10 sene evel geldim evine...5 evladima bir tane daha eklendi dedin...güzel kizim dedin bagrina bastin...baslarda zor oldu sana alismak....dogru düzgün tanimadigim bir kadina Anne gibi özel bir kelimeyi söylemek....samimi yüzlerden ayrilip yabanci bir aileye ailem demek.....elinden geleni yaptin sen....sofrada ilk benim tabagimi doldurur en cok yemeyi bana dökerdin...yesene Annecigim cok zayifsin deyip ben yiyene kadar sofradan kalkmazdin....utana SIKILA yedigmi görünce üzülür ogluna niye böyle bu kiz bizden niye cekiniyor birseyleri yanlismi yapiyoruz acaba derdin
Gel zaman git zaman cekinerek yemek yedigim evin simdi bir hanimida benim...simdi sofrada oturdugmuz zaman ben ilk olarak senin tabagni doldurur en cok yemeyi sana dökerim....yesene Anne sekerin düsecek der sen yiyene kadar sofradan kalkmam.....
Allah senden razi olsun Annecigim....Sabrin, Anlayisin, hosgörün ve ilgin icin.....ufak tefek sorunlarimiz oldu...olacakda ama hicbir zaman kalbimizi kirmadik....Allah senden razi olsun Annecigim...bana Annesizligimde Anne oldugun icin....
benim kayınvalidemin(henüz nişanlıyım)kötü yanı yokkiopuyorumnanaktandünya iyisidir allah razı olsun..arkadaş gibiyiz onunla,oturur güleriz dertleşiriz dedikodu yaparız:1ninca:çok tatlıdır çookkzemuszemus
benim kaynanamda iyidir bana karsı.etliye sütlüye karısmaz Allah var. basta eve gelip gittikçe herseyi eline almaya çalıstı ama ben güzellikle müsade etmedim. benim yapıma çok ters çünki. yatağını toplayıp odama gotürüyordu mesela ver anne ben gotürürüm dedim her seferinde. odama girmesini istemediğim için, oda sonra bana sormadan odama girmedi . ben bır kotülüğünü gormedim kayınvalidemin ama diğer eltilerim gormüs zamanında onun için çokta güvenemiyorum.aslında benden ençok, esimden dolayı çekiniyorlar..
bence insanın kendinde biter ve geçenlerde annem bir şey anlattı bana bende size aktarmak isterim
kayınvalide de gelinde birbirlerini hiç sevmezlermiş hatta birbirlerinden kurtulmanın hep yollarını ararlarmış hiç anlaşamazlar biri siyah derse diğeri beyaz demiş bir gün gelin bir büyücüye gider ve olan biteni anlatır ve sonunda ekler beni kayınvalidemden kurtar onu ortadan kaldıralım der ve bir iksir zehir hazırlamasını ister hocada gayet sakim bir şekilde odaya gider ve bir şişe getirir ve derki kızım bu nu al içerisinde okunmuş büyülü bir iksir var bunu kayınvalidene içirmeyi yada yadirmeyi başarırsan çok değil bir ay içeriinde ondan kurtulursun kimsede senden şüphelenmez der ama bu zaman zarfında ona çok iyi davranki dışarıdan dikkat çekip senden süphelenmesinler der ve kadına suyu verir.Kadında büyük sevinçle oradan ayrılır.o akşam kayınvalidesini yemeğe çağırır inanılmaz güzel yemekler hazırlar ve gayet güler yüzlü ve sevecen bir şekilde kayınvalidesini davet eder kayınlaide çok şaşırır olan bitene şaşkın bir şekilde yemek sunarken tabağının içerisine ikisrden biraz döker ve kayınvalidesine verir bu arada kendini belli etmicek ya hoş sohbetler kayınvalideye iltifatlar felan bu 15 20 gün böyle devam eder ve bu zaman zarfında iksiri vermeye devam eder kayınvalidesi de ona çok iyi davranmakta karşılığını iyi bir şekilde vermekte kadın sonra bakarki arada anlaşılmıycak birşey yok kayınvalidesi gerçekten çok iyi bir insan bunu görür fakat iksir ne olucak iksiride vermiştir kayınvalidesine üzülür ve hemen hocaya geri gider der ki hocam ben çok pişmanım kayınvalidem meer çok iyi biriymiş ben bunu farkettim ama 20 gündürde iksiri içiriyorum neolur bir şeyler yapın kayınvalidem ölmesin ben onu çok sevdim der hocada gülümseyerek hanım kızım için rahat olsun der o sana verdiğim sadece su idi başka bir şey değil merak etme kayınvalidene bir şey olmıyacak aranızdaki sorunun çözülmesinede çok sevindim der işte böyle arkadaşlar siz iyi davranırsanız bu sadece kayınvalideler için geçerli değil kim olursa olsun karşılığını muhakkak alırsınız ilk adımı siz atın ne dersiniz belkide gerçekten çok seviceksiniz öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?