beddua etmiş sende gelinlerinden aynısını gör diye..

3 gelini var birimizde sevmeyiz kayananamızı kendisini sevdirmiyor ki yalancılığı meşhur ortalık bulandırmada üstüne yok yakınlaştığımız anda kendisinden uzaklaştırmayı birbirimize düşürmeyi iyi beceriyor...yinede eşimin annesi saygıda kusur etmiyorum ..

böyle yAPARAKTA KAYbeden kendi oluyor sonunu düşünmüyor

yazılananlarda şu sonuç çıkıyor kötü gelin yok kötü kaynana var demmekki, biraz sevgi biraz ilgi gelinler çok şey beklemiyor bide ortalığı karıştırmasınlar yeter

Kayınvalidemden Allah razı olsun. Hiç zorluk çekmedim. 1buçuk yıllık evliyim, karnım acıksa kedi gibi mayışırım " annecikiimmm" diye :) Çok anlayışlıdır, kayınpederim çok düşkün bize çaya yemeğe gidince bırakmaz bi türlü, ama kayınvalidem "bırak çocukları! onların en güzel zamanları gezsinler, evlerinde vakit geçirsinler" filan der.

İnşallah kötü olan kaynanalarınız kayınvalide olur, inşallah kaynım düzgün bi kızla evlenir de eltiden çekmem çok korkuyorum :(

kaynanama kaynanasi cok cektirdigi icin beni cok sever antakyada ogrenci oldugum icin bana hep erzak yapar yollar borek corek tursu vs. her haftasonuda giderim yanina kisir partisi yapariz eltisi kizlari ve torunlariyla..bir avluda 4 aile yasiyorlar kalabalik ama benim cok hosuma gidiyo bu aile ortami..ben kaynanamdan degilde ileride kaynanam benden ceker bu cenemle kaydirigubbakcemile

kayınvalidemin kötü yönlerini düşünüorum yok....ii yönlerini düşünüorum yine yok....nötr galibazemuszemus

komik kadındır yaa onun hareketlerine çok gülüyorum hele o kendini övmesi yokmukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim kayınvalidemde çok iyidir melek gibi sadece kanatları yok:) her konuda benim arkamda durur.yanına gittiğimizde hiç birseye dokundurmaz sen zaten hafta içi çalışıp yoruluyorsun birde burdamı çalışacaksın der.sakin bir kayınvalidem var benim....görümceme birsey alsa banada alır asla beni ayırmaz.bu zamana kadar asla bir sorunum olmadı inş.bundan sonrada olmaz:nazar:

Kayınvalidemden Allah razı olsun. Hiç zorluk çekmedim. 1buçuk yıllık evliyim, karnım acıksa kedi gibi mayışırım " annecikiimmm" diye :) Çok anlayışlıdır, kayınpederim çok düşkün bize çaya yemeğe gidince bırakmaz bi türlü, ama kayınvalidem "bırak çocukları! onların en güzel zamanları gezsinler, evlerinde vakit geçirsinler" filan der.

İnşallah kötü olan kaynanalarınız kayınvalide olur, inşallah kaynım düzgün bi kızla evlenir de eltiden çekmem çok korkuyorum :(

evet katreee bende bundan çok korkuyorum eşimin ailesiyle çokkkk iyi anlaşıyorum inş...eltimde iyi birisi olur ya kötü birisi çıkarsa ya anlaşamazsam diye çokkk korkuyorum...

sürekli torun istemesinin yanında kayınvalidem coook marifetlidir. her gittiğimde veya bana her geldiginde börek çörek gözleme sarma birsuru şey getirir sagolsun:) çalışan hanımlar için ideal bi kayınvalidem var. kalmaya geldiyse evimi temizlemeden,2 -3 gunluk yemek yapmadan gitmez. ama durmadan da torun ister hem de 4 tane olsun der:):lepi:

ben eşimin ailesiyle kendi ailemden daha iyi anlaşıyorum.....eşimin annesi yılda 2 kere gelir 3 gün bilemedin 4 gün kalırlar.... geldiğinde 4günlük yemeği yapar.... yemek derdimiz olmasın gezelim der.... bir şey görür bana yakışacağını düşünür hadi sana alalım der ilk başlarda kıramaz alırdım şimd annecim sağol gerek yok diyorum... ben beğenmezdim ama onun niyetinin iyi olduğunu bilirdim.... hergün telefonla konşuruz... konuşurken özledim diye ağlayan bir annedir... sen seviyorsun diye şunu yaptım gelirken getireceğim der... ve şunu der bana sen kendi kızlarımdan daha iyi çıkdın hiç hatrımı kırmıyorsun.... arada evet fikrini söyler şunu yapma bunu yap diye tamam der bildiğimi yaparım eşime suçu atarım... eşime söylenir durur... ama ben gene melek olurum... bu dengeyi sağlamayı başarabilmek ise kesinlikle erkeğin elinde....

biz evlenmeden 2gün önce hep beraber oturttu eşim annesi iki ablası babası ve ben vardık... annesine dediki olursa eşimi kızlarından ayırt ettiğini görürsem yüzüne bakmam.. ablalarına dediki olurda birbirinizden ayırt ederseniz yok sayarım bana dediki kendi ailenden ayırdığını hissedersen emin olki huzurumuz kalmaz... ve ben kimin hatalı olabileeğini anlayacak zekaya sahibim bunu hepiniz bilin dedi ve ekledi bana annemim şu huyu kötü gezmeyi öçok sever ve geldiğinde bıkdım gezmekden diyebiliirsin annesi karşımda küçük ablamın şu huyu kötüüdür aşırı alıngandır.. hiç ortada birşey yokken bir bakmışsın alınmış yuhh dersin içinden ama huyu öyle büyük ablam diktatördür önünde adam kesilse kılı kıpırdamaz ama içimizde en mantıklımız duyarlımız odur.. en ufak derdini çekinmeden ona açabilirsin ve göreceksin koşacakdır.... dediiii ve hepside doğru çıkdı... şimdi küçük ablamla anlatamam bir gün konuşmazsam hayatımda eksiklik varmış gibi gelecek derecede samimiyiz.. büyüğünden hehe hala çekiniyorum... ama çocuk sorunu yaşadığım dönemde eşimi ablasına şikayet ettim ablam onu bir fırçaladı tedavi olmaya o zaman başlamayı kabul etti... aMA GENEDE ÇEKİNİRİM ONDAN...anneme gelince melek ee arada benim dediğim olsun diye düşünmekde anne olarak hakkıdır sanırım...

kendi kardeşim beni çekemedi küsüm kendi annem eşimle görüşmüyor.. ben evliliğimde kendi ailemden yaşadığım sorunu eşimin ailesinden görmedim...

Back
X