ben kayınvalideme karşı hiç bişey hissedemiyorum.evlenmeden önce çok sıkıntı yaşattılar bana su an beni arada sırada arıyor ama benim aramak içimden gelmiyor sırf eşim üzülmesin diye arada bende arıyorum.ilişkiler kötü başlayınca öylede devam ediyor kurtarmak zor oluyor.kayınvalide olarak çok iyi çok tatlı ınsanlar da var gelinini damadını el kızı el oğlu olarak görmeyip çocuklarından ayırt etmeyen.bütün kayınvalidelere aynı gözle bakmak doğru değil gunun bırınde gelinler sızde olacaksınız kayınvalide, tabi Allah çocuk nasip ederse bende:)
ne güzel yazmışsın. bi gelin ilgi görürse severde sayarda bunları canı gönülden yapar, ama ilgi görmezse sırf eşi üzülmesin diye seviyor görünür. ben kayınvalidemden hiç ilgi görmedim halada görmüyorum o beni arayıp sormuş değil bugüne kadar ama ben 2 güne bir ararım çünkü yakınlaşmak istiyorum ilgilenilmek istiyorum sevmek sevilmek istiyorum, onlarda ailemiz oluyorlar ve uzak bir aile moral bozuyor ister istemez. eşim her gün arar konuşur ailesiyle bana sadece selam yollarlar bu benim sinirimi bozuyor. aranmak ilgilenilmek sayılmak sevilmek gelinlerinde hakkı. neden kaynana denir işte bu yüzden ilgilenmezse gelinle kaynana olur ilgilenirse anne.
Son düzenleme: