benim kayınvalidemin en güzel huyu:))uyuduğu andır
ayy valla öbür topik oku oku bitmiyor kısss ne dertliymiş millet :tomato:ayol ne bu ya hiçmi memnun değil hepmi kötüler ayyy bi okusalarda ağlasalar hallerine kaynanacıklar:sm_confused::mymeka:
surda bile herkes iyilikten bahsederken sen kötülükten bahsetmek istiyorsun, sen onu anne gibi görürsen oda seni kizi gibi görür, ama en daha bastan aman aman benden uzak dursun der, tanima sansini bile vermezsen, ön yargili davranirsan, nasil iyi olur karsindaki....
Cifte standart uygulamayin, tam tamina benim söylemek istedigim sey, nasilki kendi anneni silmemelisin, kocandan da, evlendi diye ailesine sirt cevirmesini bekleyemezsin, bugün annesini silen yarin seni haydi haydi siler...bence başta biraz mesafeli olmakta fayda var. çünkü çok samimi olunca seni kölesi yapmaya çalışıyorlar. onlara göre evlenince kendi anneni, babanı, kardeşlerini unut, kendi annenden bütün öğrendiklerini unut ve kocanın ailesine hizmetçi ol istiyorlar. tabiki hepsi böyle değil ama genel davranış biçimi bu. benim eltim kaynanamla oturuyor ve bunu ona açıkça söylemiş "anneni unutacaksın". ben onlarla biraz mesafeyi koruduğum için ve kendi aileme çok düşkün olduğum için bana böyle şeyler demeye cesareti yok. Eltim gibi boynumu eğmem ben. Birde anlamıyorum evlendi diye kendi annesine silebilecek unutabilecek bir kadından ne fedakarlık beklenir?
valla yok allah cezalarını versin
Cifte standart uygulamayin, tam tamina benim söylemek istedigim sey, nasilki kendi anneni silmemelisin, kocandan da, evlendi diye ailesine sirt cevirmesini bekleyemezsin, bugün annesini silen yarin seni haydi haydi siler...
Bizim akrabamız kız kayserili trakyaya gelin gitti kaynanasını okadar çok seviyoki anne der başka bişey demez hemde aynı binadalar nekadar güzel bişey.. gelinindede iş bitiyo biraz hep karşı taraftan beklememek lazım sen ona 1 adım git oda sana 10 adım gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?