Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

bir tane bile elle tutulur gözle görülür iyi bir yanı yok benim gözümde.ama istediğine iyi olabiliyor.iki yüzlü ve yapmacık, menfaatçi. şu an ona çok kızgınım....

ayy valla öbür topik oku oku bitmiyor kısss ne dertliymiş millet :tomato:ayol ne bu ya hiçmi memnun değil hepmi kötüler ayyy bi okusalarda ağlasalar hallerine kaynanacıklar:sm_confused::mymeka:

surda bile herkes iyilikten bahsederken sen kötülükten bahsetmek istiyorsun, sen onu anne gibi görürsen oda seni kizi gibi görür, ama en daha bastan aman aman benden uzak dursun der, tanima sansini bile vermezsen, ön yargili davranirsan, nasil iyi olur karsindaki....

bence başta biraz mesafeli olmakta fayda var. çünkü çok samimi olunca seni kölesi yapmaya çalışıyorlar. onlara göre evlenince kendi anneni, babanı, kardeşlerini unut, kendi annenden bütün öğrendiklerini unut ve kocanın ailesine hizmetçi ol istiyorlar. tabiki hepsi böyle değil ama genel davranış biçimi bu. benim eltim kaynanamla oturuyor ve bunu ona açıkça söylemiş "anneni unutacaksın". ben onlarla biraz mesafeyi koruduğum için ve kendi aileme çok düşkün olduğum için bana böyle şeyler demeye cesareti yok. Eltim gibi boynumu eğmem ben. Birde anlamıyorum evlendi diye kendi annesine silebilecek unutabilecek bir kadından ne fedakarlık beklenir?

Son düzenleme:
Cifte standart uygulamayin, tam tamina benim söylemek istedigim sey, nasilki kendi anneni silmemelisin, kocandan da, evlendi diye ailesine sirt cevirmesini bekleyemezsin, bugün annesini silen yarin seni haydi haydi siler...

valla yok allah cezalarını versin

Aaaa lütfen ne kadar kötü olursa olsun eşinin hatrı için denmez sana belki kötü olabilir ama eşinin annesi sonuçta...

Benimkine gelince bi kere çok dobra her şeyi açık açık söyler yüzüne takdir edeceksede söyler yereceksede yüzüne söyler ben daha kötü birşey duymadım benim hakkımda eşime söyledğini ben gidince oğlunun değil benim sevdiğim yemekleri yapar eşimle onun yanında fikir ayrılığına düşmüşsek genelde beni savunur...Öyle ben oturayım gelinim iş yapsın demez birlikte yaparız birşey almışsa kızına banada alır ayırt etmez birşey yapmızsam taktir eder eğer ola ki kötü olmuşsa incitmeden söyler her şeye karışmaz eşim karışsa bile ona kızar benle gezmeye bayılır şimdilik bunlar geldi aklıma:)

Son düzenleme:
ev eşyalarımın yerini değiştirmez nereye koyduğuma karışmaz arada bir gelir misafir gibi oturur gider bunlar iyi zannedebilirsiniz ama diğer huyları çekilmez

benim kaynanam iyi ne etliye karışır ne sütlüye 18 ayda bir kere bile evimize gelmedi çağırıyoruz çağırıyoruz gelemiyor gerçi farklı ve uzak şehirlerdeyiz ama olsun bir zararını görmedim arada konuşuruz istediğin birşey varmı diye sorar ben seviyorum diye patlıcan kurutmuş gönderdi birsürü şey gönderiyor yani sessiz sakin kendi halinde bir kadın evlenirkende hiçbişeye karışmadı herşeyi kocişle kendim aldım herşeyimi çok severek kullanıyorum kendi zevkime göre aldım çünkü

Cifte standart uygulamayin, tam tamina benim söylemek istedigim sey, nasilki kendi anneni silmemelisin, kocandan da, evlendi diye ailesine sirt cevirmesini bekleyemezsin, bugün annesini silen yarin seni haydi haydi siler...

ben onun annesiyle arasını bozmam hatta araması için baskı yaparım kendimde ondan fazla arar sorarım burda kasıt saygıda kusur etmeden kendini ve aileni ezdirmemek.

Son düzenleme:
Bizim akrabamız kız kayserili trakyaya gelin gitti kaynanasını okadar çok seviyoki anne der başka bişey demez hemde aynı binadalar nekadar güzel bişey.. gelinindede iş bitiyo biraz hep karşı taraftan beklememek lazım sen ona 1 adım git oda sana 10 adım gelsin

Şeytanda bir zamanlar melekti sözü tam benim kayınvalidem için söylenmiş sanki..Bir bakıyorsun melek gibi herşey yolunda sanki kayınvalide değil de anne gibi..Bir bakıyorsun bildiğin kaynana..Ben artık onun bu dengesizliğine yetişemiyorum..Eksileri o kadar çok ki bazen artılarını görmek için zorluyorum kendimi..Hayatımı alt üst etmesine rağmen hala artılarını görmeye çalışıyorum eşim için..Kıymeti var mı yok mu çözemiyorum bazen..Yoruldum çok yoruldum..

3 yıldır evlıyım kayınvalıdem bır kere geldı yalvarmalarımıza ragmen 4 gece kalıp gıttı 9 saatlık yoldan
Iyıdır saolsun ne ıstesek gonderır kızım der baska bırsey demez konusurkende Allah razı olsun
Tabı ılk nısan donemınde sorunlarımız olmusdu ama gecdı gıttı
evımın esyaları altınlarım herseyımı fazlasıyla yapdı saolsun

İyi Yanları her istediğimi alır hasta olduğumda bana çok iyi bakar yemekleri o yapar odam dağınık olduğunda odamı toplar vb ..

kötü yanlarını başka topiklerde yazmıştım. sayfa sayfa
iyi yanı ise: akşam işten geldııgmde yemegım
sabah kalktııgmda kahvaltım hazır olur
(allah razı olsun)

ben pek olumlu bakamıyorum..can yanmıslık var nede olsa gecmıslerde bı yerlerde ...temkınlıyım dıyelım,cabuk baglanmak ıstemıyorum... ama bır zararını gormedım sımdı allah yukarda... beklentılerı de asgarıye indirirsen öp basına koy... :82:

Son düzenleme:

Canım gelinde iş bitmiyor malesef, sen ne kadar iyi olsan da karşı taraftan birşey göremiyorsun. Ben 10 adım gittim, onlar 1 adım ancak geldiler onu da yüzüme vurdular. Yani keşke herşey bizde bitseydi. Şimdi 1 adım bile gitmiyorum.

benim kaynanamda iyidir bana karsı.etliye sütlüye karısmaz Allah var. basta eve gelip gittikçe herseyi eline almaya çalıstı ama ben güzellikle müsade etmedim. benim yapıma çok ters çünki. yatağını toplayıp odama gotürüyordu mesela ver anne ben gotürürüm dedim her seferinde. odama girmesini istemediğim için, oda sonra bana sormadan odama girmedi . ben bır kotülüğünü gormedim kayınvalidemin ama diğer eltilerim gormüs zamanında onun için çokta güvenemiyorum.aslında benden ençok, esimden dolayı çekiniyorlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…