• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

ben kayınvalideme karşı hiç bişey hissedemiyorum.evlenmeden önce çok sıkıntı yaşattılar bana su an beni arada sırada arıyor ama benim aramak içimden gelmiyor sırf eşim üzülmesin diye arada bende arıyorum.ilişkiler kötü başlayınca öylede devam ediyor kurtarmak zor oluyor.kayınvalide olarak çok iyi çok tatlı ınsanlar da var gelinini damadını el kızı el oğlu olarak görmeyip çocuklarından ayırt etmeyen.bütün kayınvalidelere aynı gözle bakmak doğru değil gunun bırınde gelinler sızde olacaksınız kayınvalide, tabi Allah çocuk nasip ederse bende:)

ne güzel yazmışsın. bi gelin ilgi görürse severde sayarda bunları canı gönülden yapar, ama ilgi görmezse sırf eşi üzülmesin diye seviyor görünür. ben kayınvalidemden hiç ilgi görmedim halada görmüyorum o beni arayıp sormuş değil bugüne kadar ama ben 2 güne bir ararım çünkü yakınlaşmak istiyorum ilgilenilmek istiyorum sevmek sevilmek istiyorum, onlarda ailemiz oluyorlar ve uzak bir aile moral bozuyor ister istemez. eşim her gün arar konuşur ailesiyle bana sadece selam yollarlar bu benim sinirimi bozuyor. aranmak ilgilenilmek sayılmak sevilmek gelinlerinde hakkı. neden kaynana denir işte bu yüzden ilgilenmezse gelinle kaynana olur ilgilenirse anne.

Son düzenleme:
Kayınvaldemi sevmiyorum sayesinde o kadar çok sıkıntı yaşadımki hiç bişey hissetmiyorum
ona karşı. Eşim üzülmesi diye görüşüyorum. Patavatsızlıkta sınır tanımaz kendisi.
Ne söylüyorum lafım nereye gider karşımdakini kırarmıyım diye düşünmez. İğnesi dahi
yoktur evimde o kadar cimridir. Çok iyi duygu sömürüsü yapar. Bana hiç değer vermedi.
3 yıllık evli olmama ragmen hala çocuk falan yapmayın erken der. Sanki fikrini soran var.
Eşimin ailesi konusunda çok şanssızım. Sevmedim, sevmiyorum, sevmiycem.

BEN ÇOK SEVİYORUM KAYINVALİDEMİ ONA DENK BİRİ VAR MI BİLMİORUM AMA HEP BENİM İÇİN MÜKEMMEL OLARAK KALICAK. PARAM OLSA HEP BİŞEYLER ALAMK İSTİYORUM ONA TANIDIĞIM VE TANIYABİLECEĞİM KAYINVALİDELER ARASINDA ONU TEK GEÇERİM AYRICA KİMSE KAYNANA DEMESİN GÜZEL Bİ HİTABET DEĞİL BENCEÇOK MAHARETLİDİR :hulya:cokacimcoook:1hug: SEVİYORUM ULENN

kızlar valla ne deyim bilemedimki hepimiz yeri geliyor kendi annemizle bile kavga ediyoruz ama düşünüyorumda ben kayınvalidemle konuştuğum güldüğüm dedikodu yaptığım kadar kendi annemle yapmadım saatlerce telefonda konuşuruz kayınvalidemle sonra bişeyler yapsın memleketimize has muhakkak bir koli bana da hazırlar ayy anne yanında şuda olcaktıki desem hemen baban söleyim alsın kızım onuda gönderim yanında der çok dobradır lafını esirgemez ama yüreği iyidir hani bişey olsa bile o durum o anlıktır bir kaç saat sonra yada bigün sonra üzülür pişman olur özür diler benden ha tabiki direk özür dilerim kızım demez ama biz ana kızız senle arada olur böyle şeyler sen alınma bana kızım der bende yok annecim varsa benim kusurum sen beni affet derim sonra unutur gideriz gülüşmeler başlar görümce deseniz yaşı daha tutmuyor görümceliğie cimcimem ilk okul üçe gidiyor kardeşim yok bir evin bir kızıyım onu kendi kardeşimden ayırt etmiyorum bıcır bıcır bişey kayın pederim deseniz ne etliye karışır ne sütlüye karışır öle kendi halinde cana yakın komikmi komik bir adam bana nazarlar değcek diye çok korkar dualar eder ikiside sen bizim kızımızsın artık der Allah nazarlardan saklasın kızlar bilmiyorum ama herşey anlayış meselesi alttan alamassak huzursuz oluruz idare etmesini bilmek gerek

Bütün ilişkilerin başı bana göre; sağlıklı iletişim kurabilmekten geçer. Sanırım kayınvalidemle, nişanlımı ya da bir başkasını aracı yapmadan bunu yapabiliyoruz. Anlayışlı, kültürlü, hoşgörülü bir insan. Ben de elimden gelen saygıyı gösteriyorum. Birbirimizi tanımaya, anlamaya çalışıyoruz. Birbirimizi dinliyoruz. Dinlemeden insanlar nasıl anlaşılabilinir ki? Bakalım zaman ne gösterecek. İyi bakan iyi görür derler, ben de buna bütün kalbimle inanıyorum. Hiç bir davranışının, sözünün altında gördüğümün dışında bir anlam aramıyorum ve görmüyorum. Allah herkese mutluluk, huzur versin.

Bütün ilişkilerin başı bana göre; sağlıklı iletişim kurabilmekten geçer. Sanırım kayınvalidemle, nişanlımı ya da bir başkasını aracı yapmadan bunu yapabiliyoruz. Anlayışlı, kültürlü, hoşgörülü bir insan. Ben de elimden gelen saygıyı gösteriyorum. Birbirimizi tanımaya, anlamaya çalışıyoruz. Birbirimizi dinliyoruz. Dinlemeden insanlar nasıl anlaşılabilinir ki? Bakalım zaman ne gösterecek. İyi bakan iyi görür derler, ben de buna bütün kalbimle inanıyorum. Hiç bir davranışının, sözünün altında gördüğümün dışında bir anlam aramıyorum ve görmüyorum. Allah herkese mutluluk, huzur versin.

Allah bozmasın cnm bende seninle aynı fikirdeyim inş hep böle devam ederopuyorumnanaktan

Selam kıslar,
Kayınvalidemle aram iyidir. Nişanlılık döneminde bazı ufak tefek olumsuzluklar oldu ama geçmişi kurcalarsak mutlu olmamıza engel olmuş oluruz.
Sonuç itibari ile eşimin annesi. Her zaman saygı duyacağım insandır. Aynı şekilde bende biricik oğlunun biricik eşiyim.:1closedeyes:.Her iki tarafın isteği ile gerçekleşir herşey.
Biz birbirimize uzağız ben Halkalı da kayınvalidemler ise Ümraniye oturuyor..Telefonlaşıyoruz hafta 1-2 kez.Aramızda her zaman ufakta olsa mesefa var. Böyle olmasından da şikayetçi değilim.

Evlendiğim adamı dünyaya getirip ona şu anki karakterini vermede en önemli rolü üstlendiği için hiçbişey yapmasa da kendime kadar severim onu. Onun dışında bazen yemeğe gittiğimizde bakıyorum benim sevdiğim yemeklerden de yapıyo bazen. İyi kadın olmasa uğraşmaz, yesin işte bişeyler ona ayrı mı pişircem der.. diye düşünüyorum. Herkes iyidir kendine kadar, hele bakan gözler iyi olunca.

Benim de aram çok iyidir.Allah bozmasın.İlk tanıştığımız günden beri bir kerecik kötü sözünü duymadım.Kendi evlatlarından ayırt etmez.İki oğlumz vardı bir de kızımız oldu derler hep...Allah eksıklıklerını hıssettırmesın ıns ... :nazar::asigim:

kendisini çok seviyorum... azmi yardimi dokundu, hasta olunca azmi yedirdi içirdi ilaçlarimi çocuk gibi agzima doktu.. Allah ondan binlerce kez razi olsun.. tabiki her evde oldugu gibi bizde de anlasmazliklar oldu ama buyuk buyuklugunu bilince kuçukde saygida kusur etmeyince hersey yolunu buluyor.. torunlarina sevgi doludur, okadar severki evlattan daha çok sevilirmis diyor :) hasta olduklarinda doktor çagirir , ilaçlarini alir yedirir içirir .. seviyorum iste oyle boyle çok seviyorum.. ama bazen oluyorki sevgimi belli edemiyorum.. basta çok kavgalar oldu aileler arasinda ( Allah kimsenin basina vermesin amin ) ondan bi seylik kaldi sanirim bir sinir ondan saniyorum oyle iste arkadaslar ..

1 ay sonra evleniyorum kayınvalidemle yaşıycam bakalım oda bana böyle iyi davranıcakmı şimdilik iyi görünüyor pek sesiz bi kadıncağız zaten yaşlıda ben onu yalnz bırakmak istemedim birazda kendimi düşündüm yalnzlıktan hoşlanmayan biriyim evde tek ne yapıcam eltiler kayınvalide aaynı apartmanda yaşar gideriz dedim hayırlısı inşalllah :) 1 ay sonra bende yazarım artık nasıl olduğunu hatta aklıma geldi iyi bi yani dışarı çıktıığımızda bana pideli köfte söylüyo :) sonraaa onu istrmisin bunu istermisin diyo :) :9:

Hmm hangisini anlatsam :) Nişanlıyken annemi arayıp böyle bir kız yetiştirdiğin için teşekkür ederim demişti :) Kendisi melek gibi biri.Ben de hakkını veriyorum valla.Nişandan önce doğum gününde çiçek yolladım ve "hep birlikte nice senelere" yazdırdım,oturup ağlamıştı canım benim :) Şimdi evliyim,haftasonları sevdiğim yemekleri yapıp beni bekler.Sürekli üstüme başıma bişeyler alır.Hasta olurum yatırır beni bebek gibi bakar.O hastalandığında da ben üzülür ağlarım.Çalışıyorum diye biz eve giderken yaptığı yemekleri bana verir.Kültürlüdür,görgülüdür.Eşime kızar bazen kıza yardım et,kızı gezdir,kıza karışma falan der.zaten kızı yok.sen benim kızımsın der.ha çok ufak şeyler oldu ama düşününce onlar bişey değil diyorum.Annemden bile iyi davranır,belki onun kadar sevemez ama öyle davranıyo en azından :) Onu seviyorum.Allah ondan razı olsun hep yanımızda olsun

Konu ne olursa olsun hep benim yanimda olur,herzaman kizim diye hitap eder.Hicbirzaman gelin muamelesi yapmaz.Evine gittigimde memnun etmek icin ne yapacagini sasirir.Esime hep kizimi uzersen bende seni uzerim der.canimm annem benimmm :70:

sanırım en iyi yönü soru sormadıkça hiç fikrini söylemez.biz nasıl istersek onu yaparız oda sağolsun hep destek olur.çokda olmasa yinede severim kayınvalidemi .

2 saattir düşündüm iyi yönleri için..Ve buldum.
bir tek Allah'ın yarattığı bir kul olması geldi aklıma..
onun dışında torununun rızkını kesen öksüz bırakmak isteyen birinin
başka iyi yönü olamaz..

2 saattir düşündüm iyi yönleri için..Ve buldum.
bir tek Allah'ın yarattığı bir kul olması geldi aklıma..
onun dışında torununun rızkını kesen öksüz bırakmak isteyen birinin
başka iyi yönü olamaz..

Rabbim o kadını islah etsin hidayet versin inş.Sana da sabır inş. Böyleleri nasıl can verecek gerçekten çok merak ediyorum..

Back
X