Hep mi Kaynanalar ekitirilir, hi mi iyi ynleri yok? Sra iyi yanlarnda...

ukla

Come back..
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
8.850
9
358
Arkadaşlar Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım haydi kızlar topikine hitafen yazılmıştır. Hiçmi iyi yanları yok bir de iyi tarafından bakalım neler dökülecek ağzımızdan...CADIARZU

İlki benden olsa,
Sevgili kayınvalidem eşimin hiç bir doğum gününü atlamaz, ona hediye alınırda ben dururmuyum, mutlaka banada alır getirir. Hiç boş geçmez anlıycanız..

Bizimde Bigün Kayınvalidemiz Olucak Elbet opuyorumnanaktan

bende severim kayınvalidemi
gittiğimde bana hediye almış odama koymuş
alışverişe çıktığımızda da ne istiyosan al diye tembihledi durdu hep
yemek konusunda sorunlu bi insan olduğum için bana özel yaptı hep yemekler
hiç bişeye elimi sürdürmedi ne yalan söyliyeyim
çok iyi davranır, oğlundan ayrı davranmaz

benim kaynanam ne zaman dışarı çıksak mağaza vitrinlerinin önünden geçerken hadi şunu al hadi bunu al der durur ,anne gerek yok boşver desemde ayy paran mı yok hadi ben vereyimde al yakışır sana der ..zorla alır ,onun aldığı ve giymediğim biçok şeyim var ,gönlü olsun diye alıyorum napim..

CADIARZUAyyy hiçmi iyi yönleri yok kızlar kaynanalarınızın:uhm:

hah şöyle demekki iyilerde varmış alkisalkisalkis

eee başka ?

10 sene evel geldim evine...5 evladima bir tane daha eklendi dedin...güzel kizim dedin bagrina bastin...baslarda zor oldu sana alismak....dogru düzgün tanimadigim bir kadina Anne gibi özel bir kelimeyi söylemek....samimi yüzlerden ayrilip yabanci bir aileye ailem demek.....elinden geleni yaptin sen....sofrada ilk benim tabagimi doldurur en cok yemeyi bana dökerdin...yesene Annecigim cok zayifsin deyip ben yiyene kadar sofradan kalkmazdin....utana SIKILA yedigmi görünce üzülür ogluna niye böyle bu kiz bizden niye cekiniyor birseyleri yanlismi yapiyoruz acaba derdin

Gel zaman git zaman cekinerek yemek yedigim evin simdi bir hanimida benim...simdi sofrada oturdugmuz zaman ben ilk olarak senin tabagni doldurur en cok yemeyi sana dökerim....yesene Anne sekerin düsecek der sen yiyene kadar sofradan kalkmam.....

Allah senden razi olsun Annecigim....Sabrin, Anlayisin, hosgörün ve ilgin icin.....ufak tefek sorunlarimiz oldu...olacakda ama hicbir zaman kalbimizi kirmadik....Allah senden razi olsun Annecigim...bana Annesizligimde Anne oldugun icin....

tek ıyı yonu delıkanlı kadındır
oyle altan alttan yapmaz dırek ortalık yerde yapar ne dıycekse

benim kayınvalidemin(henüz nişanlıyım)kötü yanı yokkiopuyorumnanaktandünya iyisidir allah razı olsun..arkadaş gibiyiz onunla,oturur güleriz dertleşiriz dedikodu yaparız:1ninca:çok tatlıdır çookkzemuszemus

Asla dedikodu yapmaz, laf taşımaz.Kimsenin ayıbını açmaz tam bir ahlak timsalidir.Peygamber değil tabi...

Gülsüm Sultan çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık
Benimde kayınvalidemle hiç sorunum olmadı bugüne kadar. Hatta öbür topicte de yazdım kendisi doğulu olduğu için ben konuşmasını anlayıp onunla çok konuşamıyorum diye üzülür dilimi anlasan ne dertlerim var kızım der, o bana geldiğinde sürekli yemek yapıyorum yoruluyorum diye üzülür. (Yazık sanki bir onun için yapıyorum) daha bir kez hakkımda konuştuğunu duymadım. Sık görüşemiyoruz, ayrı şehirlerdeyiz ondanmı bilemem ama ona daha hiç kırılmadım. Bir gün eşimle bir tartışmamıza şahit oldu. Bana dediki kızım sen bunu iyi çekiyorsun ben senin yerinde olsam bir gün dayanamam. ve o güm eşime kızgınlığından evden gitmek istemişti ben engellemiştim.

okuyup okuyup ahhhhhh çektim kızlar.Allah muhabbetinizi bozmasın.benim kayınvalidemin en iyi tarafı çok iyi su böreği yapmasıdır.başka bişey de bulamadım.düşünüyom düşünüyom yine bulamıyom.belki ben göremez olmuşumdur artık.onca şeyden sonraaaaa

herkesin iyi yönleri vardır önemli olan onları bulup çıkarmak..bence geçimsizliği herkes yapabilir önemli olan ii geçinmeyi bilmektir.

ne guzel anlatmıssın arkadasım keske herkes boyle bır anneye! sahıp olsa

sevgili kayınvalidecim iyi ki oldukça yaşlısın,iyi ki ben senin yaşlılığına denk geldim....
ya birde ilk gelinlerin gibi geçnliğine dinçliine rast gelseydim...bu yaşında bile,bu kadar uzaklığa rağmen,senede bide görüyor olsakta birbirimizi laf sokuşturmadan rahat edemiyorsun...ya birde genç olsaydın....
düşündüm düşündüm,aklıma bundan başka bişey gelmedi,yeminle...

bende severim kayınvalidemi...
gittiğimizde ne istersin onu yapayıp der,sorar..
benimle yeni duyduğu güzellik reçetelerini yada kremlerini paylaşır söyler...kaydirigubbakcemile3
lohusalığımda ben bebeğime o da bana bebeği gibi baktı..geceleri kalkıp terli giysilerimin yerine yenilerini giydirdi,önüme herşeyi soyup dilimleyip süsleyip getirir..çok asil ve kibardır,ona ''kızzzz anne gel bu mağazaya da bakalım dediğimde beni kırmaz,ayakları su toplasada benim keyfimi bekler sesi çıkmaz...
sağolsun iyi anlaşırız,çok severim..Allah başımızdan eksik etmesin ..

benimkide en azıbdan milletin yanında benim arkamdan atıp tutmaz,oğluna bu kadar sabredebildiğim için beni takdir eder.ama görümcemle yinede arkamdan konuştuklarını biliyorum

Ay kızlaar okurken ımrendım vallahı... Oturdum düşündüm belkı benımde kayınvaldemın vardır ıyı bır yanı hakkını yemıyım dedım... Amaaa... Cıkkss...

Ayy anne su yemek takımı ne guzelmıs dedıgımde "amaaan sız tayıncısınız gelenınız gıdenınız olmaz sızın,napcaksın" der...

Nişanlıyken annee su gelin cantası ne kadar hos dedıgımde "O gün bıde onumu tasıyacan,ayakkabı kutusuna koyarsın cuzdanını vs.." demişti...

Anne battal boy yorgan dıktırsek olur mu dedıgımde "Oglanın bekarlık yorganları yastıkları duruyo havalandırırz,kullanırsınız" demişti...Kac kişi yattıysa bılemıyorum o yorgan yastıkta...Sapsarıydı...

Evlendım,ıkıncı gün "oo birbirinize kavustunuz benı unuttunuz bakıyorum" der...

Der der der... Evlendıkten sonrasını demıyım bıle...

Kıymetını bılın kayınvaldelerınızın kızlar valla... Okurken cook ımrendımm... Yıne de ellerınden öperım her zaman,dunyanın en ıyı eşlerınden bırını dunyaya getırdıgı ıcın...

şansımdan mıdır bilmem benimkilerin ikisi de çok iyi denk geldi..kişilikleri her ikisinin de mükemmeldir...ilki rahmetli oldu, varmış bunda da bir hayır, eğer oğluyla beni son halimizle görse kalpten giderdi zavallı... bana hep "gelinciğim" diye seslendi rahmetli...nur içinde yatsın..

ikincisi de el üstünde tutar beni...oğlunun evine 2 çocuğumla geldim ama bana bırakın genç taze gelini, kendi kızlarından bile özenli davrandı sağolsun...hala da öyle...herdaim duacısıyım...:)

çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…